zbyfauch 05.01.16, 15:56 zama została w kapitule. Przypomniał mi się dowcip o Breżniewie i Złotej Rybce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Wielka Mistrzyni Duda 05.01.16, 16:01 Wazne jest to : Członkowie Kapituły zrezygnowali - przez ułaskawienie Kamińskiego W chwili objęcia obowiązków prezydenta RP przez Andrzeja Dudę w skład Kapituły wchodzili: zasłużony działacz "Solidarności" Aleksander Hall, b. premier i b. przewodniczący Parlamentu Europejskiego Jerzy Buzek, słynny kompozytor Krzysztof Penderecki oraz historyk Henryk Samsonowicz. Andrzej Duda objął stanowisko Wielkiego Mistrza. P.S. Zbychu , moglbys zrezygnowac z pisania o prezydencie Dudzie w rodzaju zenskim? Prosze! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wielka Mistrzyni Duda 05.01.16, 16:05 maria421 napisała: > P.S. Zbychu , moglbys zrezygnowac z pisania o prezydencie Dudzie w rodzaju zens > kim? > Prosze! Wiesz, co to jest Seemannsbraut? To rodzaj żeński. No więc Duda jest tym dla Kaczyńskiego. Mogę najwyżej w ogóle o niej nie pisać. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wielka Mistrzyni Duda 05.01.16, 19:01 zbyfauch napisał: > zama została w kapitul > e. > > Przypomniał mi się dowcip o Breżniewie i Złotej Rybce. A nie wiedział że Hallowi i temu drugiemu po prostu się kadencja skończyła? też mi wielkie odejście... Odpowiedz Link