aga6000 27.01.04, 18:52 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1887254.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady polecimy jak kupimy bilety ;P n/t 27.01.04, 19:46 napisalem, ze nie ma tekstu hi hi Odpowiedz Link
aga6000 chyba niedlugo 06.02.04, 19:48 rtbf podawalo, ze lotnisko w Charleroi wlasnie negocjuje z innymi liniami low cost i niedlugo bedzie mozna stad latac do Warszawy i Katowic cos jednak drgnelo Odpowiedz Link
klojo Re: chyba niedlugo 07.02.04, 12:56 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1902935.html tyle w tej kwesti podaje Wyborcza, a Rzepa pisala jeszcze o negocjacjach z Wizz Air to jakis tani wegierski przewoznik i tez chce latac do Katowic pozdr. Odpowiedz Link
piemeltje i co Ci po tym, Aga? 07.02.04, 17:25 Rozumiem, ze nie masz daleko z Charleroi, ale bedziesz sie tluc z Warszawy, albo co gorsza z Katowic? A ja to zanim dowloke sie do lotniska, gdzies zaparkuje i przejde przez checkin... w tym czasie dotre pod Hannover. Dlaczego oni lataja w takie dziwne miejsca jak Warszawa? Odpowiedz Link
paw_dady Re: i co Ci po tym, Aga? 11.02.04, 23:47 > Rozumiem, ze nie masz daleko z Charleroi, ale bedziesz sie tluc z Warszawy, albo co gorsza z Katowic? A ja to zanim dowloke sie do lotniska, gdzies zaparkuje i > przejde przez checkin... w tym czasie dotre pod Hannover. marzyciel, bedziesz stal w kolejce tirow pod Venlo > Dlaczego oni lataja w takie dziwne miejsca jak Warszawa? zeby PD mial blisko do rodziny ;P Odpowiedz Link
piemeltje Re: i co Ci po tym, Aga? 12.02.04, 11:45 > marzyciel, bedziesz stal w kolejce tirow pod Venlo Juz nie raz zastanawialem sie dlaczego paw_dady, dokad by nie jechal, to zawsze napotyka korki, a ja na tych samych trasach i nawet o tych samych porach jakos korkow nie widze (brukselski ring, A2 do Berlina...) Jedyne rozwiazanie to takie, ze dla PD korek to jak musi podniesc pedal gazu z jego normalnego dla PD polozenia (czyli w podlodze), a dla mnie korek to powyzej 5 min bez ZADNEGO ruchu. Odpowiedz Link
paw_dady Re: i co Ci po tym, Aga? 13.02.04, 00:11 piemeltje napisała: > Juz nie raz zastanawialem sie dlaczego paw_dady, dokad by nie jechal, to zawsze > napotyka korki, a ja na tych samych trasach i nawet o tych samych porach jakos > korkow nie widze (brukselski ring, A2 do Berlina...) jesli na A2 za Wolfsburgiem nie mozna jechac 180+ to nazywa sie 'utrudnienia ruchu (lub stockende Verkehr w odroznieniu od Geschlechtsverkehr ;) > Jedyne rozwiazanie to takie, ze dla PD korek to jak musi podniesc pedal gazu z > jego normalnego dla PD polozenia (czyli w podlodze), a dla mnie korek to powyzej > 5 min bez ZADNEGO ruchu. nie 5 minut bez ruchu to TRAGEDIA, Odpowiedz Link
piemeltje Re: i co Ci po tym, Aga? 13.02.04, 07:45 No tak, czyli jest jak przypuszczalem... Hmmmmm... moze na razie jeszcze nie trzeba amputowac, ale wypisze panu recepte.... :-) Odpowiedz Link
aga6000 no nic mi po tym 12.02.04, 10:54 zwlaszcza jak daddy zrobil odpowiednie rozliczenie. Chyba wole micre od air polonii. Pozdrowienia Odpowiedz Link
paw_dady Re: no nic mi po tym 13.02.04, 00:13 aga6000 napisała: > zwlaszcza jak daddy zrobil odpowiednie rozliczenie. > Chyba wole micre od air polonii. aa micra ladne autko ;) ALe akurat w Twoim przypadku pomysl: lecisz z Ch. slyszalem ze latem maja byc loty Ch.->Wawa->Szczecin ;) Ja mowile ze stolecznego punktu widzenia. Wiesz ci bruksleczycy ;P > Pozdrowienia Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: i co Ci po tym, Aga? 12.02.04, 13:26 Bo Warszawa to stolyca. Na wioski jezdza minibusy ;) g. ps. chociaz jakby zrobili powazne badania rynku, to powinni na dobra sprawe latac do Siemiatycz. Mialbys blizej z Siemiatycz? Odpowiedz Link
piemeltje Re: i co Ci po tym, Aga? 12.02.04, 13:56 Nie, i Aga tez nie. Mnie bylo najfajniej jak Virgin latal do Berlina. Byloby jeszcze lepiej, gdyby latal do Goleniowa. No, w ostatecznosci do Rebiechowa. Odpowiedz Link
bachatka Re: i co Ci po tym, Aga? 14.02.04, 12:14 Tez chyba wole samochodem. Jestem w 9 godzin w domu (oczywiscie poza okresem 2 dni przed Gwiazdka..), a jak lece, to z dojazdem na lotnisko, checkinem, przsiadka w W-wie i tak zabiera to przy dobrych wiatrach z 6 godzin. Odpowiedz Link