dr_scott 30.12.03, 01:56 PIERWSZA LIGA? BANIA U CYGANA!! U CYGANA FIERSTA! over here 'n' over there! JAZDA JAZDA! ale fajnie! w tą piękną rocznice wszystkim forumowiczom wszystkiego NAJ NAJ NAJ!! nasze forum jest najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 05:05 Ledwoch rano przetar łoczy Widza - był tyn szwong we nocy Gratuluja! Gratuluja! Yno tela teroz wsuja. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 07:42 Tego się nie spodziewałem w tym roku,zwłaszcza po świętach. Gdy ja pojawiłem się ponad rok temu stan licznika wynosił lekko ponad 4 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 09:30 Przespałam........(?) Ale spotkanie nas nie minie! Kto napisał tego 20 tys.? Przyznać sie, ale już! To tak na sucho nie moze przejść A teraz poważnie: Wszystkim forumowiczom tarnogórskim i tym zaprzyjaźnionym najlepsze zyczenia dobrego wyskoku do Nowego Roku d_agusia ;-))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 12:57 jam to uczynił :D przyznaje sie! oczywiście nie ujdzie to nam na SUCHO!!! :D w Sylwka wypije za to, a potem w styczniu mysle jakis meeting sie zrobi :] Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 14:04 Pracowitą noc miałeś..scotie... (prześledziłam Twoje wszystkie posty, przynajmniej te nocne) Należy ci sie duży szampan !!!!!! pozdrówko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 15:13 No i paczcie - to ci dziw Kupiołch yno se piyńć piw Tymu zowdy rada dom Dycha postow wlepia som Sukces forum tak łobleja Bo do tego jo sie śmieja Niychej żyje piyrszo liga! W niyj teroz bydziecie śmigać! Niych żyjom Tarnowske Gory! Bo tam zocne stojom mury No i ciyngym chcom budować Wiynksze lepsze forum stowiać! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 15:56 :) po prostu dawno nie byłem na forum... wiec wypadało nadrobić :) i tak musiałem posiedzieć przy kompie do nocy, więc na forum przy okazji posiedziałem. może moje posty nie mają zbyt głębokiej treści, ale nie mogłem sobie odmówić podniesienia poprzeczki na 20K ojjj bedziemy oblewać !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: 2o.ooo!!! 31.12.03, 00:16 albo ilość, albo jakość.... byle było jakoś takoś byle nam się wątek snuł.... Sprawy ważne omawiamy czasem od sia cóś dodamy. Choc nie zawsze po naszemu... i wesoło...i do rymu..... (nawet nie śmiem konkurować z bronkiem... ;-()notgeltem.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: 2o.ooo!!! 03.01.04, 19:46 ale patrzac na inne fora (np Zabrze) u nas jest niezła atmosferka :) po prostu super mamy forum :] Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 15:20 jo juzech rady nie doł w nocy, bo mi sie zwierały oczy, a tu dziś sie dowieduja, noi wszyskim gratuluja! najlepsze zyczenia w nowym roku - carlos Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 16:08 drcarlos napisał: > jo juzech rady nie doł w nocy, > bo mi sie zwierały oczy, > a tu dziś sie dowieduja, > noi wszyskim gratuluja! > > najlepsze zyczenia w nowym roku - carlos wszyscy wierszem tutej piszom moze jo tyz cos zamiyszom chociaz kiepski ze mnie rymiorz lepszy jednak niz kominiorz wierszyk szczele tutej zaraz i pospszontom caly maras fajnie czytac takie teksty duzo smiychu jest i festy a wracajac do tematu nie zrobimy tu dramatu nowy sezon, nowo liga ale stało z nos ekipa! wszyscy razem sie spotkomy pomyslimy obgadomy napijemy sie tysz piwka bo to jusz nie drugo liga piykne panie, gryfne synki wypijemy ze trzi skrzyinki razem dalej grac bydymy extraklasa przeskoczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 2o.ooo!!! 30.12.03, 23:20 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > jo juzech rady nie doł w nocy, > > bo mi sie zwierały oczy, > > a tu dziś sie dowieduja, > > noi wszyskim gratuluja! > > > > najlepsze zyczenia w nowym roku - carlos > > wszyscy wierszem tutej piszom > moze jo tyz cos zamiyszom > chociaz kiepski ze mnie rymiorz > lepszy jednak niz kominiorz > > wierszyk szczele tutej zaraz > i pospszontom caly maras > fajnie czytac takie teksty > duzo smiychu jest i festy > > a wracajac do tematu > nie zrobimy tu dramatu > nowy sezon, nowo liga > ale stało z nos ekipa! > > wszyscy razem sie spotkomy > pomyslimy obgadomy > napijemy sie tysz piwka > bo to jusz nie drugo liga > > piykne panie, gryfne synki > wypijemy ze trzi skrzyinki > razem dalej grac bydymy > extraklasa przeskoczymy! tysz mi rymy czasem wyłazom, ale tera jakoś ni.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: 2o.ooo!!! 01.01.04, 16:04 Udało się :) Pozdrowienia dla wszytskich ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: 2o.ooo!!! IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 02.01.04, 15:53 Gratuluję:-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott kiedy oblewanko?? 04.01.04, 23:59 dajcie jakaś propozycję! czas i miejsce akcji. jako miejsce ja proponuje TACO w TG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: kiedy oblewanko?? IP: *.protonet.pl 05.01.04, 16:38 OK, może być Taco. Kiedy? Może w najbliższą sobotę o 19-tej?? J. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: kiedy oblewanko?? 05.01.04, 16:45 Gość portalu: Jerry napisał(a): > OK, może być Taco. Kiedy? Może w najbliższą sobotę o 19-tej?? > > J. Taaaaco powiadasz.... a kaj to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: kiedy oblewanko?? 05.01.04, 17:47 drcarlos napisał: > > Taaaaco powiadasz.... a kaj to jest? TACO Mexicano, jak sie idzie od Rynku w dół do Sobieskiego po prawej. blisko rynku. nie jest to rasowa knajpa, dlatego mysle ze bedzie to dobry lokal na meeting :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: kiedy oblewanko?? 05.01.04, 17:45 Gość portalu: Jerry napisał(a): > OK, może być Taco. Kiedy? Może w najbliższą sobotę o 19-tej?? > > J. Sobota 10 stycznia mi pasuje. niech reszta sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 2o.ooo!!! 26.02.04, 23:41 ale szybko te 5000 śmignęło!!! niecałe 2 miechy!! ale ostatnio cos zaczeło sie znowu spowalniac :( Odpowiedz Link Zgłoś