Dodaj do ulubionych

Polityka na forum

29.08.12, 23:27
Kto uważa ,że polityka nam "szarakom" na forum jest zbyteczna? -ja uważam ,że polityka, dziś jest jak woda którą pijemy ,aby przetrwać musi być czysta .Co by było gdyby ludzie jednak się zainteresowali tą strefa życia ,może było by mniej oszukanych ,na przykład w aferze "Amber Gold" , ktoś by wiedział ,że na stronach ministerstwa finansów są "czarne listy " podmiotów prawnych ,którym nie należy ufać , może wiedzielibyśmy kto był w czasach PRL "komunistą" i nie dalibyśmy się nabrać w to ,że teraz jest w PO , może wiedzielibyśmy po h... nam hala sportowa do której wejdzie co dziesiąty tarnogórzanin (tak jak to ma miejsce z parkiem wodnym ).
Jest wiele do zyskania ,stracenia zresztą też ,kiedy interesujemy się tą polityką (nie mylić z politkom PiS-ale luja, oraz z "bulem i nadziejiom ")
Mogę napisać ,że są ludzie wręcz zainteresowani abyśmy się polityką regionalną nie interesowali (czym mniej oczy widzą tym mniej dupie żal)
no to tyle z moich obserwacji "hołoty" .
Obserwuj wątek
    • wdch_po Re: Polityka na forum 29.08.12, 23:55
      Ciekawy temat :)
      mam coś do powiedzenia w podobnym sensie:
      Dziś w tok fm jakiś gosciu powiedział że polska znacząco odstaje
      w badaniach opinii publicznej pod kątem działania państwa czyli administracji publicznej
      gdyby politycy chcieli poprawić nam zycie, nie dbaliby o sondaże: jaka partia?
      tylko czy TY obywatelu jesteś zadowolony z działania sądu, upracy, szpitala (?nie wiem czy podlega jeszcze pod państwo)
      TO POPRAWIŁOBY DZIAŁANIE PAŃSTWA
      • strefas Re: Polityka na forum 30.08.12, 00:21
        Ja napisze tak :
        Tym najbardziej prawicowym "od-jebała -korba" i nie wiedzą w jakim jesteśmy punkcie .Sami walczyli o wolne związki zawodowe i policz zakłady prywatne które je mają .Walczyli o prawo "wolnego słowa" -a dziś w splocie reklamowym powiedzą ci nie interesuj się polityka bo to jest modne , który idiota to poprze ?.
        Mogą namnożyć ci sondaży ,ale wyniki też podają ci z góry :)
        • dzik0 Re: Polityka na forum 01.09.12, 18:48
          Uważam, że polityka na takim forum nie jest potrzebna. Bez problemu można sobie znaleźć
          polityczne fora i tam sobie pisać.
          • strefas Re: Polityka na forum 01.09.12, 19:16
            Czyli co proponujesz w zamian ?czy ktoś kogoś tu zmusza aby pisał w tematach politycznych ?
            Chociażbyśmy wszyscy chcieli ,od polityki się nie uwolnimy ,bo taki system wybraliśmy w 89r .wcześniej za wszystkich myślała "partia" teraz "kościół" i inni manipulatorzy .W każdej dziedzinie życia są jakieś reguły a te reguły powstają na wskutek jakiejś polityki ,idei,inspiracji ,ruchu społecznego.Są inne fora to fakt ,ale ja też mogę napisać -Nie piszcie tu o tipsach idźcie na inne forum -
            Jest to fer ?
            • oryginal23 Re: Polityka na forum 01.09.12, 22:44
              To co robisz pisaniem nazywasz?
              Ty nie potrafisz pisać matołku, jesteś analfabetą, śmiesznym i nieudolnym grafomanem
              z kompleksami.
              23.
              • strefas Re: Polityka na forum 02.09.12, 00:13
                Oj ...ty to co piszesz nazywasz dialogiem ?-to świńskie rycie ,nie ludzki język .(poza tym pisz w temacie trollu)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka