rozmawiacz 28.01.08, 15:12 czesć mam iplusa i laptopa acera Mój problem jest taki ze nie mogę zainstalować iplusa,laptop go nie wczytuje .Nie wiem o co chodzi.Poradzcie co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cissz Re: problem z laptopem IP: *.unused.derbynet.waw.pl 29.01.08, 00:57 Każdy ma swój problem... Rozumiem, że nie możesz zainstalować aplikacji iPlus na komputerze. Punkt 1 - skontaktuj się z właścicielem komputera, niech nada Ci odpowiednie uprawnienia, albo Punkt 2 - czy plik, który uruchamiasz, na pewno jest aplikacją iPlusa? Może to być tylko ikona (obrazek)... Punkt 3 - sprawdź ustawienia programu antywirusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkoć Re: problem z laptopem IP: *.aster.pl 29.01.08, 11:51 Ja bym jeszcze spekulował czy nie jest to moze wina Visty (jezeli ja posiadasz) u mnie był podobny problem ,dlatego musiałem odinstalować Viste. Odpowiedz Link Zgłoś
patrusiak Re: problem z laptopem 06.02.08, 14:58 Gość portalu: turkoć napisał(a): > Ja bym jeszcze spekulował czy nie jest to moze wina Visty (jezeli ja > posiadasz) u mnie był podobny problem ,dlatego musiałem odinstalować > Viste. Prawda, co do Visty to bawiłam sie z nia kilka miesiecy i dałam sobie spokój.odinstalowałam.Radze jak poprzednik zrób to samo co ja i spróbuj połaczyc sie z iPlusem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.iplus Re: problem z laptopem 29.01.08, 20:12 Hej, a czy mówisz o problemie z modemem? Czy masz jakiś problem z softwarem? Jeżeli nie możesz zainstalować modemu, to możesz mieć problem z laptopem. Niestety zdarza się, że laptopy Acer nie obsługują kart PCMCIA, gdyż nie mają w tych gniazdach zasilania, którego modem wymaga. Wyjściem z sytuacji jest modem iPlusa na port USB. Pozdrawiam. Daj znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś