Dodaj do ulubionych

Fotoakcja Strzybnica

03.04.07, 22:58
Na Strzybicy kolejna fotoakcja. 9 kwietnia godzina 16
Robimy grupowa fotke w muszli w parku. Mam nadzieję, że zarówno pogoda jak i
frekfencja dopiszą. :)
więcej informacji na stronie:
www.brtk.strzybnica.com/forum/viewtopic.php?t=50
Obserwuj wątek
    • darkdante Re: Fotoakcja Strzybnica 04.04.07, 02:38
      Dodam tylko, ze kazdy mieszkaniec Strzybnicy mile widziany :)
    • Gość: Purysta Re: Fotoakcja Strzybnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:19
      ... a ja dodam, że ortografia również jest mile widziana ZAWSZE i WSZĘDZIE.
      • Gość: surREvival Re: Fotoakcja Strzybnica IP: 170.65.192.* 04.04.07, 14:37
        lepiej Ci po tym wpisie Purysta?
    • helenaaa Re: Fotoakcja Strzybnica 04.04.07, 22:57
      Niestety zauważyłam błąd jak juz wysłałam posta, a tu nie ma mozliwości modyfikacji.
      Chyba każdemu sie moze zdarzyć? To nie przestępstwo?

DarkDante nie umiem zalogować sie na forum brtk: czy o akcji wie Dziennik
      Zachodni lub Gwarek?
      • darkdante Re: Fotoakcja Strzybnica 07.04.07, 03:25
        Z zalogowaniem mysle juz sobie poradzilismy :)

tutaj link do artykulu z DZ.
        www.brtk.strzybnica.com/forum/portal.php
    • Gość: mieszkaniec TG Re: Fotoakcja Strzybnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:16
      Widziałem fote w DZ :)
      Miejmy nadzieje że podziała!
    • sirions Re: Fotoakcja Strzybnica 10.04.07, 18:35
      No i jak się udała fotoakcja? Może jakieś opis?;) Kiedy będzie można zobaczyć rezultaty w forme grupowego zdjecia?
      pozdrawiam!
      • helenaaa Re: Fotoakcja Strzybnica 10.04.07, 22:44
        sirions fotki sa juz wrzucone.
        Można zobaczyć tutaj:
        www.brtk.strzybnica.com/thumbnails.php?album=lastup&cat=0
        Ludzisków nie było dużo. chyba woleli objadać sie czekoladowymi jajcami a
        szkoda, bo fajnie by było mieć taka fotkę z całym osiedlem.
        Zwłaszcza teraz, gdy wielu wyjeżdża i juz sie ich więcej prawdopodobnie nie zobaczy.
        • sirions Re: Fotoakcja Strzybnica 11.04.07, 00:25
          Dzięki helenaaa, właśnie je przeglądam. Pogoda Wam trochę nie sprzyjała niestety.
          pozdrawiam
          • helenaaa Re: Fotoakcja Strzybnica 11.04.07, 22:28
            sirions pogoda nie była słoneczna ale tez nie padało. Ludzie za leniwi są poprostu.
            Nic im sie nie chce zrobić.
            • Gość: alex Re: Fotoakcja Strzybnica IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.07, 23:24
              Dlaczego zaraz-"za leniwi i nic im sie nie chce robic".Moze po prostu nie chca
              byc na tej fotografii.
            • sirions Re: Fotoakcja Strzybnica 11.04.07, 23:52
              miło było zobaczyc parę znajomych twarzy, myślę, że i tak fajnie, że sie pojawili ludzi. W końcu to świeta, nie każdemu chce się ruszyć cztery litery z domu;)
              pozdrawiam!
              • Gość: alex Re: Fotoakcja Strzybnica IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 00:00
                Moze po prostu termin nie byl zbyt szczesliwie wybrany.Warto sprobowac jeszcze
                raz.Moze w dlugi majowy weekend.Cieplej bedzie i ludziska tez moze beda bardziej
                sklonni do opuszczenia rodzinnych pieleszy.Swoja droga bardzo fajny pomysl.Moze
                by tak sprobowac w T.G.Naprzyklad z okazji "Gwarkow".Zasylam pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka