jan.kran 06.06.07, 19:47 Czekam na relacje meza Marianny Bardzo piekna i madra idea. Poza tym napiszcie jaka u Was pogoda i co na froncie truskawkowym K Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Odpryski codziennosci XXI :) 06.06.07, 20:37 no to ja pierwsia U nas pogoda na razie piekna bo brak wilgoci, ale tylko do piatku. Potem ma byc znowu zar. Oprocz tego dzisiaj jest 63 rocznica ladowania wojsk amerykanskich (i innych tez) na plazach w Normandii.... Odpowiedz Link
sylwek07 Miedzynarodowy Dzien Pocalunku 06.06.07, 20:55 To ja Was wszystkie Pani mile caluje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Miedzynarodowy Dzien Pocalunku 06.06.07, 22:29 Sylwek bojsieboga, tyle calowania ci sie trafilo )) to ja odcalowywuje z dubeltowki. U nas swieto narodowe, wolne znaczy...a ja taka urobiona jak wol od karety. Goraco i truskawki tylko te wirtualne od Sylwka. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Miedzynarodowy Dzien Pocalunku 06.06.07, 22:39 to jakies mlode te swieto Wasze dopiero 2 lata baw sie dobrze i smacznego . a tutaj pare wiadomosci o tym swiecie szwecja.net/NOW/archiwum/2005/050606-nationaldag.shtml Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 14:03 Pogoda w Holandii taka sobie. Przynajmniej u mnie na polnocy. Niby cieplo, ale pochmurno. A moj chlop ma za soba 5 razy Alpe d'Huez, jeszcze 2 razy mu zostaly. Jestem z niego dumna. Pekam prawie z dumy. A tutaj zdjecie podczas 5 razu: tiny.pl/fr4z ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 14:20 Juz mowilam ze udal sie nie dosc ze pod gore to jeszcze ladnie sie usmiecha. No cudo nie chlop . Pekaj z dumy bo masz z czego ))))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 14:31 Super zdjecia )) Wybierasz sie w przyszlym roku ? K. Odpowiedz Link
roseanne Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 14:31 za oknem slonce do konca roku szkolnego niespelna dwa tygodnie truskawki lokalne 4.30$ za litr truskawki sprowadzane z kalifornii lub meksyku - 1,90$ Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 15:10 W przyszlym roku mam wielka nadzieje, ze uda mi sie tam pojechac. Bardzo zaluje, ze nie moge tam byc teraz, ale niestety nowa praca... Jestem z nimi myslami i sledze wszystko na biezaco w inetrnecie w oczekiwaniu na telefon i bezposrednia relacje. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 18:47 O godzinie 16 A. miala za soba wszystkie siedem razy i lzy w opczach. Ja peklam z dumy. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 19:11 HA - Marjanno - tobie gratuluje chlopa, a jemu twojego wsparcia! Pokaze zdjecia mojej przyjaciolce - jej maz, tez zajmuje sie kolarstwem, jest bardzo dobry w tym sezonie, wyscigi ma co drugi tydzien. A my mu kibicujemy dzielnie na mecie ps. co ona sie na denerwuje, bo kraksy co i rusz - no musze powiedziec, ze nie wiedzialam ze to takie niebezpieczne. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 15:53 slonce,slonce..tak mozna opisac dzien 7 czerwca ladna dzis byla procesja na Boze Cialo i bylo duzo osob z DPS. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XXI :) 07.06.07, 20:27 co do kolarstwa to kiedys trenowalem tzn cala zime ..pamietam ta gre w pilke w sniegu,silownie,biegi na sali itd..heh dobre lata Odpowiedz Link
sukiennica Odwyk :-( 12.06.07, 12:58 Wpierw siadl internet, potem komputer. Jestem na odwyku. W wyniku powyzszego mam wypielony perfekcyjnie ogrodek, pomalowane dwa sufity, nerwice, brak kontaktu ze swiatem i podejrzanie duze wolnego czasu. Nowa maszyna w trakcie zakupu. Gonie reszkami..... Pozdrawiam Szanowne Panie, ktorym wszystko dziala. Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 13:26 Sukiennica, sympatyzuje sie Mam za soba dwa tygodnie odwyku (tyle ze nikotyniowego) i wiem co to znaczy Sufitow jeszcze nie malowalam, ale byly momenty, gdy juz wyciagalam mlotki A na necie, to co zawsze Klapki lataja, martensy sie rozsypuja, wciskaja ci torebki ktorych nie chcesz, komus sie filozoficznie cos zaplacze, ktos komus pomoc nie chce, a pan Kaczynski pokazuje owlosiony tors. Nuda, jednym slowem Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:11 Pokaz ten owlosiony tors pana K, wszystko jedno ktorego ...co za roznica. Nie wiem po co mi to ...na odchudzanie moze dobrze popatrzec. Sukiennico ty sie nie zalamuj. Nie ma takich co by im wszystko dzialalo.Nie ma. Ludzie jak mi sie bobu i czeresni chce! Pozdrowki . Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:19 www.gazetawyborcza.pl/aliasy/mod/super_zoom.jsp?xx=4217789 proszem! Tez bym chcial czeresni... bobu troszku mniej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:34 Bolek z Bolka i Lolka ma lepiej owlosiony tors . Pan K wyglada tu jak Karlsson z dachu. Tylko mu propelka na pleckach brakuje. A moze ma pod marynarka i nie widac. Nie lubisz bobu ??!!! skaranie boskie z tym Jarzabkiem Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:35 Asiu, lubie bob, a jakze. Tylko sie tak dziwnie sklada, ze po zjedzeniu bobu zamieniam sie w pana Karlsona z Dachu. Tylko zadnej porpelki mi nie trzeba, bo wiatr wieje z bardziej poludniowej strony. A tobie nie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:55 > wiatr wieje z bardziej poludniowej strony. A tobie nie? O dziwo wielkie nie. Przypuszczam ze owy bob chce sie ladnie odwdzieczyc za moja wybitna do niego milosc. Tobie polecam kminek - moze byc przed, razem z bobem, po bobie. Kminek ratuje zycie bezpropelkowym latawcom . Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 15:02 Asiu, od kminku to mi ropuchy na palcach rosna. WWiec sie nie da To ja, tak jak Pola przy czesrsniach zostane. Pola, a ile juz napisalas? Bo ja w miedzyczsie zdarzylam prasowanie zrobic, chate wysprzatac... ech zycie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odwyk :-( 12.06.07, 15:20 > Asiu, od kminku to mi ropuchy na palcach rosna. Uuu, to nie jedz. Ja za ciebie i Pole moge smialo ....to juz mam prawo trzy miski oproznic. Tak pol wanny w sezonie moglabym gdybym go tu miala. Jade do Polski specjalnie na bob. A pestkami ktora najdalej pluje ? Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 15:28 Mam duzy zasieg w palcach. Swego czasu wygrywalam zawody w strzelaniu z pestek Nie pamietam juz do czego celowalismy Odpowiedz Link
a.polonia Re: Odwyk :-( 12.06.07, 15:39 Pestkami najladniej pluje Bronka z Daleko Od Szosy )) Odpowiedz Link
asica74 Re: Odwyk :-( 12.06.07, 15:54 nie pamietam Bronki? Ale pluje dalej jak przez szose? Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: o rany!:) *daleko od szosy* 12.06.07, 16:14 alescie mi przypomnialy- jejjjjjjj, jak dawno tego nie ogladalam! mozna gdzies dostac na dvd? Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: o rany!:) *daleko od szosy*2 12.06.07, 16:18 ok -juz se znalazlam odpowiedz) www.filmydvd.pl/x_C_I__P_40519592-40510001.html Odpowiedz Link
asica74 Re: o rany!:) *daleko od szosy*2 12.06.07, 16:27 Ze wstydem przyznaje, ze bardzo nikle pamietam perypetie Bronki w pluciu pestkami. Rzecz owa haniebna na pewno nadrobie Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odwyk :-( 12.06.07, 18:04 Ja jestem na odwyku kompowym od marca Czytam ksiazke dziennie jak za dawnych dobrych czasow i mam wrazenie ze pewien dystans do netu robi mi znakomicie na glowe) Zagladam czesto ale z doskoku i nie moge palic przy kompie co powoduje krotsze pobyty) A bobu i czeresni bym zjadla jaaak chetnie Kran Odpowiedz Link
sylwek07 Plaza otwarta 12.06.07, 19:44 Ktos kto ma kontakt z Lublinem wie o czym mowa.Dzis otworzyli centrum handlowe w centrum miasta .Jest tam pare sklepow plus barow ,wiec cos mozna zjesc Jest tez coffe heaven wiec moze tam zrobie nastepne spotkanie Forumowe .Multikino dzis mialo malo chetnych ale sadze ze na weekend bedzie wiecej.To tyle wrazen moich . Odpowiedz Link
a.polonia Re: Odwyk :-( 12.06.07, 14:56 A ja mi sie chcialo czeresni! No to poszlam i kupilam. Zezarlam pol kilo, byly takie sobie, ale repszy rydz w garsci.... Odpowiedz Link
sylwek07 Dzis zmarl Jacek Skubikowski 13.06.07, 14:16 Poznalem Pana Jacka z jakies 10 lat temu w Lublinie. a tutaj jest artykul o tym jak walczyl o zycie: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=48458 Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie [*] Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dzis zmarl Jacek Skubikowski 13.06.07, 14:33 Przeczytam czytam wszystkie artykuly, nie tylko jeden. Cudowny czlowiek. (*) Odpowiedz Link
roseanne malutkie przyjemnosci 13.06.07, 15:00 po raz pierwszy raz, w historii szkoly, koncert orkiestry zostal nagrany na cd slucham sobie wlasnie i wiecie co - usmiecham sie do siebie, zdolne dzieciaki ze hej corka gra na saksofonie juz dwa lata- zdolna bestyjka Odpowiedz Link
sylwek07 What American accent do you have? 13.06.07, 15:51 Dobry quiz : www.gotoquiz.com/what_american_accent_do_you_have Odpowiedz Link
roseanne Re: What American accent do you have? 13.06.07, 16:54 no ciekawe ,ciekawe wyszlo mi z NY Odpowiedz Link
babiana Re: What American accent do you have? 13.06.07, 17:07 Niestety wyszlo mi, ze polski. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: What American accent do you have? 13.06.07, 18:33 Ha! Nie mam akcentu . Prosze zwrocic uwage na ostatnie zdanie: mam glos do TV i radia o wygladzie boja sie napisac.... a zeby ich zaba kopla. You have a Midland accent" is just another way of saying "you don't have an accent." You probably are from the Midland (Pennsylvania, southern Ohio, southern Indiana, southern Illinois, and Missouri) but then for all we know you could be from Florida or Charleston or one of those big southern cities like Atlanta or Dallas. You have a good voice for TV and radio. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: What American accent do you have? 13.06.07, 21:15 a mi wyszlo: Your Result: The Inland North You may think you speak "Standard English straight out of the dictionary" but when you step away from the Great Lakes you get asked annoying questions like "Are you from Wisconsin?" or "Are you from Chicago?" Chances are you call carbonated drinks "pop." Odpowiedz Link
asia.sthm Re: What American accent do you have? 14.06.07, 00:00 to tez do telewizji cie wezma...takiej bez wizji Odpowiedz Link
a.polonia Re: What American accent do you have? 14.06.07, 00:43 > to tez do telewizji cie wezma...takiej bez wizji --------a czemu bez wizji? masz cos do mojej facjaty? Uwazaj sobie, bo mam pod rekom te torepke od prady...no Odpowiedz Link
monika_a_b Re: What American accent do you have? 21.06.07, 03:25 O matko, mam chyba najgorszy z możliwych - the south! PP That's a Southern accent you've got there. You may love it, you may hate it, you may swear you don't have it, but whatever the case, we can hear it. To cud, że mnie w pracy rozumieją, hahahahaha... )) Moni Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XXI :) 19.06.07, 00:33 Patrze sobie na zachodzace slonce i popijam zielona mate Mam prawie_biale _noce ... juz trzecie lato pracuje sporo nocami bo stali pracownicy sa na urlopie i podziwiam nieustajaco piekne nocne widoki z balkonu... Poza tym truskawki sa wreszcie slodkie i w duzych ilosciach. Lubie czerwiec) Kran Odpowiedz Link
tamsin Re: to juz Lato 24.06.07, 15:50 no w zwiazku ropoczeciem lata, pojechalam wczoraj na ogladanie wielorybow. Dawno tego nie robilam, zreszta taka wyprawa w Altantyk nigdy nie jest taka sama. Czesc kosztow takiej wyprawy pokrywa koszty uswiadamiania spoleczenstw na swiecie (np. Japonczykow), aby przestali napadac i zabijac wieloryby. Mialam szczescie, bo natrafilismy na duze stado, no i malego ktory bardzo byl nas ciekawy wiec podplywal do nas non stop. No i wymarzlam sie na tej lodce jak glupia, bo jednak na oceanie dobrze wieje, a ja swojej kufajki i czapki uszatki zapomnialam! Odpowiedz Link
sylwek07 Mis uszatek podbija Japonie 25.06.07, 20:07 I jest znany w 50 Panstwach Swiata a tutaj posluchacie jak spiewa Mis Uszatek po Japonsku: eden-entertainment.jp/ oraz strona na temat misia: www.oyasumi-kumachan.com/ Odpowiedz Link
sylwek07 dzis wyszukalem Misia jak mowi po Finsku :) 26.06.07, 23:57 Mis Uszatek w Findlandi: www.youtube.com/watch?v=0oa9scZkjtY& Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XXI :) 27.06.07, 02:53 Pogoda mnie wykancza , duszno jak w Amazonii i co chwile pada... Junior dzis wlozyl nowa komorke do lodowki razem z zakupamiPP mozna zdurniec od tych wahan pogodowych Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Odpryski codziennosci XXI :) 27.06.07, 10:20 Odnawiam meble ogrodowe. Zaczynam doceniac fascynacje facetow roznego rodzaju maszynami Odpowiedz Link
uyu Re: Odpryski codziennosci XXI :) 30.06.07, 16:39 A w Beskidzie Sadeckim pada. I chlodno zrobilo sie. Dziwne. Tu jest zawsze najlepsza pogoda. W Krakowie leje, w Tarnowie grad a tu slonce swieci ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dzis gra Polska z Brazylia 30.06.07, 19:23 Ludzie!! Dzieki Sylwek ! Zupelnie zapomnialam, gdyby nie Ty to nie bym sie byla nie pochwalila nawet w domu. Szwecja wyleciala w przedbiegach, Polsce kibicujemy w ilosci 4 sztuki. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: dzis gra Polska z Brazylia 30.06.07, 20:02 Kurcze gdyby nie to ze ma urwanie gwizdka to tez bym ogladalaJakos jednak ta pilka nozna moze wciagnac. A my mamy w polskiej druzynie na kim oko zawiesic? Odpowiedz Link
sylwek07 1 gol dla Polski 22 minucie meczu 30.06.07, 20:46 ale za to gramy w 10 do konca mecz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 1 gol dla Polski 22 minucie meczu 30.06.07, 21:06 O matko, co kto narozrabial? Ach ci Juniorzy ! W 10 tez se z Brazami poradza...laski nie robia, najwyzej sie bardziej napoca. Sylwek raportuj , bo ja nie mam jak sprawdzac, do tego goscie niezainteresowane w chalupie ) Odpowiedz Link
sylwek07 na stronie mozna zobaczyc co sie dzieje 30.06.07, 21:09 www.sport.pl/sport/1,74735,4279170.html narazie wygrywamy 1 bramka. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: na stronie mozna zobaczyc co sie dzieje 30.06.07, 21:38 Dzieki Sylwek ! Ja dzis taka rozlatana, a Ty mi zycie ulatwiasz )) Cytat ze sportowej strony )) 37 minut do końca: Zmieniliśmy zapis minut. Teraz będziemy odliczać minuty, jakie zostały do końca spotkania. Odpowiedz Link
sylwek07 ostatnie 5 min i moze bedzie sensacja 30.06.07, 22:08 bo osotatni raz wygralismy z Brazylia w 1974 roku Odpowiedz Link
asia.sthm Re: WYGRALISMY :)) 30.06.07, 22:27 Tralalalalalala!!!!! cytat ze strony: 22:18: Dziękujemy naszym Orzełkom. Jakby nam ktoś rano powiedział, że wygramy wyśmialibyśmy go. Odpowiedz Link
sylwek07 siatkarze tez ida jak burza :) 30.06.07, 22:30 bo znowu wygrali w Spodku .. Jutro jezdzi w F1 we Francji Robert Kubica Odpowiedz Link
sylwek07 Polska -USA 3 lipca 30.06.07, 22:18 to do zobaczenia 3 lipca cos mi sie zdaje ze beda zapchane bary wszedzie tego dnia Odpowiedz Link
tamsin Re: Polska -USA 3 lipca 30.06.07, 22:29 ciekawe czy u nas ten mecz beda pokazywac. pilka nozna nie jest tutaj w ogole popularnym sportem i niewiele ma kibicow, nawet dla swojej wlasnej druzyny. No nic, przegladne wszystkie sportowe kanaly, moze jakis sie zlituje. Odpowiedz Link
sylwek07 tamsin 30.06.07, 22:32 jakbys nie znalazla kanalu to mam dla Ciebie strone na ktorej powinni to transmitowac: www.itvp.pl/event/u20/ Odpowiedz Link
jan.kran Re: tamsin 02.07.07, 01:03 Ale sportowe emocje sie pojawily w Odpryskach Nie wiem o co chodzi ale jak nasi wygrywaja to gut Odpowiedz Link
sylwek07 Re: tamsin 02.07.07, 09:02 jan.kran trwaja Mistrzostwa Swiata w Pilce Noznej druzyn do lat 20 i Polska po 23 latach jest znow na tych Mistrzostwach i teraz One sa w Kanadzie.. ------- "Miłość i przyjażń wzmacniają poczucie bezpieczeństwa" Odpowiedz Link
sylwek07 wygrana lub tez remis z USA 03.07.07, 09:35 daje Polskiej druzynie szanse grania dalej Odpowiedz Link
sylwek07 no i gramy :) 03.07.07, 23:04 wiecej na tej stronie: www.sport.pl/sport/1,74735,4286675.html Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 1:1 ,,remis 03.07.07, 23:26 No cholera ! bez kciukow sie nie obedzie . Trzymamy! Odpowiedz Link
tamsin Re: no i USA wygrywa ,,2:1 04.07.07, 04:45 no zupelnie zapomnialam o tym meczu, a to wszystko przez to ze jutro independence day happy fourth of july dla amerykanek! Odpowiedz Link
ewelinka202 Re: pakujemy sie:) 04.07.07, 10:46 jutro wyjezdzamy na uteskniony urlop! Boze! jak sie ciesze!!!!!! zycze Wam wszystkim pieknego lata!!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: pakujemy sie:) 04.07.07, 15:27 ewelinka zycze Ci milych wakacji a jak tam Amerykanki,jak tam 4 lipca? zycze Wam duzo odpoczynku Odpowiedz Link
sylwek07 moj komputer bierze udzial w obliczeniach 06.07.07, 16:08 zna ktos z Was taki program boinc? boinc.berkeley.edu/ Odpowiedz Link
sylwek07 Imienny Eli? 06.07.07, 19:10 Tak mysle od 2 dni czy 4 lipca Ela miala imieniny czy tez nie?bo 4 lipca bylo Elzbiety Odpowiedz Link