Dodaj do ulubionych

Nie przeklinam, ale

29.07.11, 22:59
ja pier....e.
Rzygam wpisami osoby, która nic nie wnosi na forum, poza dennymi, pustymi wpisami, popisaniem się tylko czym? Ojp. Liże du.e tak facetom, że żal patrzeć na to wysilanie się i prężenie "tyłka" aby być munrdą i błyskotliwą osobą, a nawet słoma z papci to wyróżnienie w jej przypadku.
Ok. Skończyłam napisanie swojej złotej myśli.

Ps. Zaznaczam, że tego zdeba żeńskiego nie widziałam na tym forum.
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: Nie przeklinam, ale 29.07.11, 23:03
      uf... bo ja już chciałam słomę ze swoich butów wyciągać

... no bo ja ze wsi jestem :)
      • zamysleniee Re: Nie przeklinam, ale 29.07.11, 23:42
        Normalni wg mnie mogą mieć słomę gdzie chcą. Inni po prostu nawet na słomę nie zasługują.
        Ponieważ, ktoś przesłał mi maila z ciekawą informacją, więc to czas mykać z forum kobieta bez cenzury.
        Greenka, co prawda czeka mnie kolejny wyjazd, ale jakby co, to FK jak i inne fora pozostają w zasięgu lektur i wpisów ;-)
    • jan_hus_na_stosie Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 00:48
      o kim piszesz? :)
      • gr.eenka Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 16:08
        Hus mam pytanie , jesteś tam gdzieś?
        • jan_hus_na_stosie Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 16:23
          gdzieś tam jestem :)
          • gr.eenka Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 16:31
            mam pytanie, takie trochę do szefa ... wprawdzei byłego , ale dobre i to
            gdybyś chciał pozbyć się pracownika, albo gdybyś chciał by sobie sam poszedł albo zrezygnował z własnej woli to co byś zrobił?
            • jan_hus_na_stosie Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 16:36
              ja to bym wręczył wypowiedzenie i nie bawił się w jakieś hocki klocki

ale gdybym musiał zrobić tak jak sugerujesz to zwiększyłbym ilość pracy/obowiązków dla pracownika aby się nie wyrabiał i sam chciał odejść z przepracowania i stresu związanego z tym, że się nie wyrabia z pracą
              • gr.eenka Re: Nie przeklinam, ale 31.07.11, 16:51
                tak własnie mi się wydaje, że to zlecenie które dostałam ma bardziej utwierdzić mnie w przekonaniu, że mam odejść sama, niż zmusić mnie do nadrobienia zaleglosci.
                Jedno zadanie, które przekreśla wszystko co do tej pory zrobiłam.
                Z drugiej strony to co do tej pory robiłam - to kończyłam.
                • mediator.org ej no... 31.07.11, 17:07
                  Ostatnia rzecz jaką powinnaś robić (na dobrym stanowisku) to odejść sama!
                  Nie daj się "zmusić".
                  Szef ma problem, bo chce się Ciebie pozbyć?
                  Nie ułatwiaj mu tego.
                  To jego problem.
                  • gr.eenka Re: ej no... 31.07.11, 17:10
                    no to znowu dziś sobie nie pośpię , ale wyjadłam już wszystkie zapasy z lodówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka