mike231 25.07.06, 15:17 Czy ktoś sie orientuje gdzie we Włoszech można korzystać z darmowego WIFI? Interesuje mnie Gargano i droga do tegoż z Krakowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciaaa Re: Internet bezprzewodowy 25.07.06, 19:00 Na autostradach milano - venezia i milano - bologna widzialam na kilku postojach (autogrilach) darmowe wifi. Tzn. zobaczyc mozna oczywiscie tylko tablice infotrmacyjna;P ja z niego tez korzystalam i wszystko dzialalo ok;) na drodze do gargano nie wiem? ale jest to we wloszech w miare popularne.. sama podkradam w ten sposob sasiadom internet;);P Odpowiedz Link
mike231 Re: Internet bezprzewodowy 26.07.06, 14:59 a jak wyglądają te tablice informacyjne? Jestem tak spostrzegawczy że obawiam się że je przegapię:) Odpowiedz Link
linn_linn Re: Internet bezprzewodowy 27.07.06, 09:10 Ja mieszkam tutaj, ale przyznam, ze na te miejsca nie zwracam uwagi. Z tego co wiem, dopiero powstaja, wiec bardzo wiele ich jeszcze nie ma. Odpowiedz Link
marciaaa Re: Internet bezprzewodowy 08.08.06, 18:50 z tego co pamietam na tabliczce byl napis "zona wireless" (czy jakos podobnie?) oraz taki charakterystyczny znaczek przedstawiajacy okregi (jeden w drugim) z czerwona kulka w srodku.. eh, nie jestem dobra w opisach ;) Odpowiedz Link