ja29t 08.09.08, 22:18 powiedzcie jak dlugo i jak daleko dojezdzacie do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: focus Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:15 Ciekawe pytanie. Dla większości może i dziwne,ale ja Cię doskonale rozumiem. Pracujesz w Krakowie? Codziennie jeżdzisz? Ja kiedyś wiele lat jeżdziłem do Opola,a rok do Wrocławia. Teraz mam bliziutko,bo do Częstochowy :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja29t Re: dojazd do pracy 08.09.08, 23:26 dzieki za odpowiedz:) Narazie pracuje w Bytomiu. Podziwiam Cie, ze tak dlugo daleko dojezdzales. Pewnie super Ci placili, skoro sie oplacalo.Do Czestochowy tez masz nie blisko-60 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrich Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:29 Nie pleć bzdur,że codziennie jechałeś do wrocławia i nazad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:44 Heinrich,żeby rozwiać Twoją ciekawość to odpowiadam:we Wrocławiu prowadziłem dwa razy w tygodniu wykłady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:39 Fajna scenka z filmu Zmiennicy-Jacek jedzie do pracy. Tak to wyglądało prawie u mnie kiedyś. Do tego przesiadka w Fosowskim.W poniedziałki jeżdził zawsze z nami profesor Miodek. Fajne czasy były.Teraz kulturka,wszyscy samochodami.Nawet napić się nigdy nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 00:00 średniorocznie to wychodziło pół roku w roku,zresztą dalej tak wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neket Re: dojazd do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 11:33 Ja mam prawi 50 km do Dąbrowy Górniczej, jak mnie za bardzo emeryci nie blokuja to w 35 minut jestem na miejscu =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:51 Mam nadzieję,że nigdy nie zablokuje ciebie na przejściu dla pieszych moje,lub inne dziecko.Tacy właśnie szybcy kierowcy zabijają niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuk Re: dojazd do pracy IP: *.crowley.pl 29.09.08, 14:00 Do Dąbrowy G nie ma 50km nie ściemniaj jeżdże dwa razy w msc do łagiszy równe 37km a po drugie w 35min nie dojedziesz choćbyś szalał na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: dojazd do pracy 29.09.08, 16:54 Niepotrzebnie to napisałeś.Teraz pan kierowca będzie chciał sam sobie udowodnić,że jest w stanie tam dojechać w 35minut i jak pisała czyjaś mama pozabija niewinnych ludzi. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Re: dojazd do pracy IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.08, 17:41 A na tej zasranej wsi w Tarn-Gorach sa jeszcze ludzie? albo takie tylko debile jak Oryginal 23? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: dojazd do pracy IP: *.gprs.plus.pl 29.09.08, 19:43 Znowu atak p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.c.h polskich niemców. Nienawidzę tego bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: dojazd do pracy IP: *.internetserviceteam.com 29.09.08, 19:50 spadaj gorolu ! nick TG - typowy gorol i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: dojazd do pracy 29.09.08, 22:11 Pan Stolarz jak widać nie lubi Tarnowskich Gór. Z pewnością woli Stolarzowice. 23. PS.Pozdrawiam myślicieli na obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: dojazd do pracy IP: *.crowley.pl 30.09.08, 08:51 hanyse dawno wyjechali do zagłębia rury nie macie tam swoich for a po drugie gorale mieszkaja nieco dalej na południe od Tarnowskich Gór no może jakieś pojedyncze osoby czy rodziny ale mi to nie przeszkadza i sprawdz czy lodówka zamknięta hanysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: dojazd do pracy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.08, 09:01 Uwazej Egon ! jestes gupi gorol i gowno krowskie co zes przywiozl z kieleckiego jeszcze mos na butach ,My slazaki ci zycie uratowali,takbys dalij bez zyrdka srol a na tramwaj bys Tata wolal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstabl Re: dojazd do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 10:46 Czy ten prymityw nadaje z niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: dojazd do pracy IP: *.crowley.pl 02.10.08, 08:03 hanys sprawdziłes na hałdzie? biegają króliki? czy juz wszystkie w lodówce i jeszcze jedno hanys a ślązak to nie to samo piefke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neket Re: dojazd do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 17:53 ;) to mnie człowieku rozbawiłeś do łez ... ze Starych Tarnowic do miejsca docelowego na strefie w Dąbrowie mam 48 km (obwodnica, 78, S1, E75 – jak nie wierzysz to sprawdź sobie na mapie). Najwyraźniej boli niektórych ze napisałem prawie 50 km a nie co do metra i że jestem szybciej w pracy autem niż oni autobusem MZKP :P Dla pana ziuka: na tej trasie mam raptem 3 skrzyżowania ze światłami i jadę Cały czas drogami z pierwszeństwem wiec utrzymanie średniej prędkości troche ponad 80 km/h to żaden wyczyn. Taka prędkość w zupełności wystarczy żeby w 35 min zrobić te 48 km. Oczywiście są wyjątki, czasami ktoś jedzie obwodnica o 5.00 rano 60 km/h ale tak jak napisałem żaden wyczyn a tym bardziej zagrożenie (zwracam się do pani obawiającej się o niewinnych ludzi) jechać obwodnica 90 km/h a S1 (droga ekspresowa) te 110 km/h. No chyba ze ktoś woli jechać do Dąbrowy przez Bytom, Chorzów i Katowice to może zaoszczędzi te 10 km ale na pewno nie paliwo bo se w korkach postoi no i czas =) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: dojazd do pracy 04.10.08, 18:22 Doprawdy jesteś bohaterem! Pochwal się,co jeszcze porafisz? Jestem pełen uznania. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neket Re: dojazd do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 18:47 oj, to ja chylę czoła za czas reakcji na moja odpowiedź ... widocznie forum to cale twoje życie mistrzu ciętej riposty :P Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: dojazd do pracy 04.10.08, 19:01 Jeżeli Twój czas reakcji za kierownicą jest podobny to radzę kupić sobie bilet miesięczny i podróżować autobusami,będzie bezpieczniej dla Ciebie i innych. O moje życie nie musisz się kłopotać,znajduję czas na liczne zajęcia, z których jednym jest przemiła rozmowa na forum GW z takimi jak Ty. 23. PS.Liczę oczywiście na Twój głos w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neket Re: dojazd do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:22 =) z całą pewnością mogę napisać ze jesteś wyjątkowy i to w dobrym tego słowa znaczeniu (bo zapewne pierwsze skojarzenie miałeś inne) niestety nie spotykam już na swojej drodze ludzi którzy życiu upatrują czegoś więcej niż odpoczynku i szeroko rozumianego "podnoszenia standardu życia" - można by powiedzieć ze rzeczywistość zmienia ludzi. Kończąc te gadki pozdrawiam i życzę powodzenia w dokręcaniu innych forumowiczów =) ... ubawiłem się dziś konkretnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś