Dodaj do ulubionych

Petarda doceniona:)

11.06.25, 14:57
A mam fajne popołudnie
www.onet.pl/styl-zycia/plejada/paulina-smaszcz-wywolala-skandal-oburzona-rozbila-otrzymana-statuetke/wlyfyz3,0898b825
Obserwuj wątek
    • heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:43
      Nie wiem po co tam polazała. Tzn wiem, żeby się polansować. Każdy sposób dobry. Rozbicie statuetki pokazało tylko jej charakter i na pewno nie przysporzyło fanek tongue_out Gdyby tamposzła, odebrała a figurkę przekazała na cele charytatywne wypadła by lepiej. Ale co ja tam wiem... nie jestem specjalistką od PR jak Petarda tongue_out

I znowu to pierdolenie o byciu przedstawicielką wszystkich zdradzanych kobiet-nikt jej o to nie prosił sciana A zdradzanych mężczyzn nie? suspicious Zapomniała jak sama pierwsza zdradzała? Takie kocopały jak pitolenie kandydatek na miss o pokoju na świecie tongue_out
      • szarmszejk123 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:50
        No właśnie, też nie wiem, czego się spodziewała:p
        A kogo przedstawicielka jest, to w sumie nie wiadomo... Kobiet takich, jak ona, czyli kogo? Wariatek?
        • heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:55
          szarmszejk123 napisał(a):

>
          > A kogo przedstawicielka jest, to w sumie nie wiadomo... Kobiet takich, jak ona,
          > czyli kogo? Wariatek?

I nie wiem jak to nazwać... mobberek?
      • hanusinamama Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:56
        Może jej się literki poprzestawiały..moze chciała być przedstawicielką zdradzających kobiet smile
      • danaide2.0 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:58
        To, co zostało z rozbitej może osiągnąć zawrotne ceny!
      • m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 08:23
        heca007 napisała:

> Zapomniała jak sama pierwsza zdradzała?

Pomijając całą resztę, bo petarda to oczywiście cudowny przypadek, zastanawiam się skąd u niektórych przekonanie, że mają wiedzę na temat tego, kto w (jakimkolwiek) małżeństwie pierwszy zdradzał i kiedy?
        Kobieto, ty nie wiesz nawet czy twój mąż cię nie zdradzał i kiedy 🤷🏻‍♀️
        • heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 08:48
          Kobieto ona się prowadzała z kochankiem zanim rozwiodła się z Kurzajem. I dla tegoż kochanka chciała szybkiego rozwodu. Były okładki razem, wyznania miłości a potem klops tongue_out W internecie nic nie ginie. Dostała szału kilka lat po rozwodzie jak się były związał z Kaśką tongue_out
          • m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 12:17
            I naprawdę to w jakiś sposób dowodzi, że na pewno ona była pierwsza?
            Żeby była jasność - petarda to wariatka, której nawet balon odleciał, ale nawet na podstawie jej odpałów nie da się stwierdzić, kto, co i kiedy zrobił w tym małżeństwie, bo to jest po prostu niemożliwe 🤷🏻‍♀️
            • heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:08
              Noooo suspicious Gdybyś poczytała wcześniej różne portale to odkryłabyś, że to nie był jej pierwszy skok w bok tongue_out
              • m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 17:01
                Czytałam, czytałam wink
                Natomiast nie oznacza to, że z drugiej strony skoków nie było i że któreś były pierwsze 🤷🏻‍♀️
                • tanebo0001 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:00
                  Ale to nie czyni z niej niewinnej lejli
                • memphis90 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:20
                  Gdyby tak było, to by darła o tym twarz na każdym kroku. Tymczasem pani „walczy o prawde” i „grzmi” o „kobietach, którym „odebrano prawo głosu” 🤔🤔🤔 Były też jakieś głupoty o „braku prezentów” i nagrywaniu komórką przez syna podczas czołgania się do łazienki.
    • homohominilupus Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:54
      Cicho, przecież petarda wpada regularnie na to forum.
      Proszę tu się nie natrzasać
    • geez_louise Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:03
      Jak zaczynam użalać się nad soba z powodu cyrków odstawianych przez eksa, to zawsze pocieszam się, że nie jestem celebrytką i ci wszyscy eks, że swoimi dziwnymi next, mogą o mnie pogadać tylko między sobą i ich występy w sądach u na policji psa z kulawą nogą nie obchodzą.

Gdyby te szopki rzutowały na moją pracę, zarobki, wizerunek publiczny… podziwiam Cichopków że tak dobrze się trzymają i bardzo im współczuję.
      • kot.z.kosmosu Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:00
        Oj tak. Jak o nich czytam, to tym bardziej się cieszę, że jestem przeciętną Grażynką z normalnymi exami i nic nie wiem o prawdziwych dramach 🤟
    • ewka.n Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:22
      To była nagroda w kategorii "Drama roku" i Petarda pięknie potwierdziła słuszność decyzji jury.
      Poza tym to była gala i nagrody Pudeleka, więc domyślam się, że organizator jest zachwycony formą przyjęcia nagrody i wdzięczny Petardzie za to, że stanęła na wysokości zadanie i spełniła pokładane w niej nadzieje uświetnienia swą osobą tej imprezy smile
    • borsuczyca.klusek Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:34
      Też bym się obraziła. Petarda vs Kurzopki to żadna drama roku tylko drama dekady.

Nikt w polskim szołbizie nawet nie zbliżył się do tego poziomu 🙄
      • heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:45
        big_grin
      • princy-mincy Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 17:08
        Idealne podsumowanie
      • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 21:27
        😂😂😂
    • natalyaxx Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 17:06
      Kto ją po tym wszystkim co robiła i robi będzie traktował poważnie i np da zatrudnienie? Może i Karynki na insta jej przyklasują bo wierzą w te kłamstwa, ale PR-owo kobieta jest pozamiatana, chyba tylko reality shows zostały albo MMA.
      • alpepe Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:23
        W jedym reality show już była. Ciekawe, czy nadejda inne propozycje.
        • heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 20:25
          Była, była. Tylko po to żeby po raz kolejny obrobić d.upę byłemu i własnym synom. Narobiła tam smrodu, obraziła wszystkich, zaincjowała kolejną aferę a potem strzeliła focha i odeszła. Bo jej wcale nie chodziło o pozostanie w grze tylko o publikę. Dlatego nie jestem pewna czy inne produkcje będą ją chciały. Bo może im zbyt szybko rozwalić show, skłócić uczestników, którzy odejdą i całość skończy się katastrofą.
    • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:24
      Moze powinna sie zastanowić z jakiego powodu dostała taka statuetkę.
      I moze zmini sposób lansu.
    • primula.alpicola Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:30
      Udowodniła, że w pelni zasłużyła na statuetkębig_grin
    • tanebo0001 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 00:17
      Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona.

William Congreve, The Mourning Bride
    • mama-ola Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 07:32
      Nazwała się "kobietą, która walczy w imieniu wielu tysięcy kobiet". Jak to walczy w ich imieniu? Nie rozumiem tego. Jej drama nie jest osobista tylko przynosi korzyść innym kobietom? Jak, w jaki sposób? Serio nie rozumiem, proszę mi wytłumaczyć.
      • gru.u Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 07:41
        Jej się chyba pomyliła walka o kobiety z walką z kobietami
    • black.imak Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:19
      Och było widać to wściekłość na twarzy. Inne laureatki też godne wyróżnienia. Kaczorowska dostała tytuł "Gwiazdy roku", ale najlepsza jest według mnie nowa kobieta Hakiela, jej parcie na szkło, sztuczność i kiczowatość to jest prawdziwy dramat, nigdy czegoś takiego nie widziałam, tej kobiety nie da się odzobaczyć, ze wszystkich sił starała się zaistnieć w plotkarskich serwisach i opłaciło się, dostała tytuł "Wschodzącej gwiazdy", z którego jest najwyraźniej bardzo dumna, i ma zamiar na dłużej zagościć w szołbizie.
      • komorka25 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 16:40
        O, to, to! "Wschodząca gwiazda" była porażająca. Ta pani powinna z psychologiem porozmawiać. No, może nie z byłą żoną p. Hakiela.
        • heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 17:09
          Hakiel opowiedział już w mediach, że jego córka korzystała z pomocy psychologa. Bo dzieci w klasie zaczęły rozmawiać o rozwodzie jej rodziców. Trzeba mieć niesamowite parcie na szkło żeby takie rzeczy publicznie opowiadać o własnym dziecku. I nie chodzi o to, że psycholog to coś złego. Ale Hakiel z jednej strony marudzi o prywatności a z drugiej sprzeda mediom każdy szczegół. Za rozgadanie o jego rozwodzie powinien winić Petardę tongue_out Po co kłapała jęzorem? Kiedy składała "życzenia" Kaśce nie liczyła się z jej dziećmi. Tak samo jak nie liczy się ze swoimi synami, których publicznie obgadała.
          A tak poza tematem. Hakiel chyba urwał się z choinki. Bo jest przekonany, że w publicznych szkołach uczy się po 40 uczniów w klasie sciana
          • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:19
            A moze i dobrze ze mowi otwarcie ze nawet bogate znane osoby sa tylko ludzmi i potrzebuja pomocy. A nie wszystko idealne ze szary czlowiek nastolatek czuje sie gorszy.
            • heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:30
              To niech mówi o sobie a nie o dziecku. Ta nastolatka ma prawo do prywatności.
              • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 19:07
                heca007 napisała:

> To niech mówi o sobie a nie o dziecku. Ta nastolatka ma prawo do prywatności.

Serio? Powiedzenie ze ktos gdzies był czy przeszedł operację, to jest brak prywatności?
                Juz rodzic o własnym dziecku nie moze mowic?
                Chyba o szczegółach nie opowiadał?
                Tym bardziej ze nie pokazuja ich twarzy wiec nie kazdy wie ze to te dzieci.
                • heca007 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 21:38
                  To jest NASTOLATKA na etapie wyjątkowo wrażliwym. To, że my reagujemy na zasadzie "spoko, teraz wszyscy chodzą do psychologa" nie znaczy, że dzieciak nie zareaguje w sposób nieoczekiwany, wyolbrzymiony itd. Nie powinien kłapać na temat czyjegoś zdrowia psychicznego. Tym bardziej, że on w tamtym związku święty nie był tongue_out
            • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 18:02
              Nie wydaje mi się, żeby Hakiel miał na myśli czyjekolwiek dobro poza swoim.
              Nieźle bym się wkurzyła, gdyby ktoś kłapał jęzorem o moim nastoletnim życiu. Nie wiem, czy te dzieci udzielają się publicznie, ja nie kojarzę.
              • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 19:13
                kropkaa napisała:

> Nie wydaje mi się, żeby Hakiel miał na myśli czyjekolwiek dobro poza swoim.

Moze nie sledze chlopa.

> Nieźle bym się wkurzyła, gdyby ktoś kłapał jęzorem o moim nastoletnim życiu. Ni
                > e wiem, czy te dzieci udzielają się publicznie, ja nie kojarzę.

A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa to wstyd i trzeba ukrywać?
                • princy-mincy Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 20:32
                  A może nie chce nawet by mówić o dentyście?
                  • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 20:48
                    A co to wyjscie do dentysty to wstyd?
                    A poszla do szkoły, poszła do pracy, poszla do domu, poszła do kolezanki czy do sklepu to prywta czy można już mowić?
                • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 22:41
                  3-mamuska napisała:

>
                  > A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa to wsty
                  > d i trzeba ukrywać?

Nie, nie ok.
                  Po prostu nie widzę żadnego powodu, by rodzic opowiadał gdzie, z kim i kiedy chodzę.
                  Nie ma znaczenia, czy to dentysta, psycholog czy kawa z koleżanką.
                  • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 13:42
                    kropkaa napisała:

> 3-mamuska napisała:
                    >
                    > >
                    > > A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa t
                    > o wsty
                    > > d i trzeba ukrywać?
                    >
                    >
                    > Nie, nie ok.
                    > Po prostu nie widzę żadnego powodu, by rodzic opowiadał gdzie, z kim i kiedy ch
                    > odzę.
                    > Nie ma znaczenia, czy to dentysta, psycholog czy kawa z koleżanką.

Tak tak jasne.
                    Jak sie ojciec pyta czy babcia czy rodzenstwo trzeba ukrywać🤣🤣🤣🤣
                    A potem zdziwiko ze wizyty u psychologa to powod do wstydu.
                    • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:06
                      Ale po co o babci ma gadać Pudlowi?
                      • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:23
                        Nic takiego nie napisałam.

Dla mnie powiedzenie ze ktos poszedł do sklepu czy do psychologa nie jest powodem ani do wstydu, ani prywatości.
                        Co innego zagłębiać sie w szegóły leczenia.
                        • heca007 Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:25
                          Babcia, dziadek, rodzeństwo to co innego niż ogólnopolski Pudel gdzie siedzą nie tylko zwykli ludzie lub życzliwi dziecku ale też stado pojebów tongue_out
                        • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:53
                          Dobra, czaję.
                          Ale tutaj case jest inny - Hakiel mówi publicznie o nastoletnim dziecku.
                          Co innego, gdy rozmowa jest z babcią, ciocią czy inną kuzynką, a co innego wynurzenia na portalach plotkarskich.
                          Nie ma znaczenia czy chodzi o psychologa, dermatologa czy ginekologa.
                          • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:58
                            Wiesz z jednej strony chce sie aby ludzie akceptowali, wspierali i chodzili po pomoc.
                            A z drugiej strony trzeba ukrywać ,ze ktoś poszedł o pomoc.
                            Jak pisałam wyzej uważam ze mowienie o tym na głos jest potrzebne raz ze nie jest powodem wstydu. Dwa pokazuje ze sławni z ekranu to tez ludzie. I moze pomoc nie jednemu nastolatkowi aby poszedl po pomoc.
                            • heca007 Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 15:53
                              Nie sławni ludzie tylko ich dziecko. Które wcale się nie pisało jak mniemam na przedstawiciela innych potrzebujących wsparcia nastolatków tongue_out Poza tym doskonale wiemy, że Hakielowi nie o to chodziło tongue_out
                              • kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 17:00
                                Dokładnie.
                                Jak aktorzy mówią o terapii, depresji czy alkoholizmie, to mówią o sobie.
                                A Hakiel zwraca na siebie uwagę życiem dziecka. Jakoś o swoim hazardzie milczy.
                                • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 17:46
                                  Tyle ze problemy maja tez dzieci/nastolatki nie tylko osoby dorosłe.
                                  A to powduje ze wiedza ze nie sa same.
                                  Zreszt wystarczy poczytac watki, czy ematki mowia tylko o sobi? Smiem twierdzic ze nie.
    • pitupitt Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:36
      Yebnięta... Ja sobie takiej przedstawicielki bardzo nie życzę.
    • magdulecp Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:50
      Baba ma dobre warunki do bycia kimś, fajna urodę, figurę, wykształcenie mogłaby tyle zdziałać, a jest pierdol...a i to wszystko poszło w piach, bo nie da się na nią inaczej patrzeć niż jak na wariatkę.
      • wiosennedni5 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 21:00
        Ona nie ma fajnej urody, ma wredną twarz.
        • magdulecp Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 21:57
          Pokaz swoją. Ma fajna urodę, nie każdy ma twarz sympatycznej pyzy, petarda to zdecydowanie nie ten typ, ale o kilka półek wyżej niż Cichopek. Tylko ten charakter.
          • memphis90 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:24
            Kobieta to nie towar w sklepie, żeby leżeć na półce wyższej czy niższej, zgodnie z czyjąś tam preferencją kupowania 🤦‍♀️
        • 3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 22:09
          wiosennedni5 napisała:

> Ona nie ma fajnej urody, ma wredną twarz.

Dokladnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka