loggy_ 30.05.03, 22:34 Kontynuujac wymienianie niedokonczonych przedwyborczych inwestycji... kiedy zostanie ukonczony remont Palacu na Karluszowcu - obecnie budynek Zespolu Szkol Odziezowych? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: Karłuszowiec IP: *.tg.akk.net.pl 30.05.03, 23:08 loggy_ napisał: > Kontynuujac wymienianie niedokonczonych przedwyborczych inwestycji... kiedy > zostanie ukonczony remont Palacu na Karluszowcu - obecnie budynek Zespolu > Szkol Odziezowych? > L. hmmmmmmmm. to juz chyba jest skonczone wg wladz starostwa........... Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Karłuszowiec 02.06.03, 09:06 Gość portalu: dr scott napisał(a): > > Kontynuujac wymienianie niedokonczonych przedwyborczych inwestycji... kied > y > > zostanie ukonczony remont Palacu na Karluszowcu - obecnie budynek Zespolu > > Szkol Odziezowych? > > L. > > hmmmmmmmm. to juz chyba jest skonczone wg wladz starostwa........... Jak to ma byc skonczony remont wg. wladz to ja mam w d.... takie wladze. L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: Karłuszowiec 02.06.03, 17:54 loggy_ napisał: > Jak to ma byc skonczony remont wg. wladz to ja mam w d.... > takie wladze. > L. > nie tylko ty masz w d... takie wladze. ale wladze te sobie nic z tego nie robia :O| o ile dobrze pamietam, to kolejna przeprowadzka byla niedawno - oficjalna. nie wykluczone jednak, ze jeszcze kilka ich przezyjemy.... pytanie konkursowe brzmi: ile mozna sie maksymalnie przeprowadzac bedac starosta tarnogorskim? ktos zna odpowiedz? ja nie :O| Odpowiedz Link Zgłoś