Gość: sosna IP: *.orange.pl 19.09.05, 23:09 sluchajcie bylam w Zabrzu Rokitnicy na Budowlanej 375-00-90na swietnym zabiegu oczyszczajacym jelito grube, polecam czuje sie swietnie i zgubilam 2 kilo, czy slyszeliscie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: garbol Re: hydrocolonoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:13 ja słyszołech jak jedyn po tym świtnoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: hydrocolonoterapia IP: *.orange.pl 19.09.05, 23:41 jest to super fajna sprawa pozbylem sie dzieki temu kamieni kalowych ktore podobno zalegaja latami, skierowal mnie na to lekarz wiec nie mize byc niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: hydrocolonoterapia 20.09.05, 12:02 też mi rewelacja lewatywą już leczyli w austrowęgierskiej armii, do tego trzeba jeszcze zrobić płukanie żołądka i na front! W Zabrzu taką terapię stosował Hubner - zięć Świętkowej w Cholonku. Może to jakiś potomek tego indywiduum założył gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzezem Re: hydrocolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 22:00 Tu faktycznie kłania się Szwejk! Lewatywa i front! Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: hydrocolonoterapia 03.12.05, 22:03 alternatywą jest płukanie żołądka i chinina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzezem Re: hydrocolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:23 Do głowy by mi nie przyszło,żeby na forum chwalić się lewatywą i nią sie rozkoszować, widać takie czasy nastały, że w dobrym tonie jest rozmawiąc publicznie o odchodach, pięknych bezoarach... moży coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś