vitalia 30.05.05, 11:32 Rozumiem,że deszcz potrzebny.. ale ja chcę jednak słońca...!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: AAAle leje!!!!!~```````` 30.05.05, 11:47 A ja uwielbiam kiedy tak leje! uwielbiam wiosenne burze!!!!! Cudnie jest!!! Odpowiedz Link
vitalia Re: AAAle leje!!!!!~```````` 30.05.05, 15:47 Ja też uwielbiam ,ale ty jak się tak rozleje na dobre to parę dni będzie lało... A nie mogło by to tak w nocy??a w dzień znmów ciepełko i słoneczko..Ech... Odpowiedz Link
binka i podono tak znowuż będzie... 30.05.05, 17:23 a ja się dziś ubrałam na zupełnego letniaka: sandały, krótka spódniczka, nogi gołe - żeby opalenizne z weekendu pokazać;-) ...no i zmarzłam - brrrr wniosek - nie wolno zdradzać ulubionych spodni;-) Odpowiedz Link
tamara_t Re: i podono tak znowuż będzie... 30.05.05, 19:03 Tak, nie wyszli dziś dobrze Ci, którzy pogody nie widzieli - patrzyłąm rano na babeczki w letnich sukienkach i sandałkach i szkoda mi ich było. Ja w spodniach sweterku i kurtce i też zmarzłam. Współczuję... Odpowiedz Link
binka veto! ;-) 30.05.05, 19:19 pogodę wczoraj wieczorem obejrzałam i miało być 22 stopnie, a dopiero po południu przelotne burze! a jak o 7 rano wychodziłam do pracy w mieszkaniu było bardzo ciepło i świeciło jeszcze zachęcająco i obiecująco upał słońce; ja sobie w myślach od debilek wymyślałam za mój strój, a na tych bardziej ubranych patrzyłam z zazdrością;-) Odpowiedz Link