Dodaj do ulubionych

BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06.01.05, 17:34
ZGADZAM SIE W CALEJ ROZCIAGLOSCI!!! JEDNA ZALEWA SPAMEM A DRUGA ROBI CZATA PO
WLOSKU... LUDZIE LITOSCI...MIEJCIE TEZ UWAZANIE NA BLIZNIEGO... I NIE
SPROWADZAJCIE TEGO FORUM NA AZ TAKIE NIZINY.... WSZYSTKIM OBURZONYM ...: FATE
TRE FATICHE... OBURZACIE SIE , JESTESCIE OBURZENI I W KONCU MUSICIE SIE
ODOBURZYC...MOZNA TYLKO PO CO....
Obserwuj wątek
    • bellasnella Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 19:00
      spamem? A ten wątek jak nazwiesz? I może sprecyzujesz, o czym można tu pisać a
      o czym nie, szefie!?
      • bartys3 do bellasnella 07.01.05, 09:27
        nazwe go konstruktywna krytyka...a co do szefa ..to skoro juz to wyciagnelas ..
        to rzeczywiscie mam moc kasowania na tym forum..ale jak widzdisz z niej nie
        korzystam tylko cierpliwie Ci odpowiadam...ale kto wie w przyszlosci...
        a tak w ogole to co bawisz sie w adwokata...italoweb jest chyba na tyle duza ze
        moze sama sie bronic...
        • italweb Re: do bellasnella 07.01.05, 10:04
          > a tak w ogole to co bawisz sie w adwokata...italoweb jest chyba na tyle duza
          ze moze sama sie bronic...

Zaraz, zaraz, obecna, to to niby cos do mnie bylo? Jakos nie kapuje... Dlaczego
          mialabym sie bronic, czym niby zawinilam? Forum schodzi na psy, no bo niby ja
          tu czasem cos napisze, czy o cos zapytam?!?!?!?

Ratunku, to forum to jakas niesamowicie wielka niewiadoma... A moze jakies
          kolko wzajemnej adoracji? Stworzcie moze jakis regulamin, to bedzie wiadomo, co
          mozna, a czego nie i czlowiek nie bedzie popelnial nieswiadomie jakichs
          strasznych gaf.
          A tak wogole, to wezcie sie moze odczepcie ode mnie (scusate, ma...) bo od
          dawna o nic nie pytam, no chyba, ze odpowiadam na to co ktos do mnie napisal,
          wiec o co wogole chodzi? Teraz tez odpowiedzialam bo zostalam wywolana do
          odpowiedzi. Ja bym raczej powiedziala, ze to ten sposob traktowania
          forumowiczow chetnych do dyskusji swiadczy, ze forum schodzi na psy!
        • bellasnella Re: do bellasnella 07.01.05, 10:07

Może by tak schować szefostwo do kieszeni i pomyśleć nad tym, że nie jesteś
          jedynym użytkownikiem forum i to nie Tobie osądzać które posty są ciekawe, a
          które nie? Wątek, który nie interesuje czytelników pozostaje bez odpowiedzi i
          zjeżdża na dół. Więc odrobina pokory nie zaszkodzi. Zastanów się w jakim celu
          nadano Ci "moc kasowania na tym forum". Czujesz się niedoceniana? Leczysz w ten
          sposób kompleksy?
          Wybacz ale nie będę już z Tobą polemizować, bo "klasę" pokazałaś w wątku "non
          usavo lingua italiana". A to właśnie przez brak klasy i szacunku do drugiego
          człowieka to forum jest jakie jest.
          • bartys3 Re: do bellasnella 07.01.05, 10:15
            a ja nie zamierzam z Toba dyskutowac na temat mojej klasy lub jej braku...nie
            nie lecze kompleksow bo ich nie mam... mowie to co mysle a poniewaz zyjemy w
            wolnym kraju moge mowic co mi sie podoba..
    • kubissimo Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:00
      niestety mam wrazenie, ze cale forum wyborczej schodzi na psy
      jezeli tak ma wygladac mlode pokolenie, to sie zaczynam bac przyszlosci ;)))
      • julllia Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.05, 23:51
        Jezeli tak natomiast wyglada starsze pokolenie, to przyszlosc nie moze byc juz
        gorsza. A jezeli forum jest tak do niczego, to dlaczego osoba tak inteligentna o
        tak wyskiej kulturze i szerokich horyzontach marnuje czas na jego czytanie i
        pisanie postow?
        • kubissimo Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 00:08
          lubie sie czasem zbratac z plebsem, ot odrobina dekadencji w moim szarym
          zyciu :P

a tak na serio, jezeli forum (ogolnie, nie tylko wloskie) schodzi na psy i
          zwierzeta nizsze, to czemu nie moge tego powiedziec na glos?
          juz chyba tylko forum KSIAZKI trzyma jakis poziom. chyba poprosze tam o azyl
          polityczny ;)
          • julllia Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 00:27
            Przyznaję, że niektóre poruszane tutaj tematy, pojawiające się posty nie są zbyt
            wysokich lotów, ale kto powiedział, że cenniejsze od nich są od ironiczne,
            często obraźliwe wypowiedzi oceniające ich zawartość. "Nie sądźcie, abyście nie
            zostali osądzeli".
            • kubissimo Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 00:50
              alez proszę bardzo, osądzaj mnie do woli :)
              • julllia Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.05, 01:35
                Mam ciekawsze sposoby na spedzenie czasu.
                • krowkasmieszka Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.05, 22:20
                  ojejea, nie badzcie dzieciaki!!!! ludziki kochane!!! po to jest forum zeby
                  kazdy pisal co mu sie podoba, a jak innym to nie pasuje to niech nie marnuja
                  sobie oczu czytajac cudze wypociny!!!
                  kultury troszeczke... co z tego ze ktos chce sobie z kim innym popisac po
                  wlosku...a kto inny sie oburza... mozna na rozne sposoby wyrazac swoje zdanie,
                  niekoniecznie obrazajac innych!!!
                  • linn_linn Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.05, 09:19
                    Szkoda, ze kiedy latem pewne osoby zamienialy to forum w rasistowski rynsztok,
                    ze strony osob mogacych elimnowac posty nie bylo zadnej reakcji. Mimo ciagle
                    ponawianych prosb o zareagowanie na tego typu wpisy.
                    • bartys3 Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.05, 16:54

male sprostowanie owszem interwencje byly...ale wybacz nie mozna non stop
                      siedziec z nosem w necie..i sprawdzac czy kolega juz wpisal czy jeszcze
                      jeszcze nie....
                      • linn_linn Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.05, 17:45
                        Raz mozna bylo jednak zajrzec...
                        • bartys3 Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 09:07
                          wierz mi ze nie raz i nie dwa...
                          • bella_ragazza Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 09:51
                            Teraz jednak siedzisz z nosem w necie i szukasz sposobności uraczenia innych
                            swoimi bezwartościowymi złośliwymi wypocinami, więc okazuje się, że jednak
                            można...
                            • bartys3 Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 10:32
                              ze tez chce Ci sie odpowiadac na te "bezwartosciowe zlosliwe wypociny" nie
                              szkoda czasu ?
                              • kubissimo Re: BRAWO KUBISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 11:32
                                widze, ze Bella Ragazza postanowila zawalczyc z Italweb o tego Namolnika 2004

niestety, cytujac tagline filmu Alien vs Predator:
                                Whoever wins... We lose.
                                ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka