koraliki 22.10.04, 19:37 Uwielbiam tę chwilę, niestety trzeba będzie wrócić....... :........( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julie_bella2001 Re: Jutro do Italii 22.10.04, 22:20 a gdzie konkretnie jedziesz? :-)) zazdroszcze Ci!!!!!!!!! :-)))))))))))))) pozdrowienia!! Odpowiedz Link
krowkasmieszka Re: Jutro do Italii 23.10.04, 15:39 o ty!!! i nic nie mowisz!!! ladnie to tak??? znikac i pasjonujace zajecia tracic?? ja za to za tydzien na randke do paryza jade :-P zeby nie bylo ze tylko ty wagarujesz ;-) baci e salutami il Belpaese Odpowiedz Link
eska24 Re: Jutro do Italii 23.10.04, 19:15 Helo krowkasmieszka , Jesteś jeszcze zainteresowana programem o Wenecji? Dopiero dzisiaj przyczytałam maila. saluto esk@24 Odpowiedz Link
eska24 Re: Jutro do Italii 27.10.04, 18:57 Wysłałam ci mailem ten ten link do strony z programem o Wenecji saluto eska24 Odpowiedz Link
zuzinkas Re: A gdzie jestes?:)) n/txt 27.10.04, 15:01 Skoro pisze ze ze slonecznej to zakladam ze nie jest w pòlnocnych Wloszech. W Mediolanie przynajmniej pochmurno i troche padalo. Ale cieplo jest, to fakt. Odpowiedz Link
julie_bella2001 Re: Jutro do Italii 24.01.05, 15:46 Odswiezam watek bo z kolei teraz ja sie wybieram do Wloch i to juz w ten czwartek!! Na prawie 3 tyg ;-)))))))) Juz nie moge sie doczekac :-) Pozdrowienia dla wszystkich italo-maniakow :-))) Julka Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 04.02.05, 14:25 A ja jutro do Italii, pierwszy raz do Rzymu. Mam nadzieje, ze pogoda mnie nie zawiedzie ;) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Jutro do Italii 04.02.05, 15:05 troche zimno, ale dzis jest piekne slonce! Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 04.02.05, 17:27 Na pewno jest lepiej w zachmurzonej i mroznej wawie :) Odpowiedz Link
testardo Re: Jutro do Italii 04.02.05, 20:56 Nie zawiedzie, nie boj sie. Jest piekne sloneczko i ok 12° w dzien, w cieniu oczywiscie. Pogoda rewelacyjna na zwiedzanie czy spacer. Dzis 3 godziny z parku nie moglam wyjsc. Ludzie w krotkich spodenkach uprawiali jogging, piknik na trawe, naprawde uroczo. Choc w nocu temperatura spada do ok 0 stopni. ALe napewno nie bedziesz narzekac! Milego pobytu! Odpowiedz Link
krowkasmieszka Re: Jutro do Italii 08.02.05, 08:46 O RANYYYYY!!!!! jutro wyjezdzam!!!! sorpresa ;-))) Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 13.02.05, 12:26 buu, juz wrocilam. Bylo cudownie, pogoda rzeczywiscie niesamowita. Oczywiscie przezylam wczoraj szok na warszawskim lotnisku, ktore przywitalo mnie sniegiem i wiatrem. Juz tesknie za Rzymem :( Odpowiedz Link
tet-anium Re: Jutro do Italii 21.02.05, 14:39 nie ma za czym, zimno, ze zab na zab rzadko trafia :-)i leje od wczoraj Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 21.02.05, 21:39 ja wiem, ze to nieladnie cieszyc sie z cudzego nieszczescia ;)) ale dziekuje Ci dobry czlowieku za te slowa :))) Odpowiedz Link
tet-anium Re: Jutro do Italii 22.02.05, 11:21 z informacja pogodowa polecam sie od polowy marca bo teraz zmieniam klimat na 2 tyg Odpowiedz Link
testardo Re: Jutro do Italii 23.02.05, 11:01 A ja z informacja pogodowa na biezaco w razie potrzeby :) Dzis rano byla wielka ulewa z gradobiciem i piorunami. Dla mnie rewelacja. O 8 rano juz (to naprawde rekord ostatnich tygodni!) bylam na nogach w oknie wdychajac to cudowne rzezkie powietrze heh Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 23.02.05, 11:30 kurcze, mimo wszystko zazdroszcze. U nas zima i nic nie zapowiada, aby cos sie mialo zmienic... Odpowiedz Link
gonia.pk Re: Jutro do Italii 23.02.05, 13:49 to ja w takim razie mialam jakies dzikie szczescie, ze trafilam na poczatku lutego na tydzien pelnego slonca i wiosny.... Odpowiedz Link
tet-anium Re: Jutro do Italii 25.02.05, 21:49 jaka zima w Polsce, te troszke sniegu, lodu na drodze, te zakladanie lancuchow na kola, odmrozone rece, co to dla nas twardzieli. (mieszkam w gorach i nie cierpie walczyc z grawitacja)-jednak z Rzymu to najbardziej brakuje mi kawy, bo to co jest tutaj to kolo kawy nawet nie lezalo... Ale mam juz bilet z powrotem, i jutro plus kilka dni tez bede "do Italii" Odpowiedz Link