Dodaj do ulubionych

Straż Miejska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:59
Co sądzicie o Straży Miejskiej? Słyszeliście, że będą jeździć na
skuterach?
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:14
      będzie strach chodzić po ulicy zeby nie byc rozjechanym
    • Gość: mm Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 06:51
      Mimo mojej otwartości na różne nowinki i wynalazki, coraz bardziej jestem
      przekonany ze Straz Miejską powinni zlikwidowac. Zastanawiam się co oni robią
      oprocz wozenia samochodem sprzetów na rozne miejskie imprezy? Patrze na to z
      perspektywy centrum miasta. Przy ul. Piastwoskiej dzien w dzien kierowcy staja
      na miejscu dla niepełnosprawnych i nikt nie reaguje. Na tej samej ulicy po
      jednej ze stron (tam gdzie Yazz Club) jest zakaz zatrzymywania się i postoju. Co
      tam. Stają jak chcą.

Zresztą ten sam zarzut mozna postawic policji. Ta jednak musi byc, a strazy
      miejskiej nie.
    • forman5 Re: Straż Miejska 30.08.07, 08:03
      Rozwiązać, a pieniądze przekazać policji na dodatkowe etaty.Ci ostatni przyjmniej w nocy pracują.
      • mirotg Re: Straż Miejska 30.08.07, 08:24
        Wniosek o rozwiazanie Strazy Miejskiej sluszny,ale niemozliwy do realizacji.Malo
        tego,ostatnio dostali nowe uprawnienia/przeprowadzanie radarowej kontroli
        szybkosci pojazdow/.Teraz to dopiero beda "wazni".
        • Gość: normal Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:44
          przynajmniej ich na mieście widac czego nie można powiedzieć o
          policji
          • Gość: alex Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:52
            Jestem na straż miejską wściekły bo dali mi mandat tylko dlatego ze
            spacerowałem ul, Krakowską z moim Rottweilerem bez smyczy i kagańca.
            Powinni się lepiej zająć parkującymi na zakazach pojazdami
            • Gość: Pinia Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:59
              Ci którzy żyją zgodnie z obowiązującymi w społeczeństwie zasadami i
              nie łamią przepisów nie muszą się obawiać przykrych doznań ze strony
              straży miejskiej.
            • Gość: dadus27 Re: Straż Miejska IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.07, 00:56
              No i bardzo dobrze zrobili że wlepili ci mandat. Nie pomyslałeś, że twój pies może kogoś ugryź. Ja często chodzę z dzieckiem i moim kundelkiem na spacer-zawsze na smyczce. Gdyby twój pies rzucił sie na mojego to moje dziecko zaczęłoby bronić mojego psa, bo trzylatek nie wie co moze się stać. Oczywiscie zostałoby pogryzione przez rozwścieczonego rottweilera, a może i zagryzione na śmierć. A wtedy urwałbym ci łeb u samej rzyci.
    • Gość: In Re: Straż Miejska IP: 82.160.247.* 31.08.07, 09:11
      Najlepiej, kupić im łyżworolki. Taniej i korzystne dla ich zdrowia.
      Nikt im nie ucieknie. Dojadą wszędzie.
      Zastanawiam się tylko nad jednym - dlaczego jak widzę SM, to
      podskakuje mi ciśnienie i widzę wszystko na czerwono?
      Nie poruszajcie już tego tematu na forum, bo mogę dostać apopleksji
      i wykituję przy czytaniu wątków.
      • Gość: Beks Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:12
        To dobry pomysł z tymi łyżworolkami przynajmniej Cię szybciej
        dopadną i znowu Ci podskoczy ciśnienie i będziesz miał okazję widzeć
        znowu wszystko na czerwono.
        • Gość: ptica Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:48
          Zgadzam sie co do likwidacji staży, w to miejsce powinna powstać
          filia CBA, na pewno zarobi na swoje pensje.
          • Gość: ricki Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:14
            Oooooooo CBA miało by roboty całe mnóstwo w TG.
            • Gość: anka Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:24
              znam jednego strażnika to wporzo gość nie rozumiem o co sie tak
              czepiacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka