alek06 25.01.08, 14:33 Wynajmuje stancje gdzie nie ma stałego łacza.Zastanwiam się nad iPlusem.Nie musi to byc jakis szybki internet,poprostu zeby działalo.Co mozecie mi polecić z iPlusa? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: internet dla studenta 28.01.08, 14:32 alek06 napisała: > Wynajmuje stancje gdzie nie ma stałego łacza.Zastanwiam się nad > iPlusem.Nie musi to byc jakis szybki internet,poprostu zeby > działalo.Co mozecie mi polecić z iPlusa? > z góry dziękuję Zdecydowanie polecam iPlusa, to właśnie w tego typu przypadkach sprawdza się on znakomicie. Nie obciążasz abonamentem osób, do których fizycznie należy mieszkanie. Abonament jest na Twoje nazwisko. No oczywiście sam internet z iPlusa jest bardzo szybki, zapoznaj się jeszcze z mapką zasięgu (było kilka postów wcześniej- www.plus.pl/mapa_zasiegu_plusa/ ) i sprawdź, jakiego typu prędkość będziesz miał w swojej okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: internet dla studenta 28.01.08, 14:39 wielkie dzięki za odpowiedz.Nie potrzebuje ,tak jak pisałem netu ,który bedzie chodził z predkoscia swiatła,ale takiego który pozwoli mi na to zebym poszperał w necie cos na temat zwiazany z moimi studiami.Zeby nie mulił.Mnie tez iPlus wydawał sie byc najlepszym rozwiazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmowski22 Re: internet dla studenta 29.01.08, 11:56 ja napisze Tobie tylko tyle ,ze teraz w przypadku moblnego netu iplus wydaje sie byc jedynym rozwiazaniem, czy konkurencja w ogole jeszcze cos robi? Odpowiedz Link Zgłoś
lila-3 Re: internet dla studenta 24.02.08, 11:50 Mam pytanie, czy już się zdecydowałeś/aś na podpisanie umowy z Plusem. Pytam, ponieważ szukam osoby, która byłaby chętna na zmianę, cesję umowy ze mną. Ja chcę zrezygnować, ponieważ internet w mojej miejscowości słabo chodzi. Aby nie płacić kary muszę znaleźć osobę chętną na internet. Dam możliwość sprawdzenia modemu, abyś nie musiał/a kupować "kota w worku". Myślę, że nie będziesz musiał/a opłacać wstępnych opłat typu aktywacja itp. ponieważ już jest wszystko opłacone. Odpowiedz Link Zgłoś