Dodaj do ulubionych

wymiana dachu

17.04.08, 21:07
mam zamiar wyremontować dach - gdzie się udać w Tarnowskich?? , gdzie otrzymam
stosowną poradę ??? moze ktos zna jakas solidna ekipe lub punkt sprzedazy
gdzie otrzymam fachowa porade ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 12:18
      Co chcesz na tym dachu remontować. Jestem dekarzem i myśle że mogę Ci doradzić.
    • Gość: yyyy Re: wymiana dachu IP: 83.1.69.* 19.04.08, 17:21

mam stara dachówke betonowa trzeba to zrzucic i cos lekkiego polozyc mysłąme o
      blachodachówce...
      • Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 22:53
        Nie polecam blachodachówki.Jest troszkę skomplikowana w kładzeniu i trudniejsza
        przy uszczelnianiu zakamarków. Jeżeli krokwie się nadają to lepiej położyć
        dachówkę ceramiczną. Jest lżejsza od betonowej i prezentuje się bardzo ładnie.To
        jest oczywiście tylko moje zdanie, a zrobisz jak będziesz chciał. Pozdrawiam.
        • Gość: dekarz Re: wymiana dachu IP: 83.1.74.* 19.04.08, 23:04
          Gość portalu: Forest napisał(a):

> Nie polecam blachodachówki.Jest troszkę skomplikowana w kładzeniu i trudniejsza
          > przy uszczelnianiu zakamarków. Jeżeli krokwie się nadają to lepiej położyć
          > dachówkę ceramiczną. Jest lżejsza od betonowej i prezentuje się bardzo ładnie.T
          > o
          > jest oczywiście tylko moje zdanie, a zrobisz jak będziesz chciał. Pozdrawiam.

ale blachodachowka jest lzejsza od ceramicznej,a co do skomplikowania w
          kladzeniu to juz jest problem tego co to wykonuje.
          Widac ze jestes cienki w temacie .
          • Gość: Forest Re: wymiana dachu IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 20:45
            Nie jestem cienki tylko z doświadczenia wiem jak jest. Byłem na kilkunastu
            dachach z blachodachówki i mało który był prawidłowo zrobiony na przykład przy
            oknach.
            • Gość: pustyśmiech Re: wymiana dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:18
              Nowy"Karlson z dachu"
              • Gość: pustyśmiech Re: wymiana dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 22:20
                Sorry,Karlsson.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka