Dodaj do ulubionych

viva italia

10.11.02, 23:52
www.libero.it/
Obserwuj wątek
    • isis! libero 11.11.02, 02:03
      "libero" jest o tyle dobre, że można po zalogowaniu się wysyłać bezpłatne SMSy
      na włoskie numery komórek. Poza tym - dobry serwis meteo z całego świata. A dla
      panów - kilka fotek nagich pań. Ale w przeważającej części - badziewie i włoski
      kicz. Jak włoska TV, niestety...
      isola_bella@libero.it
      • gagapisa Re: libero 13.11.02, 09:09
        Wydaje mi sie, ze to forum ma zachecic ludzi do poznawania kultury wloskiej, a
        nie do zniechecania ich. Portal libero ma wszystkie newsy z Wloch, nie tylko
        ogolnokrajowe, lecz rowniez regionalne (czasem mozna tam wyluskac smieszne
        ciekawostki). Poza tym sa wiadomosci finasowe, ktore dla kogos, kto chcialby
        sie zapoznac ze specyficznym slownictwem moga byc przydatne. Sa rowniez
        przepisy kulinarne dla amatorow wloskiej kuchni.

Pozdrawiam,

Gaga
        • isis! Re: libero 15.11.02, 12:49
          gagapisa napisała:

> Wydaje mi sie, ze to forum ma zachecic ludzi do poznawania kultury wloskiej,

Gaga, spoko :)
          Są lepsze portale niż libero, choć ze skrzynki jestem zadowolona (no, może za
          dużo spamu...).
          • gagapisa Re: libero 15.11.02, 13:34
            isis! napisała:

> gagapisa napisała:
            >
            > > Wydaje mi sie, ze to forum ma zachecic ludzi do poznawania kultury wloskie
            > j,
            >
            > Gaga, spoko :)
            > Są lepsze portale niż libero, choć ze skrzynki jestem zadowolona (no, może
            za
            > dużo spamu...).
            Ciesze sie, ze jestes zadowolona ze skrzynki. Jesli znasz lepsze portale to
            podaj kilka linkow. Mysle, ze nie tylko ja bede zainteresowana i chetnie
            skorzystam.
            • aani Re: virgilio 07.12.02, 18:26
              Polecam konto na www.virgilio.it - nawet wersja gratis ma niezłe funkcje - np.
              przekierowanie poczty.

Saluti

Ani
            • gioia Re: libero 11.01.03, 22:08
              www.SuperEva.it
              www.virgilio.it
              www.excite.it
              www.jumpy.it
              www.giornalesicilia.it
      • nancyboy Re: libero 13.11.02, 09:51
        > badziewie i włoski kicz. Jak włoska TV
        Wlasnie, w kazdym programie TV musza byc machajace tylkami tancerki. Niedlugo
        sie pojawia w "TG1" i "90-esimo minuto".
        • calindra Re: libero 15.11.02, 11:13
          mam konto na libero, ale ogólnie panuje tam śmietnik, ludzkie oko meczy sie po
          kilku sekundach patrzenia;
          osobiście polecam prędzej www.jumpy.it potral mediasetu.
        • isis! Re: libero 15.11.02, 12:47
          nancyboy napisał:

> Wlasnie, w kazdym programie TV musza byc machajace tylkami tancerki.

W ankiecie 70% młodych Włoszek ze szkół średnich wypowiedziało się, że
          chciałyby w takich programach występować (czyt. usmiechać się i machać
          tyłkami). Widocznie jest na nie zapotrzebowanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka