Gość: boom IP: *.techentrance.com 30.12.08, 18:54 Ile w tym roku wydacie kasy na fajerwerki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LeszekTG Re: Petardy IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.08, 20:25 jak co roku - 0 zł Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Petardy 30.12.08, 23:24 Wydawanie pieniędzy na kilka nocnych błysków i trochę huku nie jest rozsądne.Niemniej jednak ludzie lubią hałasować w sylwestra. Ja pieniędzy na akie zabawy nie przeznaczam. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
bigankieta Re: Petardy 02.01.09, 15:39 zgadzam się z 23. Dla mnie to głupota wywalić tyle kasy, że tak powiem - w powietrze... ale cóż - co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristo i ja. Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 11:30 Gość portalu: boom napisał(a): > Ile w tym roku wydacie kasy na fajerwerki? Ja nic. Wystarczy że najem się.....bigosu a wtedy......wyjdź przed swój budynek a zobaczysz.......zimne ognie czy inne błyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwarek Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 13:44 Niezwykle dowcipne :( Odpowiedz Link Zgłoś
dusia53 Re: Petardy 31.12.08, 17:30 Pamietajcie o zwierzakach ,one strasznie sie boją tych grzmotów petardowych .Wystrzelajcie się przez godzine i finito . Jak znam życie to potrwa to ze trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 08:57 Z wczorajszego strzelania pozostały śmieci na osiedlu i pewnie smutek trzeźwiejących dzisiaj,że wydali niepotrzebnie tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Petardy IP: *.static.akk.net.pl 01.01.09, 09:15 normalne smutasy... czy naprawde 50zł czy 100zł to dla was są takie koszty żeby zabronic sobie dobrj zabawy może faktycznie lepiej wydac więcej na alkochol i miec wszystko w d.... i jeszcz osadzać innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0,7 Re: Petardy IP: *.stk.vectranet.pl 01.01.09, 16:58 Jeśli do dobrej zabawy zaliczasz możliwość urwania paluchów czy wypalenia oczów to życzę Ci urwania nie tylko paluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob133 Re: Petardy IP: *.stk.vectranet.pl 01.01.09, 18:13 Nie chodzi o kasę ale o sens takich zabaw. Mnie taki "bum bum" owszem bawiło ale za bajtla (no powiedzmy do 15 roku życia), dzisiaj mam już 2x tyle na karku i jakoś nie widzę w tym nic ekstra. A finansowo na pewno są lepsze sposoby na wydanie 50, 100zł. niż 3, 4 minuty na "bum bum" w powietrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Petardy IP: *.stk.vectranet.pl 01.01.09, 18:48 Tym co strzelają dzisiaj wsadziłbym odpaloną petardę w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BenedyktXVII Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 23:08 Zaprawdę powiadam ja tobie,że gniew twój jest słuszny. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 04:25 Petardy to najgłupsza rzecz która przyszła a zachodu.Przede wszystkim są niebezpieczne.Jak można się czymś bawić wiedząc że można siebie i innych poparzyć, lub co gorsza urwać paluchy.I to ma być zabawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Re: Petardy IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 12:30 jak czytam negatywne opinie na temat petard to mi sie chce na was rzygać ! tak wam sie to nie podoba a kazdy z was z moczem w gaciach patrzyl o tej 24.00 w niebo, kasa? wydasz na % to tez szybko zniknie a rano łeb boli i pol olazienki zarzygane, urwane palce? nawet myjac zeby mozesz sie zabic poslizgując sie na kafelkach itp. glupie piepszenie, Tobie sie nie podoba to po co negujesz innych, DZIEKI KTORYM O TEJ 12 PRAWIE CI STANOL JAK PATRZYLES W TE NIEBO, lepszy by byl sylwek taki ponury ciemny i cichy jak dzisiejsza noc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:30 Gościu , chyba jeszcze nie wytrzeżwiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Petardy IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 22:48 moze i mial w czubie ale przynajmniej sensownie gada, kazdy pisze glupoty jakie to glupie ale kazdy z nich z podnieceniem pewnie w te niebo na ta "głupote" patrzył.. z mojej strony dla nich brak słow.. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Petardy 02.01.09, 22:49 Drobna uwaga.Petardy i sztuczne ognie nie przywędrowały z zachodu. Ojczyzną tych "wspaniałości"są Chiny leżace na wschodzie. Ale to mały szczegół. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 08:03 Ale moda na te zabawy przyszła z zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitorg Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 11:56 Wszystko niestety przychodzi z zachodu.Sama pospolitość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Petardy IP: 91.204.161.* 03.01.09, 12:02 Gość portalu: mitorg napisał(a): > Wszystko niestety przychodzi z zachodu.Sama pospolitość. kiedys bylo wszystko ze wschodu, też narzekaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesiana Re: Petardy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 21:45 O co tyle zwady ? Mi jakoś nie przeszkadza popatrzeć się o 24 w niebo widząć pstrokate wystrzały ciężko zarobionych pieniędzy . Osobiście podobało mi się to za bajtla a tera wola ino popatrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś