drcarlos 15.11.03, 16:04 wpisujcie tutaj to co was trapi i nerwuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: Kącik narzekań... 15.11.03, 16:05 mnie nerwuje to, ze za dzisiejsza cene chleba kilka lat wstecz kupilbym ich 3... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 15.11.03, 16:08 albo maslo... to juz nie jest to samo maslo co pare lat temu... czego oni tam nie dodawaja do tego masla.... a na dodatek kosztuje jeszcze wiecej niz chleb... to juz totalna porazka..... kto to widzial.... wcale sie nie dziwie ze tyle ludzi gloduje.... ale pocieszam sie ze jak Śląsk bedzie miec autonomie to sytuacja sie poprawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Kącik narzekań... IP: *.protonet.pl 15.11.03, 20:46 drcarlos napisał: > albo maslo... to juz nie jest to samo maslo co pare lat temu... czego oni tam > nie dodawaja do tego masla.... a na dodatek kosztuje jeszcze wiecej niz > chleb... to juz totalna porazka..... kto to widzial.... wcale sie nie dziwie ze > > tyle ludzi gloduje.... > ale pocieszam sie ze jak Śląsk bedzie miec autonomie to sytuacja sie poprawi... marzenia scietej głowy:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kącik narzekań... 16.11.03, 00:13 niedokończone rondo na Przyjaźni... po cholere to komu bylo?? szkoda kasy na to wywalac i zostawiac inwestycje niedokonczona. ponad 200.000 zeta poszlo do piachu, a rondo w obecnym ukladzie ulic utrudnia tylko w znacznym stopniu jazde szczegolnie autobusom i ciężarówkom. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 16.11.03, 10:11 dr_scott napisał: > niedokończone rondo na Przyjaźni... > po cholere to komu bylo?? szkoda kasy na to wywalac i zostawiac inwestycje > niedokonczona. ponad 200.000 zeta poszlo do piachu, a rondo w obecnym ukladzie > ulic utrudnia tylko w znacznym stopniu jazde szczegolnie autobusom i > ciężarówkom. Niewiele się zmienia pod kątem marnotrawienia środków od poprzeniej socjalistycznej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
athlen Re: Kącik narzekań... 19.11.03, 21:00 Ogolne narzekanie na czerwona epoke - a cholera kto im dal znowu wladze w lapska?! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 20.11.03, 08:29 athlen napisał: > Ogolne narzekanie na czerwona epoke - a cholera kto im dal znowu wladze w lapsk > a?! Mościwie panująca dynastia dba o swój "image". fakty.interia.pl/news?inf=446790 Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Kącik narzekań... 16.11.03, 14:41 ogólne zdziczenie obyczajów, powszechne na każdym kroku chamstwo i coraz większa beznadzieja... Człowiek człowiekowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 18.11.03, 23:15 nickowa napisała: > ogólne zdziczenie obyczajów, powszechne na każdym kroku chamstwo i coraz > większa beznadzieja... Człowiek człowiekowi wilkiem. a do tego dochodzi jeszcze bezgraniczna glupota..... (np. małoznany) Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Nie narzekać .. 17.11.03, 07:18 Nie narzekać, tylko wziąć się do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kącik narzekań... 19.11.03, 20:13 Na "prywatyzacjo" forow tu napsiocza We nerwach jo przi tym ze skory wyskocza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kącik narzekań... 19.11.03, 22:41 no to jo na pana g. chce ponarzekać... kolejny niewlasciwy czlowiek na niewlasciwym stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kącik narzekań... 20.11.03, 08:23 Graba jo Ci dowom tukej Synsu we tyn se poszukej. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 22.11.03, 11:03 jesce zima dobrze nie nadeszla a juz dziurska jak kratery na ksiezycu....... Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Kącik narzekań... 22.11.03, 11:13 drcarlos napisał: > jesce zima dobrze nie nadeszla a juz dziurska jak kratery na ksiezycu....... A najwięcej na Częstochowskiej od dworca w stronę mostu. (to komunikat z "Radia Piekary") Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kącik narzekań... 22.11.03, 16:57 Moderator w Rudzie na co mo narzekać? - Że na inksze posty ciyngym musi czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Kącik narzekań... 22.11.03, 17:19 Kto jest moderatorem na forum Rudy? Ty? L. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kącik narzekań... 22.11.03, 17:51 Kto chcioł dusza dać? Jo musiołch to brać. Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Kącik narzekań... 21.01.04, 20:58 2 miesiące bez narzekań- przynajmniej tu. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 21.01.04, 21:38 usia.t napisała: > 2 miesiące bez narzekań- przynajmniej tu. a wiec.... narzekanie czas zaczac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 22:57 ała! mój brzuch! nie martwcie sie! nie bede rodzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 22:59 [cenzura] w [cenzura] jeża [cenzura] twoja [cenzura] [cenzura]!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 23:19 dr_scott napisał: > [cenzura] w [cenzura] jeża [cenzura] twoja [cenzura] [cenzura]!! hmmm.... a dlaczego sie zdenerwowałeś?? no coś ty?? tu sie ino narzeka! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 23:17 kurcze! czemu ten net mi tak wolno chodzi!! grrrr.......!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 23:22 drcarlos napisał: > kurcze! czemu ten net mi tak wolno chodzi!! grrrr.......!!!!!!!!!! Mnie też,widocznie to zmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 23:29 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > kurcze! czemu ten net mi tak wolno chodzi!! grrrr.......!!!!!!!!!! > > Mnie też,widocznie to zmowa. ale czemu w najlepszym momencie!!?? :( ze tez choooleeera no.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Kącik narzekań... IP: *.microchip.ltd.pl 04.03.04, 23:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=1172292 Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Kącik narzekań... 04.03.04, 23:30 :) ta wiadomosc nie istnieje! to jest matrix!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Kącik narzekań... IP: *.microchip.ltd.pl 04.03.04, 23:29 Wybaczcie, póżna pora, miało być: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=11172292 Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 16.01.05, 22:19 Sprawy polsko-śląsko-niemieckie do znudzenia podawane w nadmiarze z dozą prymitywizmu i chamstwa powodują mdłości i torsje. Co to kogo dziś obchodzi.Tylko frustratów ! Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: Kącik narzekań... 18.01.05, 19:30 Gdyby tylko zechciał założyć swoje własne gorolskie forum dla koneserów swojej twórczości....marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 19.01.05, 08:27 erskine napisała: > Gdyby tylko zechciał założyć swoje własne gorolskie forum dla koneserów swojej > twórczości....marzenia.... Postępująca apatia forum to wynik jego działania.Czy wszyscy żyją ciągle tematem "Ślązak to Niemiec ,Polak - jest taki czy inny ? Odechciewa się zaglądać i co dopiero pisać.Prawie każdy nowy temat jest torpedowany niewybrednymi komentarzami,które są czasem usuwane.Można przecież żyć bez forum -jest na świecie tyle ciekawych rzeczy. Bardziej dzisiaj mnie interesuje na przykład,że jest karnawał i wypadałoby gdzieś się wybrać tym bardziej ,że sylwestra spędziłem w domu ,a nie problem udziału Ślązaków w ostatniej wojnie w jakim wojsku służyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Kącik narzekań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:40 a mnie się nie podoba, że do narzekania to zaraz wielu chętnych ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Kącik narzekań... 21.01.05, 11:27 Gość portalu: mega napisał(a): > a mnie się nie podoba, że do narzekania to zaraz > wielu chętnych ;)))) No brać się do pisania nowych tematów ! Odpowiedz Link Zgłoś