Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 08:18 Bardzo nieprzyjemne samopoczucie,chyba przesadziłam z napojami. Czym się leczycie w takich sytuacjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stopka Re: Czym leczyć kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 08:42 Ależ z Ciebie niezguła. Lecz się tym ,czymś się struła. Czego dziś w szkołach uczą? Mój Boże. Alkaprim też Ci Olko pomoże. Nie masz? Moze być kefir. Pan Kielonek doradziłby Ci lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Czym leczyć kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 09:26 Teraz już nie leczę.Kiedyś stosowałem sok pomidorowy,ma dużo potasu, a alkohol wypłukuje potas z organizmu. Rano jak zwykle wypiłem ćwiartkę wódki i już wszystko w porzadku. Amatorom tej kuracji nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guajazyl Re: Czym leczyć kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 10:51 Woda mineralna wysokozmineralizowana i spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Czym leczyć kaca? 01.01.09, 11:07 To prawda,ze poranny kac do przyjemności nie należy(wieczorny też) Ja polecam bulionik z jakiegoś mięska i warzyw.Stawia na nogi błyskawicznie.Świerze powietrze też jak najbardziej wskazane. W razie niepowodzenia tej terapii pozostaje zawsze tradycyjne wypicie setki czystej,zimnej wódki. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inlove Re: Czym leczyć kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:33 Polecam gorzką kawę z dwiema łyżeczkami sody oczyszczanej plus wyciśnięty sok z cytryny.To jest ohydne,ale działa!brrr.Właśnie jestem po terapii,gdyż wczoraj aż za dobrze się bawiłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalu Re: Czym leczyć kaca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:40 Czy w tym towarzystwie wszyscy nadużywają alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0,7 Re: Czym leczyć kaca? IP: *.stk.vectranet.pl 01.01.09, 16:56 Jo tam kaca niy mom bo żech jest zawsze nawalony. Odpowiedz Link Zgłoś