jakwie 09.10.04, 17:07 gdzie mozna uczyc sie czeskiego w Lodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dworzec Re: w Lodzi 10.10.04, 19:53 z tego co wiem nigdzie :))) badalem temat rok temu i wszyscy polecali warszawe jako najblizsze miejsce do nauki... jedyne co moge to polecic podreczniki do czeskiego, powinny byc w bibliotekach jak cos znajdziesz chetnie sie podlacze... pozdr. Odpowiedz Link
jakwie Re: w Lodzi 21.02.05, 14:09 jednak jest mozliwosc uczenia sie w Lodzi... jesli jest ktos chetny, poprosze o sygnal:)) kilka osob to juz grupa:)) pzdr Odpowiedz Link
antoine54 Re: w Lodzi 23.02.05, 14:13 jakwie napisał: > jednak jest mozliwosc uczenia sie w Lodzi... jesli jest ktos chetny, poprosze o > > sygnal:)) kilka osob to juz grupa:)) pzdr Witam, Ja jestem chetny, ja\uz mialem organizowac soie kurs w warszawie, ale wolalbym wlodzi nie marnowalbym czasu na dojazdy do stolicy. Odpowiedz Link
jakwie Re: w Lodzi 23.02.05, 19:49 Fajno:) rozmawiałem z szefem biura tłumaczy, którego szef jest tłumaczem przysięgłym czeskiego. Umówiłem się z nim na telefon organizacyjny za ok. 2 tygodnie (teraz już półtora). Lojalnie ostrzegam, że jestem początkujący Czekam na kolejne zgłoszenia:) Odpowiedz Link
antoine54 Re: w Lodzi 23.02.05, 23:03 :) Ja tez jestem poczatkujacy, czekam wiec na wiesci, jesli mozna to prosze o informacje na e-mail. Jesli chodzi o terminy zajec to niestety niebadzo moge w pt, so i nd bo pracuje :( takze jakos w tygodniu najlepiej :) Odpowiedz Link
kleentik Re: w Lodzi 28.02.05, 14:41 Niesamowite - muszę zbadać jak tam w Czechach jest zapał do polskiego, czy dorównuje temu Waszemu. Spotkałem raz na necie pewną czystokrewną Czeszkę oczarowaną wierszami Baczyńskiego - w dzisiejszym świecie trzeba być multilingwistycznym. Odpowiedz Link
gorzkaa Re: w Lodzi 04.03.05, 23:45 Jeszcze ja! Jeszcze ja! Mam nadzieję, że nie za późno się zgłaszam? Odpowiedz Link
antoine54 Re: w Lodzi 09.03.05, 02:52 > Jeszcze ja! Jeszcze ja! :) > Mam nadzieję, że nie za późno się zgłaszam? chyba nie, jakwie jeszcze nic nie odpowiedzial, wiec czekam z niecierpliwoscia co wymyslil i jak bedzie z tym kursem Odpowiedz Link
page62 jestem chętny! 06.06.05, 01:58 bardzo proszę o info jeśli można sie uczyć w Łodzi Odpowiedz Link
jakwie Re: w Lodzi 12.03.05, 17:55 przepraszam za nieobecnosc.... w poniedzialek biore sie za sprawe i zaraz dam znac, co i jak... chodzi o biuro tlumaczen z Gdanskiej (jesli nie pisalem tego jeszcze) pzdr:) Odpowiedz Link
antoine54 Re: w Lodzi 16.10.05, 16:35 Temat umarl, ale znalazlem szkole ktora otwiera grupe z jezykiem czeskim: www.eurodialog.edu.pl/old/index.htm Zajecia maja sie zaczac 21.102005 o godz 17h00 do zobacenia na zajeciach W razie jakis pytan prosze o maila :) Odpowiedz Link