evro44 11.06.25, 14:57 A mam fajne popołudnie www.onet.pl/styl-zycia/plejada/paulina-smaszcz-wywolala-skandal-oburzona-rozbila-otrzymana-statuetke/wlyfyz3,0898b825 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:43 Nie wiem po co tam polazała. Tzn wiem, żeby się polansować. Każdy sposób dobry. Rozbicie statuetki pokazało tylko jej charakter i na pewno nie przysporzyło fanek Gdyby tamposzła, odebrała a figurkę przekazała na cele charytatywne wypadła by lepiej. Ale co ja tam wiem... nie jestem specjalistką od PR jak Petarda I znowu to pierdolenie o byciu przedstawicielką wszystkich zdradzanych kobiet-nikt jej o to nie prosił A zdradzanych mężczyzn nie? Zapomniała jak sama pierwsza zdradzała? Takie kocopały jak pitolenie kandydatek na miss o pokoju na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:50 No właśnie, też nie wiem, czego się spodziewała:p A kogo przedstawicielka jest, to w sumie nie wiadomo... Kobiet takich, jak ona, czyli kogo? Wariatek? Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:55 szarmszejk123 napisał(a): > > A kogo przedstawicielka jest, to w sumie nie wiadomo... Kobiet takich, jak ona, > czyli kogo? Wariatek? I nie wiem jak to nazwać... mobberek? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:56 Może jej się literki poprzestawiały..moze chciała być przedstawicielką zdradzających kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:58 To, co zostało z rozbitej może osiągnąć zawrotne ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 08:23 heca007 napisała: > Zapomniała jak sama pierwsza zdradzała? Pomijając całą resztę, bo petarda to oczywiście cudowny przypadek, zastanawiam się skąd u niektórych przekonanie, że mają wiedzę na temat tego, kto w (jakimkolwiek) małżeństwie pierwszy zdradzał i kiedy? Kobieto, ty nie wiesz nawet czy twój mąż cię nie zdradzał i kiedy 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 08:48 Kobieto ona się prowadzała z kochankiem zanim rozwiodła się z Kurzajem. I dla tegoż kochanka chciała szybkiego rozwodu. Były okładki razem, wyznania miłości a potem klops W internecie nic nie ginie. Dostała szału kilka lat po rozwodzie jak się były związał z Kaśką Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 12:17 I naprawdę to w jakiś sposób dowodzi, że na pewno ona była pierwsza? Żeby była jasność - petarda to wariatka, której nawet balon odleciał, ale nawet na podstawie jej odpałów nie da się stwierdzić, kto, co i kiedy zrobił w tym małżeństwie, bo to jest po prostu niemożliwe 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:08 Noooo Gdybyś poczytała wcześniej różne portale to odkryłabyś, że to nie był jej pierwszy skok w bok Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 17:01 Czytałam, czytałam Natomiast nie oznacza to, że z drugiej strony skoków nie było i że któreś były pierwsze 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:00 Ale to nie czyni z niej niewinnej lejli Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:20 Gdyby tak było, to by darła o tym twarz na każdym kroku. Tymczasem pani „walczy o prawde” i „grzmi” o „kobietach, którym „odebrano prawo głosu” 🤔🤔🤔 Były też jakieś głupoty o „braku prezentów” i nagrywaniu komórką przez syna podczas czołgania się do łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 15:54 Cicho, przecież petarda wpada regularnie na to forum. Proszę tu się nie natrzasać Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:03 Jak zaczynam użalać się nad soba z powodu cyrków odstawianych przez eksa, to zawsze pocieszam się, że nie jestem celebrytką i ci wszyscy eks, że swoimi dziwnymi next, mogą o mnie pogadać tylko między sobą i ich występy w sądach u na policji psa z kulawą nogą nie obchodzą. Gdyby te szopki rzutowały na moją pracę, zarobki, wizerunek publiczny… podziwiam Cichopków że tak dobrze się trzymają i bardzo im współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:00 Oj tak. Jak o nich czytam, to tym bardziej się cieszę, że jestem przeciętną Grażynką z normalnymi exami i nic nie wiem o prawdziwych dramach 🤟 Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:22 To była nagroda w kategorii "Drama roku" i Petarda pięknie potwierdziła słuszność decyzji jury. Poza tym to była gala i nagrody Pudeleka, więc domyślam się, że organizator jest zachwycony formą przyjęcia nagrody i wdzięczny Petardzie za to, że stanęła na wysokości zadanie i spełniła pokładane w niej nadzieje uświetnienia swą osobą tej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 16:34 Też bym się obraziła. Petarda vs Kurzopki to żadna drama roku tylko drama dekady. Nikt w polskim szołbizie nawet nie zbliżył się do tego poziomu 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 17:06 Kto ją po tym wszystkim co robiła i robi będzie traktował poważnie i np da zatrudnienie? Może i Karynki na insta jej przyklasują bo wierzą w te kłamstwa, ale PR-owo kobieta jest pozamiatana, chyba tylko reality shows zostały albo MMA. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:23 W jedym reality show już była. Ciekawe, czy nadejda inne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 20:25 Była, była. Tylko po to żeby po raz kolejny obrobić d.upę byłemu i własnym synom. Narobiła tam smrodu, obraziła wszystkich, zaincjowała kolejną aferę a potem strzeliła focha i odeszła. Bo jej wcale nie chodziło o pozostanie w grze tylko o publikę. Dlatego nie jestem pewna czy inne produkcje będą ją chciały. Bo może im zbyt szybko rozwalić show, skłócić uczestników, którzy odejdą i całość skończy się katastrofą. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:24 Moze powinna sie zastanowić z jakiego powodu dostała taka statuetkę. I moze zmini sposób lansu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Petarda doceniona:) 11.06.25, 19:30 Udowodniła, że w pelni zasłużyła na statuetkę Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 00:17 Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona. William Congreve, The Mourning Bride Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 07:32 Nazwała się "kobietą, która walczy w imieniu wielu tysięcy kobiet". Jak to walczy w ich imieniu? Nie rozumiem tego. Jej drama nie jest osobista tylko przynosi korzyść innym kobietom? Jak, w jaki sposób? Serio nie rozumiem, proszę mi wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 07:41 Jej się chyba pomyliła walka o kobiety z walką z kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
black.imak Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:19 Och było widać to wściekłość na twarzy. Inne laureatki też godne wyróżnienia. Kaczorowska dostała tytuł "Gwiazdy roku", ale najlepsza jest według mnie nowa kobieta Hakiela, jej parcie na szkło, sztuczność i kiczowatość to jest prawdziwy dramat, nigdy czegoś takiego nie widziałam, tej kobiety nie da się odzobaczyć, ze wszystkich sił starała się zaistnieć w plotkarskich serwisach i opłaciło się, dostała tytuł "Wschodzącej gwiazdy", z którego jest najwyraźniej bardzo dumna, i ma zamiar na dłużej zagościć w szołbizie. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 16:40 O, to, to! "Wschodząca gwiazda" była porażająca. Ta pani powinna z psychologiem porozmawiać. No, może nie z byłą żoną p. Hakiela. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 17:09 Hakiel opowiedział już w mediach, że jego córka korzystała z pomocy psychologa. Bo dzieci w klasie zaczęły rozmawiać o rozwodzie jej rodziców. Trzeba mieć niesamowite parcie na szkło żeby takie rzeczy publicznie opowiadać o własnym dziecku. I nie chodzi o to, że psycholog to coś złego. Ale Hakiel z jednej strony marudzi o prywatności a z drugiej sprzeda mediom każdy szczegół. Za rozgadanie o jego rozwodzie powinien winić Petardę Po co kłapała jęzorem? Kiedy składała "życzenia" Kaśce nie liczyła się z jej dziećmi. Tak samo jak nie liczy się ze swoimi synami, których publicznie obgadała. A tak poza tematem. Hakiel chyba urwał się z choinki. Bo jest przekonany, że w publicznych szkołach uczy się po 40 uczniów w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:19 A moze i dobrze ze mowi otwarcie ze nawet bogate znane osoby sa tylko ludzmi i potrzebuja pomocy. A nie wszystko idealne ze szary czlowiek nastolatek czuje sie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:30 To niech mówi o sobie a nie o dziecku. Ta nastolatka ma prawo do prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 19:07 heca007 napisała: > To niech mówi o sobie a nie o dziecku. Ta nastolatka ma prawo do prywatności. Serio? Powiedzenie ze ktos gdzies był czy przeszedł operację, to jest brak prywatności? Juz rodzic o własnym dziecku nie moze mowic? Chyba o szczegółach nie opowiadał? Tym bardziej ze nie pokazuja ich twarzy wiec nie kazdy wie ze to te dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 21:38 To jest NASTOLATKA na etapie wyjątkowo wrażliwym. To, że my reagujemy na zasadzie "spoko, teraz wszyscy chodzą do psychologa" nie znaczy, że dzieciak nie zareaguje w sposób nieoczekiwany, wyolbrzymiony itd. Nie powinien kłapać na temat czyjegoś zdrowia psychicznego. Tym bardziej, że on w tamtym związku święty nie był Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 18:02 Nie wydaje mi się, żeby Hakiel miał na myśli czyjekolwiek dobro poza swoim. Nieźle bym się wkurzyła, gdyby ktoś kłapał jęzorem o moim nastoletnim życiu. Nie wiem, czy te dzieci udzielają się publicznie, ja nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 19:13 kropkaa napisała: > Nie wydaje mi się, żeby Hakiel miał na myśli czyjekolwiek dobro poza swoim. Moze nie sledze chlopa. > Nieźle bym się wkurzyła, gdyby ktoś kłapał jęzorem o moim nastoletnim życiu. Ni > e wiem, czy te dzieci udzielają się publicznie, ja nie kojarzę. A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa to wstyd i trzeba ukrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 20:32 A może nie chce nawet by mówić o dentyście? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 20:48 A co to wyjscie do dentysty to wstyd? A poszla do szkoły, poszła do pracy, poszla do domu, poszła do kolezanki czy do sklepu to prywta czy można już mowić? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 22:41 3-mamuska napisała: > > A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa to wsty > d i trzeba ukrywać? Nie, nie ok. Po prostu nie widzę żadnego powodu, by rodzic opowiadał gdzie, z kim i kiedy chodzę. Nie ma znaczenia, czy to dentysta, psycholog czy kawa z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 13:42 kropkaa napisała: > 3-mamuska napisała: > > > > > A czyli jak powie ze byla u fryzjera czy dentysty to ok, a u psychologa t > o wsty > > d i trzeba ukrywać? > > > Nie, nie ok. > Po prostu nie widzę żadnego powodu, by rodzic opowiadał gdzie, z kim i kiedy ch > odzę. > Nie ma znaczenia, czy to dentysta, psycholog czy kawa z koleżanką. Tak tak jasne. Jak sie ojciec pyta czy babcia czy rodzenstwo trzeba ukrywać🤣🤣🤣🤣 A potem zdziwiko ze wizyty u psychologa to powod do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:06 Ale po co o babci ma gadać Pudlowi? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:23 Nic takiego nie napisałam. Dla mnie powiedzenie ze ktos poszedł do sklepu czy do psychologa nie jest powodem ani do wstydu, ani prywatości. Co innego zagłębiać sie w szegóły leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:25 Babcia, dziadek, rodzeństwo to co innego niż ogólnopolski Pudel gdzie siedzą nie tylko zwykli ludzie lub życzliwi dziecku ale też stado pojebów Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:53 Dobra, czaję. Ale tutaj case jest inny - Hakiel mówi publicznie o nastoletnim dziecku. Co innego, gdy rozmowa jest z babcią, ciocią czy inną kuzynką, a co innego wynurzenia na portalach plotkarskich. Nie ma znaczenia czy chodzi o psychologa, dermatologa czy ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 14:58 Wiesz z jednej strony chce sie aby ludzie akceptowali, wspierali i chodzili po pomoc. A z drugiej strony trzeba ukrywać ,ze ktoś poszedł o pomoc. Jak pisałam wyzej uważam ze mowienie o tym na głos jest potrzebne raz ze nie jest powodem wstydu. Dwa pokazuje ze sławni z ekranu to tez ludzie. I moze pomoc nie jednemu nastolatkowi aby poszedl po pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 15:53 Nie sławni ludzie tylko ich dziecko. Które wcale się nie pisało jak mniemam na przedstawiciela innych potrzebujących wsparcia nastolatków Poza tym doskonale wiemy, że Hakielowi nie o to chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 17:00 Dokładnie. Jak aktorzy mówią o terapii, depresji czy alkoholizmie, to mówią o sobie. A Hakiel zwraca na siebie uwagę życiem dziecka. Jakoś o swoim hazardzie milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 14.06.25, 17:46 Tyle ze problemy maja tez dzieci/nastolatki nie tylko osoby dorosłe. A to powduje ze wiedza ze nie sa same. Zreszt wystarczy poczytac watki, czy ematki mowia tylko o sobi? Smiem twierdzic ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 13:36 Yebnięta... Ja sobie takiej przedstawicielki bardzo nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulecp Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 20:50 Baba ma dobre warunki do bycia kimś, fajna urodę, figurę, wykształcenie mogłaby tyle zdziałać, a jest pierdol...a i to wszystko poszło w piach, bo nie da się na nią inaczej patrzeć niż jak na wariatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 21:00 Ona nie ma fajnej urody, ma wredną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulecp Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 21:57 Pokaz swoją. Ma fajna urodę, nie każdy ma twarz sympatycznej pyzy, petarda to zdecydowanie nie ten typ, ale o kilka półek wyżej niż Cichopek. Tylko ten charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Petarda doceniona:) 13.06.25, 06:24 Kobieta to nie towar w sklepie, żeby leżeć na półce wyższej czy niższej, zgodnie z czyjąś tam preferencją kupowania 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Petarda doceniona:) 12.06.25, 22:09 wiosennedni5 napisała: > Ona nie ma fajnej urody, ma wredną twarz. Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś