lupino1 08.04.04, 10:59 Życzę wszystkim Forumowiczom Zdrowych, Spokojnych, Wesołych, spędzonych w Rodzinnej Atmosferze Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 08.04.04, 14:02 Ja też składam najlepsze życzenie świąteczne dla wszystkich którzy tu tylko zaglądają. A forumowiczom obok życzeń świątecznych życzę dużo inwencji twórczej i natchnienia do pisania! Zaglądajcie tu również w święta ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 08.04.04, 14:53 Również życzę wszystkim spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: WESOŁYCH ŚWIĄT IP: *.protonet.pl 08.04.04, 17:21 Dołączam się do wypowiedzi poprzedników,życząc forumowiczom piszącym i tym,którzy czytają,krytykantom maści wszelakiej -łącznie z gorolem -spokojnych Świąt,obfitego stołu,pogody ducha i optymizmu,ciekawych w swych treściach wątków,a tym samym dynamicznych i gorących dyskusji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 08.04.04, 19:23 dzieki dzieki ;) tysz wom duuuzo dobrego zycza ;D mysle ze jeszcze w niedziela beda zyczyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 08.04.04, 20:24 Krziż - w niym ciyrpiynie Dyć i zbawiynie Znak Boga znakym czowieka Razym go dżwigej Już sie niy migej Dugo trza na cie zaś czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 08.04.04, 22:32 To i ja się dołączam do życzeń. Spokojnych i rodzinnych, pogodnych i radosnych, głębokich i ciepłych Świąt Wielkiej Nocy! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: WESOŁYCH ŚWIĄT IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.04, 17:24 Radosnych Swiat Wielkanocnych ,najlepszych wypiekow,najkolorowszych pisanek,najsmaczniejszych smakolykow.mokrego Smigusa Dyngusa,oraz samych slonecznych i cudownych dni,wszystkim moim ziomkom z Tarnowskich Gor zyczy NOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 09.04.04, 22:26 Życzę Wam wszystkiego tego co od Boga pochodzi. Aby skrzydla wiary przykryly kamienie zwątpienia i uniosły serce ponad przemijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic KARTKA ŚWIĄTECZNA 10.04.04, 09:49 kartki.onet.pl/25013270-198474-27941475.html L. Odpowiedz Link Zgłoś
artektg troszkę humoru :) 10.04.04, 10:36 ii1.ap.siedlce.pl/~dzariusz/graf/fun/rapeasterbunny.swf Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: i coś jeszcze :) 10.04.04, 14:46 Wielkanoc to radość - przeca ło tym wiycie Z tym jakby łod nowa budzi sie w nos życie Niy darmo mo tela ze wiosny symboli Wszysko zmartwychwstanie Ponboczka dyć chwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: i coś jeszcze :) 10.04.04, 16:33 Świyncone Co było do kustu we koszyk sie kładło Trza przeca w kościele poświyńcić to jadło By na stole potym niy brakło świynconki Przi biydzie to choćby chleba małe kromki. Świyncone już mocie? -No bo u mie taraz Do kościoła ze tym wybrała sie cera. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 10.04.04, 20:21 Pisanek w koszyku, radości bez liku , Dyngusa mokrego , jajeczka pysznego , bazi jak śnieg białych i radości duzych i małych... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 10.04.04, 23:41 a boł ktoś z wos na "Ciymnyj Jutrzni"?? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 11.04.04, 09:28 ALLELUJA Już momy niydziela - grob cołkym łotwarty A ciała Jezusa w środku wcale niy ma Możno je wykradli - dyć to niy som żarty Z martwych powstoł? Może radować sie ziymia? Maria Magdalyna przi grobie łostała Anioły spytały jom czamu fest ślinto Z niymi ALLELUJA piyrszo zawołała Postać jego przeca ujrzała tyż świynto. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 11.04.04, 13:29 Potem rzekł do nich: "To właśnie znaczyły słowa, które mówiłem do was, gdy byłem jeszcze z wami: Musi się wypełnić wszystko, co napisane jest o Mnie w Prawie Mojżesza, u Proroków i w Psalmach". Wtedy oświecił ich umysły, aby rozumieli Pisma, i rzekł do nich: "Tak jest napisane: Mesjasz będzie cierpiał i trzeciego dnia zmartwychwstanie; w imię Jego głoszone będzie nawrócenie i odpuszczenie grzechów wszystkim narodom, począwszy od Jerozolimy. Wy jesteście świadkami tego... (Łk, 24,44-48) Niech święta Zmartwychwstania Pańskiego będą źródłem wielu Łask Bożych, przyniosą pokój i wszelką pomyślność. :) Odpowiedz Link Zgłoś