Gość: dr scott IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 14:09 czy uwazacie, ze dyskoteka Las Vegas powinna byc jedna z wizytowek naszego miasta??? bo ja nie. uwazam, ze to jest zbyt dresiarski klub, aby mozna go bylo polecac normalnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: LAS VEGAS IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 22.04.02, 14:41 Gość portalu: dr scott napisał(a): > czy uwazacie, ze dyskoteka Las Vegas powinna byc jedna z wizytowek naszego > miasta??? > bo ja nie. uwazam, ze to jest zbyt dresiarski klub, aby mozna go bylo polecac > normalnym ludziom. No nie wiem! A jest tam duzy parking na BMWice? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: LAS VEGAS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 23:42 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > czy uwazacie, ze dyskoteka Las Vegas powinna byc jedna > z wizytowek naszego > > miasta??? > > bo ja nie. uwazam, ze to jest zbyt dresiarski klub, > aby mozna go bylo polecac > > normalnym ludziom. > > No nie wiem! A jest tam duzy parking na BMWice? > L. parking jest... tylko ze nasze dresy jezdza heblami i stawiaja je na poboczach, zeby nie placic za parking... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: LAS VEGAS IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.02, 00:33 Zaproszom do LV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: LAS VEGAS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 16:30 Gość portalu: Pieron napisał(a): > Zaproszom do LV przeca sa lepsze kluby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: LAS VEGAS IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 23.04.02, 09:55 Gość portalu: dr scott napisał(a): > parking jest... tylko ze nasze dresy jezdza heblami i stawiaja je na poboczach, > > zeby nie placic za parking... aha to sa ludzie (?) typu: "Jestem zerem bez malucha ze spojlerem" ??? :)))))))))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: LAS VEGAS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 16:30 Gość portalu: loggy napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > parking jest... tylko ze nasze dresy jezdza heblami i > stawiaja je na poboczach, > > > > zeby nie placic za parking... > > aha to sa ludzie (?) typu: "Jestem zerem bez malucha ze > spojlerem" ??? :)))))))))) > > L. nie zapominaj o CD na lusterku!!! to podstawowy element tuningu malca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mccornic Re: LAS VEGAS 27.04.02, 17:50 Kumple mnie tam kiedys chcieli wyciagnac, ale tak sie jakos zlozylo ze nie pojechalem... Czy to dobrze? Bo nie gustuje w dresach i dresiarach. McC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasny Re: LAS VEGAS IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:37 plecac normalnym ludziom........heheheh...dyskoteke taka jak vegas ? sobotnia noc, 20 maluchow z plytami cd na lusterkach, reszta ludzi przyszla z okolicznych wioch na piechote innych ojcowie i znajomi na furach przywiezli... koniec swiata...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: LAS VEGAS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 15:58 Gość portalu: yasny napisał(a): > plecac normalnym ludziom........heheheh...dyskoteke taka jak vegas ? > sobotnia noc, 20 maluchow z plytami cd na lusterkach, reszta ludzi przyszla z > okolicznych wioch na piechote innych ojcowie i znajomi na furach przywiezli... > koniec swiata...... ja go nikomu nie polecam. to wypas dla dresow. Odpowiedz Link Zgłoś