margoptica 07.01.06, 13:25 czy ktoś chętnie poszedłby na koncert Akwarium a jesli tak, to w jakim mieście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lomonosow Re: koncert Akwarium w Polsce 09.01.06, 03:26 a kiedy bedzie ten koncert??? kto go organizuje? ja bym poszedl - pisze ze slaska Odpowiedz Link
margoptica Re: koncert Akwarium w Polsce 09.01.06, 11:52 witaj! koncert będzie organizować stwoarzyszenie Wschodnia Perspektywa z Krakowa (www.wschodniaperspektywa.pl) najprawdopodobniej będą przynajmniej dwa koncerty - póki co Kraków i Warszawa jesienią tego roku lub wiosną przyszłego. pozdrawiam Odpowiedz Link
yigor Re: koncert Akwarium w Polsce 10.01.06, 22:58 Poszedlbym w Warszawie,a moze i w Krekowie. Oczywiscie ma znaczenie cena. No i terminy, zeby miec wtedy czas. Bylem na Akwariumie w Odessie ze 20 lat temu i pamietam ze bylo bardzo mistycznie, tajemniczo i kumplowsko jednoczesnie. Malo kto zna BG w Polsce. Nalezy juz zaczac rozkrecac, popularyzowac. Antimulty zrobili czadowy film o BG - ale dla moich Polskich przyjaciol to bylo dosc dalekie, obce. Powodzenia Odpowiedz Link
hajota Re: koncert Akwarium w Polsce 11.01.06, 12:36 yigor napisał: > Antimulty zrobili czadowy film o BG - ale dla moich Polskich przyjaciol to bylo > dosc dalekie, obce. Czy ten film można ściągnąć ze strony Antimultów? Ja dopiero niedawno zaczęłam "odkrywać" BG i Akwarium, ale słucham intensywnie. A koncertem jestem oczywiście zainteresowana (Warszawa). Odpowiedz Link
yigor Re: koncert Akwarium w Polsce 11.01.06, 13:24 antimult.ru/antimults/antipr/ Mult nazywa sie "Bywszy Allach" :) milej zabawy. Odpowiedz Link
margoptica Re: koncert Akwarium w Polsce 12.01.06, 01:27 wielkie dzięki za namiary na ten multik! czad! a co do koncertów, nie mamy ochoty z nikogo drzeć kasy. nagłosnienie sprawy: pewnie - wiem, że BG ani Aquarium nie są specjalnie znani w PL. bedziemy bratać rodaków z ich muzyką. pozdrawiam Odpowiedz Link
lomonosow Re: koncert Akwarium w Polsce 12.01.06, 01:28 dzieki za odpowiedz!!! a czy wiecie o istnieniu w polsce fan-klubu aquarium...? albo innych kultowych sowieckich zespolow...? do tej pory nie udalo mi sie nic znalezc... - bylbym wdzieczny za wszelkie wiesci! Odpowiedz Link
mrzyglod Re: fanclub 12.01.06, 09:05 Pewnie że możemy, można by nawet zrobić podstronę o Aquarium i innych grupach na www.WschodniaPerspektywa.pl !! Tylko musimy znaleźć kogoś, kto będzie chciał zapełnić ją zawartością... Odpowiedz Link
wartur123 Re: fanclub 15.01.06, 21:36 Jako fan rosyjskich grup rockowych i okołorockowych służę ewentualną pomocą na wypadek gdybyście zamierzali stworzyć taką stronę. Odpowiedz Link
antidotumm Re: fanclub 10.05.06, 01:06 Jak koncert dojdzie do skutku, to mnie powiadomcie! Odpowiedz Link
alonuszka_87 Re: koncert Akwarium w Polsce 11.05.06, 12:21 Też chętnie przyjde. Kiedy? Wawa. Odpowiedz Link
kill_yourself Re: koncert Akwarium w Polsce 11.05.06, 13:51 Ja też będę, bez względu na miasto, choć najchętniej - Warszawa. Odpowiedz Link
gevo4ka Re: koncert Akwarium w Polsce 11.05.06, 22:47 jeśli będzie już znana konkretna data konceru, wiadomość o tym pojawi się na tym forum pozdrawiam Odpowiedz Link