zetka50 21.04.11, 21:56 Wam życzę i śmingusa i smacznego jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:09 Dziękuję i wzajemnie :) Jutro chciałam udzielić się w złożeniu życzeń ;) P.s. Ty masz małego psiaka? Bo pisałam odp i wątek zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:16 Tak, admin wywalił na oślą :P Już dawno sie nie udzielałam a tu masz. Dobrze że na tym forum nie wywalają :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:25 I jeszcze masz malucha-psiaka! O jaaa zazdroszczę :> Co do forum, to tutaj w pełni luz i komfort psychiczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:30 zamysleniee napisała: > I jeszcze masz malucha-psiaka! Tak i jest taka słodka, mała czarna kuleczka :) > O jaaa zazdroszczę :> nie ma czego, spraw sobie takiego pupila. > Co do forum, to tutaj w pełni luz i komfort psychiczny :) zauważyłam bo prywatne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:38 zetka50 napisała : > Tak i jest taka słodka, mała czarna kuleczka :) Czyli "ona" ;) > nie ma czego, spraw sobie takiego pupila. Mam, ale już dużego "onego' :D Też był małą kulką! ... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:49 Tak to suczka 8 tygodni. Małe są śliczne, to mieszaniec nie musi byc rasowa i tak ja kocham:) A te kuleczki wyrastaja na duże psiaki,moja ma być maleńka, taka do 30 cm, okaże się :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Wesołych świat 21.04.11, 22:11 Dopadłam oślą i mam odpowiedź ;) Więc: kocham psiaki i mam do nich słabość. Jak widzę w tv jakieś reportaże o złym traktowaniu, muszę przełączyć bo serce mi ściska. To chciałam napisać. Dziękuję za uwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wesołych świat 22.04.11, 03:42 Cześć Zecia, Tobie i Twoim najbliższym również Wesołych Świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Wesołych świat 22.04.11, 21:40 Dziękuję i nawzajem :) Mokrych jajek ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Wesołych świat 22.04.11, 21:48 A miałam dziś napisać życzenia - więc piszę:> Życzenia dla całej społeczności forum, zdrówka, uśmiechu, miłych chwil radości połączonych albo z lenistwem albo z ruchem - wedle życzenia.:) ... Odpowiedz Link Zgłoś