kasicaaa 18.10.05, 22:38 dziś wieczorem Regał obciął dredy - filmik z tego doniosłego wydarzenia znajdziecie na portalu powiatu tarnogórskiego www.tg.net.pl panta rhei :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iv Re: wątek plotkarski ;) IP: *.osadanet.pl 18.10.05, 23:01 że niby co? Regał? włosy? obciął? nieeeeeeeee... nie uwierzę dopóki nie zobaczę go osobiście... co to za plotki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: wątek plotkarski ;) 18.10.05, 23:01 koniec swiata! ;O) co tam sie dzieje w kochanych Tarnowskich Gorach???!!!!! ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: wątek plotkarski ;) 19.10.05, 08:37 obciął, słowo honoru - teraz jest zupełnie łysy - to jest ekstrem, no nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: wątek plotkarski ;) 19.10.05, 14:28 Regał bez włosów? To nie ten sam człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarnogorzanin1 Re: wątek plotkarski ;) 27.10.05, 22:51 kasicaaa napisała: > teraz jest zupełnie łysy - to jest ekstrem, no nie > mogę :) ...no dobra , niech będzie - zapuszczam dredy! - przecież nie chce wyglądać jak ekstrem. ...a tak nawiasem mówiąc , kto to jest ten ekstrem??? :-)))))))) A tak na poważnie - jak spotkam Regała póki mi nie przejdzie , to go kopnę w dupę!!! jak pragnę zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: wątek plotkarski ;) 28.10.05, 12:02 tarnogórzaninie :) skąd ta agresja? co ci łysy regał zrobił? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarnogorzanin1 Re: wątek plotkarski ;) 28.10.05, 16:12 No bo regał jak jest "łysy" , to wszyscy myślą , że jest przygotowany do wyniesienia :))) Natomiast Regał , jak jest łysy , to gupio wygląda (jeszcze go nie widziałem po "demolce głowy" - ale na 100% - musi wyglądać gupio!!!) :))) Jezus, Maria! - co go do tego skłoniło????? Pojąć nie moge! A tak na marginesie: Ktoś tutaj drwił z nas , co to niby mamy za temat?!!?? To on musiał być z "wielkiego świata" - tam mają "poważne" tematy plotek. Kto z kim chodzi, kto z kim zerwał, kto z kim się chajta, kto za dużo wypił - i tym podobne inne PIERDOŁY!!! - to już wole naszego Regała obgadać , wiem , że mnie przynajmniej do sądu nie odda! No co , mam rację??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: wątek plotkarski ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:33 nie rozumiem,jakiś regał,włosy,obciął o co tu chodzi,chyba nie o wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: wątek plotkarski ;) 19.10.05, 16:23 chodzi o jedną z barwniejszych tarnogórskich postaci - faceta o pseudonimie regał, który charakteryzuje się baaardzo luzackim podejściem do życia, miłością do psów, a do wczoraj charakterystyczną jego cechą były dredy sięgające do ziemi - hodowane Bóg wie ile. no i właśnie te dredy obciął i ogolił się do gołej skóry. co w takim małym mieście zostało zauważone i odnotowane. mało tego, jak już wspomniałam, na portalu tarnogórskim można nawet znaleźć filmik, na którym widać jak na dłoni, jak sobie regał te włosy osobiście obcina w galerii "inny śląsk". wystarczy wyjasnień? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Co za temat? 19.10.05, 17:14 I to właśnie wydarzenie (odnotowane jako najważniejsze chyba w portalu tarnogórskim) świadczy dobitnie o tym jak małomiasteczkowe są te nasze Tarnowskie Góry:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Co za temat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:49 jerry_72 - coś wtym jest co napisałeś,może kiedyś zobaczymy jak wspomniany tu na forum pan edek się umyje ogoli i ubierze w czyste ciuchy - to są wydarzenia niech to gęś kopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: Co za temat? 19.10.05, 18:18 przecież to wszystko z przymrużeniem oka piszemy - na żartach się nie znacie, panowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Co za temat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:04 chyba że tak,a tak na marginesie - takie kudły - fe! Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: wątek plotkarski ;) 19.10.05, 23:11 No niezle :-))))) Regał niech Cie tylko spotkam na mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: wątek plotkarski ;) 20.10.05, 19:28 Znam go tylko z widzenia, teraz już go nie rozpoznam, no... chyba że po psach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziyo Re: wątek plotkarski ;) IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 19:49 Jutro też sie obcinam...Będe sławny..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: wątek plotkarski ;) 28.10.05, 20:41 Zyziu - Regał był sławny w T.G. zanim sie obciął więc sorry, chyba Ci to (sława znaczy sie) przyjdzie trudniej nieco.... Ale wszystkiego najlepszego zyczę...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś