eeddkkaa 03.01.04, 01:07 Ile mogę zabrać lecąc do Włoch? Muszę zapakować plecak na pół roku i mocno się obawiam, że się nie zmieszczę...! Słyszałam różne wersje - 20, 25 kg - na każdą paczkę albo w sumie... Jak to w końcu jest??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo22 Re: ile kg do samolotu? 03.01.04, 08:06 Sprawdź dokładnie co masz napisane na bilecie, bo to zależy od linii i rodzaju biletu ,ja leciałam w tamtym roku czeskimi liniami ,ze zniżką studenckątez na podobny okres i miałam limit 23kg. Odpowiedz Link
eeddkkaa Re: ile kg do samolotu? 04.01.04, 13:11 Czyli w sumie, np na plecak i torbę, prawda? Uff, jak ja to zmieszczę... :( Odpowiedz Link
dorrit Re: ile kg do samolotu? 08.01.04, 12:09 Zazwyczaj jest 20 kg - bagaz glowny i 5 kg - podreczny. Z praktyki - ludzie lataja z ciezszymi podrecznymi; za ciezszy glowny placisz nadbagaz - zadzwon do linii i dowiedz sie, czy na Twoj lot to bedzie mozliwe i ile sie placi. Odpowiedz Link
eeddkkaa Re: ile kg do samolotu? 08.01.04, 17:31 ha, wiecie co, mialam sporo za duzo - 28 kg!!! ale jako mi si€ udalo nie placic za nadbagaz!!! za to mialam mnostwo innych problemow... ;( Odpowiedz Link