nie-niebieska 02.04.07, 09:43 Hej, niedlugo bede we Florencji i mam pytanie odnosnie second handow: czy w okolicy centrum znajde cos fajnego? jakie sa ceny? czy w tym miescie sa tez outlety? jakich firm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilecka Re: florencja second handy 02.04.07, 10:57 Daj sobie spokój z secondhandami we Florencji. Są pożal się Boże. Za spodnie-marchewki z lat 70 chcą ponad 30€... Outlety są ale poza miastem. Np. Designer Outlet w Barberino, The Mall gdzieś w Valdarno. Niedaleko jest też outlet Prady, Gucci, i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link
elsaa Re: florencja second handy 03.04.07, 00:24 bo tutaj secondhandy zostaly ochrzczone modnie vintage shops:) i stad te ceny:) Odpowiedz Link
bdzibdzionka Re: florencja second handy 03.04.07, 09:57 Hehe, nie elsa, naprawdę chodziło mi o takie beznadziejne SH co nie wiadomo kogo ubrać w te ciuchy, chyba ciocię Klocię:) A jak chcecie fajny vintage to jest jeden w centrum znam na via delle Ruote nazywa się Jules&Jim i ma naprawdę wypasione rzeczy :) Odpowiedz Link
nie-niebieska Re: florencja second handy 03.04.07, 09:14 kurcze, juz sie nastawialam na jakies fajne polowanko a warto sie przejechac do outletow? czy ceny tez sa wysokie? a sa jakies centra handlowe w okolicy Florencji? bylam tam w tamtym roku i pamietam tylko skepy w miescie, ale bylam z mezem, ktory dosc szybko wymieka, teraz bede sama wiec moge sie powloczyc! Odpowiedz Link
bdzibdzionka Re: florencja second handy 03.04.07, 10:00 Takich typowo polskich :) centrów handlowych to tu nie ma. No jest I Gigli na zachód od Florencji w Campi Bisenzio, ale tam to nic szczególnego, naprawdę. Lepiej się skupić na centrum :) Outlet polecam w Barberino, moje współlokatorki bez przerwy tam jeżdżą i coś kupują. No i The Mall. Ceny bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link
marcia78 Re: florencja second handy 07.02.08, 09:44 Czy możecie podać jakąś dokładniejszą lokalizację outletów w/koło Florencji? I gdzie jest outlet Prady? Odpowiedz Link