Dodaj do ulubionych

I Komunia Święta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:27
Macie jakieś propozycje na prezent komunijny ? Sama już nie wiem co kupić.
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: I Komunia Święta IP: *.strong-pc.com 08.05.07, 23:36
      daj kase. najlepszy prezent.
      • Gość: JasiuK Re: I Komunia Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 07:47
        Może i najbardziej "wszechstronny" ale i również najgłupszy. Dając dzieciakowi
        kasę nie wiesz co z nią zrobi i co kupi (bardzo niebezpieczne). Może zostać
        również okradzione i pobite więc warto zadać sobie troszkę trudu i poszukać.
        Pomyśl o czymś takim co może służyć wiele lat - byle nie ubranie!!!
        Elektronika szybko się starzeje więc radości będzie ok 6 m-cy.
        Z reguły najprostszym rozwiązaniem jest zapytać rodziców - oni powinni znać
        dzieciaka najlepiej.
        • chemiczny_brat Re: I Komunia Święta 09.05.07, 12:16
          zgadzam się najlepiej spytać rodziców. Rower powinien być fajnym prezentem
          (byle nie z hipermarketu) albo odtwarzacz MP3, ale to już zależy od zasobności
          portfela.
          Gdzie te czasy kiedy na komunię dostawało się zegarek i po sprawie ... :)

a na marginesie śmieszy mnie bilboard z Wiśniewskim reklamujący sklep rtv z
          napisem "Komunio wróć" a was?
          • Gość: franc Re: I Komunia Święta IP: *.stk.vectranet.pl 23.04.08, 17:01
            A kto to taki ten Wiśniewski?
    • Gość: bajtel Re: I Komunia Święta IP: 83.1.74.* 23.04.08, 14:26
      temat znowu na czasie!
      jakie propozycje prezentów w tym roku?
      • Gość: ciotka Re: I Komunia Święta IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 19:08
        Włąśnie zamówiłam dla bliźniaków: ,,Szkolny słownik orgtograficzny" i ,,Słownik
        poprawnej polszczyzny" PWN - powinny zanleźć się na pólce każdego ucznia i
        starczą na długie lata.
        Chrzestni wiem, że umawiali się na aparaty fotograficzne.
        • Gość: Oryginal23 Re: I Komunia Święta IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.08, 21:17
          Ja tam bym kupil kamere dygitalna i skuter,ale nie zapomnijcie o kosciele bo
          ksiadz tez zapowiedzial ze 10%od wartosci darow powinno trafic do jego
          kasy,Pamietajcie tez ze za niedlugo jest tez Dzien Matki tym Mamom tez sie cos
          nalezy.
          • oryginal23 Re: I Komunia Święta 23.04.08, 23:40
            Nie kompromituj się baranie.Co to za określenie"za niedługo"?
            23.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka