Gość: saddahm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 20:41 Jakie macie swoje powiedzonka? Moze cos w stylu: "tegens"??? albo wlasnie "toz to szok" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickowa Re: Toż to szok 16.09.03, 22:27 hm... rózne "aż strach się bać", "nie przy jedzeniu jak boga kocham" i ulubione "dokładnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Toż to szok IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 07:33 Mnie prześladuje od dłuższego czasu "dokładnie". A mam też powiedzenie zupełnie , podejrzewam , moje - kiedyś je wymyśliłem , nie wiem skąd mi się wzięło , jest zupełnie bez sensu , a stosuję je jak zorientuję się np. , że o czymś ważnym zapomniałem : "MEINE LIEBE GUTEN TAG !". greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Toż to szok IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 08:09 Kiedyś prześladowało mnie hasło: "nie wiedzieć czemu". Moja przyjaciółka powiedziała, że jak jeszcze raz powiem to co powyżej to trzepnie mnie porządnie w głowę:-) A ostatnio z uporem maniaka wtrącam w wiele zdań słowo: "teoretycznie". Już samą zaczyna mnie to irytować, ale dopiero w momencie jak ja wypowiadam uświadamiam sobie, że właśnie znów to zrobiłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikar Re: Toż to szok IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.09.03, 13:08 dokładnie - dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Toż to szok 23.09.03, 22:27 Gość portalu: Ikar napisał(a): > dokładnie - dokładnie to slowko sie przypetalo z angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Toż to szok 17.09.03, 13:22 "to niemożebne!" zamiast "dokladnie" mowie "genau!" "gorolski podciepie" "czim sie luftu" L. Odpowiedz Link Zgłoś
kayaszka Re: Toż to szok 23.09.03, 14:53 Mnie ostatnio bardzo często wyrywa się- "ty gnojowniku pospolity”. Adresat jeszcze się o to nie obraził :) Mój ojciec wiecznie używa wyrazu "de facto", to dopiero gnojownik pospolity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Toż to szok IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 15:35 ŁO REGE!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Toż to szok 23.09.03, 15:40 "generalnie" i "praktycznie" Generalnie to praktycznie cały czas to powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Toż to szok 23.09.03, 20:21 na powitanie: SZIP! SZIP MAJ NEGER! NO CO JEST CZARNUCHY?? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Toż to szok 28.09.03, 22:55 czy jakos tak to bylo....... nie pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Toż to szok 28.09.03, 17:33 jak ktos cos zrobi zle, sie pomyli; no! widzieliscie go! (ale tak szybko i z akcentem na poczatku "wi") Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Toż to szok 28.09.03, 22:56 myśle że nikt sie nie obrazi :) "srali muchy bedzie wiosna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Toż to szok IP: *.protonet.pl 29.09.03, 13:24 sralis mazgalis(jak ktoś opowiada głupoty) Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Jako żywo, w mordę ... 30.09.03, 08:46 Ja często mówię "w mordę jeża", jak coś nie wychodzi. Natomiast wyrażając aprobatę: "jako żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Jako żywo, w mordę ... 30.09.03, 08:56 lupino1 napisał: > Natomiast wyrażając aprobatę: "jako żywo". "A jużci" ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś