Gość: arek IP: 9.67.96.157, 212.106.172.* 24.03.01, 03:43 Tu niema co robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pies Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.unregistered.formus.pl 30.03.01, 12:01 wcale nie. ja sie tu dobrze bawie od urodzenia. a jak ktos jest do niczego i nudny, to mu nawet i nowy jork nie pomoze. a tarnowskie gory sa swietne. najlepsze miejsce na ziemi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 212.45.249.* 30.03.01, 12:01 wcale nie. ja sie tu dobrze bawie od urodzenia. a jak ktos jest do niczego i nudny, to mu nawet i nowy jork nie pomoze. a tarnowskie gory sa swietne. najlepsze miejsce na ziemi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_tg Re: Tarnowskie Gory to dziura. 22.05.01, 13:59 Uwazam ze t.g. to najwieksz dziura pod sloncem jest jedna fajna knajpa, a poza tym same zulownie takie jak boss i rengere Malo konkretnych sklepow itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 10.31.40.* 22.05.01, 15:55 zal mi ciebie jesli tylko tak myslisz o tym miescie. ale zeby myslec inaczej, to trzeba _myslec_ nie zgodze sie, ze o atrakcyjnosci miasta swiadzcza wylacznie knajpy. miasto to zlozona sprawa. jesli jednak spedza sie czas w knajpach, to ciezko to miasto poznac. moze wyjdz z tych knajp i rozejrzyj sie. otworza ci sie oczy. pozdrawiam evek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.unregistered.formus.pl 23.05.01, 12:22 dobrze mowisz! dobrze mowisz! dobrze mowisz! tg to najpiekniejsze miejsce pod sloncem! tu jest klimat i urok jakiego nigdzie indziej nie ma! a samo miasto jest cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 01.10.01, 09:59 brawo, brawo! takie podejscie to mi sie podoba! pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: add Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 195.117.7.* 23.05.01, 14:10 Nie podobają Ci się Tarn. Góry to jedź do Chorzowa albo Rudy Śl. Życze miłego pobytu. Jednego oszołom mniej. Good bye!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott bullshit! IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 01.10.01, 09:57 bullshit true! TG to cool city! Knajp Ci u nas dostatek (zapraszam do "Piwo w TG"). Poza tym jest co pozwiedzac i gdzie sie rozerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 193.194.145.* 23.05.01, 14:29 najpiekniejsze miasto pod sloncem, chociarz tam nigdy nie mieszkalem tylko sie urodzilem wracam chetnie do TG na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.kato.gazeta.pl 24.05.01, 16:19 Gość portalu: ober napisał(a): > najpiekniejsze miasto pod sloncem, chociarz tam nigdy nie mieszkalem tylko sie > urodzilem wracam chetnie do TG na piwko no, piwko smakuje tutaj calkiem calkiem...dobrze (oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 193.194.145.* 25.05.01, 14:55 jak ostatnio odwiedzilem moje miejsce urodzenia przed kilku laty, bardzo mi sie spodobalo ze w karzdym kiosku moglem sobie widokowki w niemieckim jezyku kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.kato.gazeta.pl 29.05.01, 10:41 Gość portalu: ober napisał(a): > jak ostatnio odwiedzilem moje miejsce urodzenia przed kilku laty, bardzo mi sie > > spodobalo ze w karzdym kiosku moglem sobie widokowki w niemieckim jezyku kupic. w Tarnowskich Gorach sprzedaja nieciekawe pocztowki, ale za to po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_tg Re: Tarnowskie Gory to dziura. 29.05.01, 14:09 tarnowksie góry to dziura, nie paczac na ilosc ciekawych knajp.... mamy zulownie dla brudasow, gdzie pija sobie jabole,.... lecz spojzmy na moje zycie w przyszlosci:))) te miasto nie daje nam miejsc pracy, chyba ze ktos chce pracowac w upadajacych zakladach osdzierzowych.... albo jako fryzjer.... Nawet nie mampozdnych sklepow,... po ubrania jezdze do katowic:))) w tarnowksich gorach dal mlodych ludzie nie ma przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.unregistered.formus.pl 29.05.01, 15:10 do szkoly tez nie chodziles bo ci sie literki myla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 10.31.40.* 30.05.01, 12:17 marcin_tg napisał(a): > tarnowksie góry to dziura, nie paczac na ilosc ciekawych knajp.... > mamy zulownie dla brudasow, gdzie pija sobie jabole,.... > lecz spojzmy na moje zycie w przyszlosci:))) > te miasto nie daje nam miejsc pracy, chyba ze ktos chce pracowac w upadajacych > zakladach osdzierzowych.... albo jako fryzjer.... > Nawet nie mampozdnych sklepow,... po ubrania jezdze do katowic:))) > w tarnowksich gorach dal mlodych ludzie nie ma przyszlosci bez urazy, ale jak juz wyjdziesz z przedszkola to wtedy napisz - moze latwiej bedzie zrozumiec o co ci chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_tg Re: Tarnowskie Gory to dziura. 31.05.01, 12:43 Evek: masz małego i masz kompleksy? I co to za pedalska ksywa? p.s. pewnie jestes brudem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 195.136.60.* 31.05.01, 15:23 najlepiej siedzieć na dupie i narzekać! Dla leniuchów zawsze będzie a to za mało, a to za dużo, a szaro, a kto wymyślił ten ch....wy kolor. A poza tym co masz do fryzjerów? Rzeźnik cię obcina czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.kato.gazeta.pl 08.06.01, 19:06 marcin_tg napisał(a): > Evek: masz małego i masz kompleksy? > I co to za pedalska ksywa? > > p.s. > pewnie jestes brudem > malo, ze przedszkole to jeszcze bezmozgowiec! ten fryzjer ci chyba glowe ucial zamiast wlosow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.kato.gazeta.pl 08.06.01, 19:07 tak, narzekanie jest fajne. niczego nie trzeba uruchamiac (patrz: mozg), mozna wygodnie siedziec na tylku i narzekac do woli. a tymczasem w miescie wiele sie dzieje. to narzekajacy niech sobie siedza i narzekaja. ja wole Tarnowskie Gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.skane.se 17.06.01, 05:44 CHETNIE BYM DO TYCH T.GOR PRZYJECHAL I WAS POZNAL. PODAJCIE JAKIES E-MAILE. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_tg Re: Tarnowskie Gory to dziura. 18.06.01, 12:48 Jak znasz tu jakieś ciekawe zajęcia to podaj mi je, a nie gadaj tylko że jest tu fajnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 14:08 poznal? a niby czemu? po prostu przyjedz zobaczyc miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Tarnowskie Gory to dziura - jak dla kogo IP: 195.136.60.* 21.06.01, 10:59 Proszę bardzo 23.06.2001, godz.20.00,STODOŁA NA STADNINIE Zbrosławice koło Tarn.Gór, NOC Świętojańska z muzyką cygańską puszczaniem wianków po dramie, ogniskiem i piwkiem. Zapraszam w imieniu Piotra i Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_tg Re: Tarnowskie Gory to dziura - jak dla kogo 03.07.01, 12:33 Bardzo dziękuję za zaproszenie, szkoda że pogoda nie dopisała. Byłem tam przelotem... Ale.... Zbrosławice to nie jest dzielnica Tarnowskich Gór... Jeśli by patrzeć na to wszystko z takiej perspektywy to masz rację W Tarnowskich Górach razem z okolicami!!!!! Jest co robić.... Ale temat brzmiał "Tarnowskie Góry to dziura" , a nie "Tarnowskie Góry wraz z okolicami to dziura"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Perla Slaska IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 01.10.01, 09:52 true, true. jakby na to nie patrzec TG to PERLA SLASKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Tarnowskie Gory to super miasto. IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 01.10.01, 10:02 Gość portalu: ober napisał(a): > najpiekniejsze miasto pod sloncem, chociarz tam nigdy nie mieszkalem tylko sie > urodzilem wracam chetnie do TG na piwko no, moze nie najpiekniejsze, ale fakt faktem - piekne jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.mech.pk.edu.pl 23.06.01, 00:00 ale pogoda nie dopisała :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober dziura nie dziura? IP: 193.194.145.* 26.06.01, 00:00 no a na gwarkach byliscie? na hechle? w sedlaku? piliscie piwko na pieknym tarnogorskim rynku? albo pod cieniami... odwiedzacie tarnogorski targ? Tarnowskie Gory sa cudowne i daly swiatu znanego pilkarza Martin Marx i mnie czy to nie jest wspaniale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo metropolia IP: 9.67.96.* 29.06.01, 07:41 t.g. może i nie są metropolią ,ale uważam że tu jest ok. zgadzam się z opinią że jak ktoś nie umie się bawić to mu nawet N.Y. nie wystarczy! w t.g. są fajne laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: metropolia IP: 158.67.90.* 19.11.01, 17:16 > t.g. może i nie są metropolią ,ale uważam że tu jest ok. > zgadzam się z opinią że jak ktoś nie umie się bawić to mu > nawet N.Y. nie wystarczy! > w t.g. są fajne laski popieram, mam dziewczyne w tg!!! poza tym w takiej czestochowie wcale nie jest wiecej rozrywek niz w tg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: *.pub.pl 27.09.01, 16:18 Uwierzcie mi sa wieksze dziury w tej ziemi! Ot np. Piekary Slaskie! Tarnowskie sa cool, mamy tu nawet przeciez aquapark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: *.wbp.zabrze.pl 28.09.01, 08:49 No... jak ktos chce zobaczyc prawdziwa dziure to proponuje wybrac sie za Brynice np. do Bedzina albo Dabrowy Grn. A ze TG metropolia nie sa to widac. Tylko co oprocz Aquaparku, Kopalni Srebra, Sztolni tu jeszcze jest fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robut Re: Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: 195.136.60.* 28.09.01, 10:32 Gość portalu: loggy napisał(a): > No... jak ktos chce zobaczyc prawdziwa dziure to > proponuje wybrac sie za Brynice np. do Bedzina albo > Dabrowy Grn. > A ze TG metropolia nie sa to widac. > Tylko co oprocz Aquaparku, Kopalni Srebra, Sztolni tu > jeszcze jest fajnego? Faktycznie może Będzin i Dąbrowa G. metropoliami nie są, ale kolega szanowny to z tego co widzę z Zabrza pisze swój liścik, a nie z Londynu czy Paryża. Zamiast wytykać i krytykować innych może kolega krótko opisze czym różni się Zabrze od innych miast nazywanych przez niego dziurami. Ja osobiście niczego szczególnie wyróżniającego Zabrze spośród innych miast nie zauważyłem - no może ewentualnie jest tam trochę brudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: *.wbp.zabrze.pl 28.09.01, 12:51 Najpierw o Zabrzu! Otoz od 45 roku, kiedy do Zabrza w miejsce prawowitych mieszkancow weszli gorole, faktycznie to miasto systematycznie podupadalo i z preznego osrodka miejskiego stalo sie podrzedna miescina. Co prawda za komuny wymierne osiagniecia notowal Zabrzanski Gornik wiec o miescie bylo glosniej. Obecnie mamy jeszcze Akademie Medyczna czy inne osrodki medyczne (kardiochirurgie) o slawie nie tylko krajowej, ale i miedzynarodowej. A jesli chodzi o TG to moze nei sa zbyt wielkim miastem, ale maja wspaniala atmosfere! Takiej atmosfery nie ma w miastach o ktorych pisalem. I tej atmosfery TG nie moga stracic! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robut Re: Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 22:41 Gość portalu: loggy napisał(a): > Najpierw o Zabrzu! > Otoz od 45 roku, kiedy do Zabrza w miejsce prawowitych > mieszkancow weszli gorole, faktycznie to miasto > systematycznie podupadalo i z preznego osrodka > miejskiego stalo sie podrzedna miescina. Co prawda za > komuny wymierne osiagniecia notowal Zabrzanski Gornik > wiec o miescie bylo glosniej. Obecnie mamy jeszcze > Akademie Medyczna czy inne osrodki medyczne > (kardiochirurgie) o slawie nie tylko krajowej, ale i > miedzynarodowej. > A jesli chodzi o TG to moze nei sa zbyt wielkim > miastem, ale maja wspaniala atmosfere! Takiej > atmosfery nie ma w miastach o ktorych pisalem. I tej > atmosfery TG nie moga stracic! > L. Co do Tarnowskich Gór zgadzam się całkowicie, ale co do Akademi Medycznej to ona powstała w 1948 roku (początkowo nawet w Bytomiu a nie w Zabrzu) a jak sam piszesz historią po roku 1945 nie ma się co specjalnie chwalić (oprócz Górnika oczywiście). Pozdrawiam, R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Wcale nie taka dziura jakby sie wydawalo! IP: 193.243.189.* 20.11.01, 10:57 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Uwierzcie mi sa wieksze dziury w tej ziemi! Ot np. Piekary Slaskie! Tarnowskie > sa cool, mamy tu nawet przeciez aquapark. czesc dupku! no to naprawde fajnie ze mocie tyn basen! mozesz sie twoja obsrano dupa tam wymyc, a najlepiej to idz sie utop ty ciemniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 193.243.189.* 23.11.01, 09:18 czesc cepy. odcieli wom polaczenie od internetu czy co! nie widza sam na tym waszym forum zadnych fajnych tematow! czemu wy nie mocie nic tych glupich lebach i nie zaczniecie jakiegos fajnego tematu, np. "uwielbiamy pieknego"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:22 Czytajac to co tam naszczekales na wszystkich kazdy dojdzie do wniosku ze powinienes reszte zycia spedzic w osrodku dla "umyslowych". Mowiac w skrucie jestes bardzo ciezkim przypadkiem pojebania muzgowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 193.243.189.* 12.12.01, 08:10 Gość portalu: car napisał(a): > Czytajac to co tam naszczekales na wszystkich kazdy dojdzie do wniosku ze > powinienes reszte zycia spedzic w osrodku dla "umyslowych". > Mowiac w skrucie jestes bardzo ciezkim przypadkiem pojebania muzgowego! o co sie czepiasz debilu? nie umisz prawdzie spojrzec prosto w oczy czy co? nie wiem ze wy ciemniaki z TG nie potraficie sie do waszej glupoty przyznac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 12.12.01, 14:18 Witam car! Sluszna uwaga! Juz dawno radzilem pieknemu odwiedziny Rybnika lub Toszka. Nie dyskutuj z nim to pierwszy prymityw i soron tego forum (i nie tylko)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 193.243.189.* 13.12.01, 08:15 Gość portalu: michi napisał(a): > Witam car! > Sluszna uwaga! Juz dawno radzilem pieknemu odwiedziny Rybnika lub Toszka. > Nie dyskutuj z nim to pierwszy prymityw i soron tego forum (i nie tylko)! no coz czlowieczku gorolski! ty nigdy w niczym nie bedziesz pierwszy a mi to juz wogole nie masz szans dorownac i to w niczym! ty jestes tak glupi ze przy sraniu smierdzisz! pozdrawiam twoje rodzinne okolice, tzn. rybnik, toszek itd! jestem ciekaw czy wam kaftany na swieta sciagaja czy nie! chociaz w sumie rak do zarcia nie potrzebujecie, bo takie debile jak wy to przeciez jedza z misek ryjami jak psy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 17.12.01, 12:46 Gość portalu: piekny napisał(a): > Gość portalu: michi napisał(a): > > > Witam car! > > Sluszna uwaga! Juz dawno radzilem pieknemu odwiedziny Rybnika lub Toszka. > > Nie dyskutuj z nim to pierwszy prymityw i soron tego forum (i nie tylko)! > > > > no coz czlowieczku gorolski! ty nigdy w niczym nie bedziesz pierwszy a mi to ju > z > wogole nie masz szans dorownac i to w niczym! ty jestes tak glupi ze przy srani > u > smierdzisz! pozdrawiam twoje rodzinne okolice, tzn. rybnik, toszek itd! jestem > ciekaw czy wam kaftany na swieta sciagaja czy nie! chociaz w sumie rak do zarci > a > nie potrzebujecie, bo takie debile jak wy to przeciez jedza z misek ryjami jak > psy!!! Witam wszystkich! Polecam powyzszy komentarz (?!) pieknego ktory po raz kolejny daje dowody stawianej przeze mnie tezy. Moj drogi piekny oczywiscie ze nigdy ci nie dorownam!!! Chyba nie sadzisz ze moglbym tak nisko upasc (do twojego poziomu)! Jak wszyscy wiemy kultura to cos czego czlowiek sie uczy, jak wiekszosci rzeczy w dziecinstwie. Nie zaszczycaj nas wiec probka twojej KuLtUrY (???) skoro tak cie wychowano to mow sobie tak w domu do swojej rodzinki ale oszczedz innym twego belkotu. Bez odbioru! Teraz pytanie do innych forumowiczow. Troszczac sie o naszego pupilka pieknego pytam czy nie znacie jakiegos prostego chata lub forum dla szympansow? Czasem zastanawiam sie czy Darwin nie sciemnial z ta ewolucja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 17:09 Od czasu w jakim źle oceniłem swoje miasto minęło już troche czasu i przyznaję się bez bicia że się myliłem,po prostu nie zastanawiałem się nigdy za bardzo nad nie zastanawiałem.To ja zacząłem ten temat i jedna dobra rzecz jaka z tego wyszła to, to że dowiedziałem się co inni myślą o moim mieście.Dziękuję za udział w dyskusji.Proszę o nowe przemyślenia związane z Tarnowskimi Górami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Tarnowskie Gory to dziura. IP: 192.168.1.* 18.01.02, 13:15 Prawie rok minął o założenia wątku ale ponieważ jest na górze chciałem się do niego ustosunkować. Mówienie o mieście dziura ma brzmienie pejoratywne i pewnie o to autorowi chodziło może więc użyć innego słowa np. napisać ze Tarnowskie Góry mają charakter małomiasteczkowy, zaściankowy. Nie odpowiadam na posty których autor stara się prowokować lub obrażać mnie lub to z czym się identyfikuję, ponieważ jednak się zreflektował to napiszę że poniekąd ma rację. POWODY: 1. Wystarczy głośniej pierdnąć na mieście a po dwóch, trzech dniach spotykam kogoś znajomego który mi mówi że słyszał od kogoś że pierdziałem, i to tak że rynek drżał, a wszystkie szczury ze sztolni pod rynkiem wydupiły. Wszyscy wszystko wiedzą (a nawet więcej), a wtóruje im Gwarek największa tarnogórska plotkara (nie czytam tego już od paru lat więc może spoważnieli). 2. Życie nocne - 3 dni w roku, Gwarki (2) i Sylwester. Może cierpię na bezsenność (4-5 godzin snu mi wystarcza) więc czasami wybieram się w TYGODNIU do knajpy ok 23. Miasto śpi. Jeżeli chcę posiedzieć (i pogadać ze znajomymi) do 2 godz. nie mam wielkiego wyboru, u Mazika (Galeria), jest chyba jedyny który ma tak długo otwarte, może jeszcze w 13 (ale tam się nie da pogadać, raz tam byłem. Jak Dugi prowadził Korner na Okrzei to tam bywałem często), może u Kostka (16,17 albo 19 nie pamiętam) albo Drewnioka. I to nie jest ich zła wola po prostu dla trzech czterech klientów się nie opłaci. 3. Kultura, kina, rozrywka na trochę wyższym poziomi, zagospodarowanie czasu dla dzieci (MDK). Moim zdaniem nie dlatego że jakieś tam władze nie chcą. Po prostu brak zapotrzebowania. 4. Ostoja prawicowo - katolickich poglądów. 5. Przywiązanie do tradycji. Prawie każdy w naszym mieście jest "ekspertem" od historii miasta i się tym szczyci a jak słyszę kolejną osobę która mnie uświadamia jakie to historyczne miasto i ile ma zabytków (prawie wszyscy potrafią je wyliczyć i nawet palców im nie braknie) to się wyłączam przecież ja to wiem - też jestem ekspertem. Nie ja nie mówię że to źle. W dużym mieście można żyć dużo szybciej i intensywniej, zupełnie anonimowo ukryć się w tłumie. Mnie życie w Tarnowskich Górach zadowala chodź czasami te symptomy małomiasteczkowości drażnią. Przyznam się tu że czasami sam mówię że Tarnowskie Góry to dziura, ale mam świadomość że sam jestem małomiasteczkowy. To co mi się najbardziej podoba to że nigdy nie poddaliśmy się disco polo, Edycie Góniak, Piaskowi, boys bandom i t.p. "kulturze", załamał mnie dopiero tegoroczny (już zeszłoroczny) koncert Ich 3 (sam nie byłem, jestem a stary żeby się pchać to tego młyna), nie przywitano ich tak jak tych poprzednich, mam nadzieję że to tylko wypadek przy pracy i na przyszłe Gwarki kicz będzie odpowiednio potraktowany. Ale się rozpisałem. Darek Bartylak Odpowiedz Link Zgłoś