stenimi-pl 12.02.08, 14:31 Chciałbym z ciekawosci zapytać jakie macie pingi zarówno w nocy jak i w dzień w iPlusie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: Gdańsk -pingi 12.02.08, 15:57 Witam, to trzeba ustalić jeszcze, z jakim serwerem wszyscy będą się ping pingować ... ;) Czy ogólnie chodzi o pingi w CS'ie??? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Gdańsk -pingi 13.02.08, 13:01 Tak,tak chodzi mi glównie o pingi w CSie. Byłbym wdzieczny za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.iplus Re: Gdańsk -pingi 14.02.08, 02:13 Witam, odzew na Twojego posta może nie byc masowy ;) , ponieważ wiekszość iPlusowiczów instaluje modemy w Laptopach, a te, jak wiadomo nie mają za dobrej grafiki do gier ... Sprawdzę na CS 1.6, bo wyżej (np.: HL2), mogą być problemy nie tyle z pingami, co z FPSami ;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Gdańsk -pingi 14.02.08, 13:46 wielkie dzieki za odpowiedz i ja w takim razie czekam na info jak będzie Pan juz więcej wiedział na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.iplus Re: Gdańsk -pingi 20.02.08, 18:15 wyszlo mi średnio 120-140 ... czyli "średnio" ;) ... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś