Gość: danielson IP: *.crowley.pl 09.05.08, 22:45 Witam, Zapraszam na koncert projektu Waglewski Fisz Emade do Chorzowskiego Centrum Kultury. 16 maja, godz. 19.00 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jackdanielson Waglewski Fisz Emade w Chorzowskim Centrum Ku IP: *.crowley.pl 11.05.08, 13:37 Bilety na ten koncert sa do nabycia także w bytomskim BCK oraz Suplemencie - kawiarni literackiej znajdującej się na bytomskim rynku. Bilety, które można kupić w Bytomiu są biletami z pierwszych dwóch rzędów Chorzowskiego Centrum Kultury. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojo Re: Waglewski Fisz Emade w Chorzowskim Centrum Ku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:54 Co to takiego "koncert projektu"? Nikomu do niczego niepotrzebna nowomowa. Zniechęciłem się na wstępie. To się nazywa promocja do du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielson Waglewski Fisz Emade w Chorzowskim Centrum Ku IP: *.crowley.pl 12.05.08, 15:49 Wiem, Brzmi to niezbyt zgrabnie, niemniej jednak jest to projekt, który będzie funkcjonował tylko do końca jesieni br. Kurde..ale żeby od razu nowomowa?..bez przesady. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam mimo wszystko na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Waglewski Fisz Emade w Chorzowskim Centrum Ku IP: *.3s.pl 12.05.08, 17:06 Witam, pozdrawiam i też zapraszam :)))) I my też tam będziemy czteroosobową, wesołą gromadką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flower Re: Waglewski Fisz Emade w Chorzowskim Centrum Ku IP: *.piekary.net 17.05.08, 00:05 bylo genialnie!!!! zasłużone brawa ..ohh zawsze będzie mi Ich mało! Odpowiedz Link Zgłoś