Gość: Głodna IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.08, 17:22 Witajcie, czy ktoś może mi polecić dobry kebab w T. Górach? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atum Re: Dobry KEBAB ? IP: 83.1.78.* 16.01.08, 17:38 Parnas i nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Dobry KEBAB ? IP: 83.1.71.* 16.01.08, 18:59 knysza w parnasie nie jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadus27 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.08, 19:28 To ty masz chyba cos ze smakiem nie tak. Ta knysza jest najlepsza jaką jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Dobry KEBAB ? IP: 83.1.71.* 17.01.08, 09:50 rozwodnione sosy, 'zylaste' mieso i przypalona, nie dajaca sie pogryzc bulka... rzeczywiscie wypas mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
adler26 Re: Dobry KEBAB ? 27.06.18, 20:31 Biorąc pod uwagę ilość mięsa w bułce to faktycznie,Parnas bije na głowę konkurencję..nigdzie nie dostaniesz mniej niż tam,zawartość mięsa to 1/6,reszta to sałatki...porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob133 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.08, 19:31 a istnieje coś takiego jak dobry kebab? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 22:09 W naszym polskim wydaniu absolutnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atum Re: Dobry KEBAB ? IP: 83.1.78.* 17.01.08, 14:50 ks Ty masz rzeczywiscie cos ze smakiem. Osobiscie nie spotkalem sie jeszcze w parnasie z zylastym miesem i przypalona bulka. 23 - kolezanka prosila zeby polecic jej gdzie mozna zjesc dobry kebab, a ty jak zwykle musisz narzekac :/// żel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głoda Re: Dobry KEBAB ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 15:03 No właśnie, polećcie coś dobrego , a nie kłóćcie się o smaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sambal Re: Dobry KEBAB ? IP: *.ticom.pl 17.01.08, 17:58 najlepszy kebab jest na ul. Tylnej koło salonu fryzjerskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Dobry KEBAB ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 22:19 A mnie smakuje ten na Konwikcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 22:58 Najbliższy dobry kebab znajdziesz w Turcji.Niestety nasze krajowe w niczym go nie przypominają. Odpowiedz Link Zgłoś
luksb Re: Dobry KEBAB ? 20.01.08, 20:20 A mi smkuje ten obok parkingu za hala targowa.Za ta kase naprawde dobry,choc teraz coraz mniejsze porcje robia.Pozdrawiam ekipe tam pracujaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 23:03 czerwona budka przy dworcu- najlepszy kebab! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 23:21 Kochani,nie macie zupełnie smaku.Jedzcie więc krojone opony,pewnie podobnie smakują. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepły Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 08:57 Nie poleciłbym nikomu jedzonka przy dworcu w czerwonej budce. Niby jest dobre, ale te panie oszczędzają chyba na prądzie, bo często zdarza się, że podawane potrawy są ledwo ciepłe, a ostatnio w niedzielę przyszło mi i moim dzieciom "delektować się zimnymi kebabami. Nie wspomnę,że na te zimne danko czekałem w kolejce 25 min. Ale co do czekania to rzecz jasna nie mam pretensji. P.s. polecam Parnas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 09:11 Doskonały pomysł,karmienie dzieciaków żarciem z budki jest wprost doskonale dla ich zdrowia. Takim jak ty powinno się natychmiast odbierać prawa rodzicielskie. Głupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepły Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:13 Od razu zdradzasz się ,że nie masz jeszcze dzieci. A jeżeli będziesz je kiedyś miał, to współczuję im, że będą musiały znać smak tego typu potraw tylko z opowiadań. Jeżeli zabronisz twoim dzieciom skosztowania kiedykolwiek takiego "żarcia" (nie mówię o obżeraniu się), to znaczy, że głupota o której piszesz to stoi po twojej stronie. I na koniec zastanawiam się, czy to przypadkiem tobie nie powinni odebrać praw rodzicielskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onatg Dobry KEBAB ? IP: 83.1.76.* 07.07.08, 17:34 nie no w czerwonej budce na dworcu tak sie obsluga zepsula ze szkoda gadac. nie dosc ze sa wolne to jeszcze nie mile. no ale coz... bardzo dobre jezdzonko za hala targową i w parnasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 23:15 No,tutaj już bliżej do smaku prawdziwego kebaba. Odradzam jedzenie potraw z wszelkiego rodzaju budek,to żywnosć ewentualnie dla szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Dobry KEBAB ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:25 Ja jadłam w górach,ale w Zakopanem,pysznego kebaba mówią że najlepszy,jestem milośniczką tego kanapacza:)na samym dole krupówek mała kolorowa budka na przeciwko wejścia na gubałówkę,miło mnie babka zaskoczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guajazyl Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:33 Tak,tak,kebab to tradycyjna potrawa górali podhalańskich. Dobrze,że spróbowałaś.Podróże kształcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 01:28 W Parnasie jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlos Re: Dobry KEBAB ? IP: *.static.akk.net.pl 05.06.08, 23:20 Ludzie najlepszy jest pod ONYXEM o 5 rano, zawsze mi smakuje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Dobry KEBAB ? 05.06.08, 23:56 Nietrzeźwym smakuje pieczona guma. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Dobry KEBAB ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 16:26 Po wódzi wszystko smakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Dobry KEBAB ? IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.08, 18:17 Najlepszy Kebab jest w Turcji miesa kupe i salat tez nie brakuje proponuje tani lot samolotem i mozna naprawde pojesc. Odpowiedz Link Zgłoś
mareksuski83 Re: Dobry KEBAB ? 27.06.18, 14:51 Od niedawna Kebab i India na zagórskiej na strzybnicy, tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś