eeddkkaa 16.02.04, 15:58 jestem pewna, ze juz gdzies o tym bylo, ale jakos nie moge znalesc!!! znacie jakies ciekawe adresy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socka2 Re: tani samolot??????? 16.02.04, 22:54 www.airberlin.com www.volareweb.com www.go-fly.com www.ryanair.com pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
higher_eu Re: tani samolot??????? 18.02.04, 00:43 www.volareweb.com Mają wkrótce rozpocząć loty z Mediolanu i Rzymu do Warszawy, z Rzymu do Krakowa oraz z Wenecji do Warszawy... :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
eeddkkaa Re: tani samolot??????? 18.02.04, 21:03 no wlasnie, do Warszawy..... dobrze by bylo, bo na razie nie znalazlam nic bezposredniego i w przyzwoitej cenie.. :( a wkrotce to kiedy - nie wiesz, czy zdaza np. na swieta? :) pzdr! Odpowiedz Link
dorrit Re: tani samolot??????? 19.02.04, 08:56 Wkrotce, to znaczy latem. Przynajmniej tak informuja na swoich stronach www - sprawdz. Odpowiedz Link
viki2lav Re: tani samolot??????? 19.02.04, 09:14 powiem szczerze , wcale w to nie wierze! obiecuja juz od kilku lat. a wiadomo ze na polakach najlepiej sie zarabia , bo jestesmy przyzwyczajeni do tego ze wszystko kosztuje i to duzo, lacznie z opieka zdrowotna. Przed slubem spytalam kolezanki w polsce (pracuje w znanym biurze turystycznym) czy moglaby mi pomoc poszukac tanszych biletow do Polski dla moich gosci, jedyne co mogla zaproponowac to bilety po 365 $ 8-(. a ja tutaj znalazlam po 190 euro Nadal mysle, ze trzeba miec duzo pieniedzy zeby moc byc biednym! Odpowiedz Link
higher_eu Re: tani samolot??????? 20.02.04, 00:56 Od wielu lat to się o tym mówi... nikt nic nie obiecywał... jest na 99% pewne, że w letnim rozkładzie Volareweb znajdą się Warszawa i Kraków... Odpowiedz Link