jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 05.07.06, 21:50 Trzymam mpocno kciuki za Ulinhowa przeprowadzke)) Odpowiedz Link
monika_a_b Za Ulinhę ;) 06.07.06, 18:32 Podpisuję się pod listą i ściskam co trzeba... Odpowiedz Link
ulinha Re: Za Ulinhę ;) 14.07.06, 19:14 Jejkuuu kciuki pomagaja jeszcze nie zdazylam sie za mocno zestresowac, mimo ze do wyjazdu juz tuz tuz.... Decyzje jeszcze nie zapadly, ale najprawdopodobniej wylece ze skwarnego Porto do rownie skwarnej Brukseli juz w najblizszy wtorek. W zwiazku z kazda podroza przezywam ogromy "reisen fiber"(nie wiem doprawdy jak to poprawnie napisac, ale jest to zwrot bardzo czesto uzywane w mijej pyrlandii), wiec wiem ze wszystko jeszcze przede mna... Na szczescie tutejsi przyjaciele nie pozwalaja mi za duzo czasu spedzic w samotnosci stresujac sie i chyba kozystajac z chwili organizuja wiele spotkan i imprez W Brukseli czeka juz na mnie mieszkanko z garazem i lewis chyba troszke juz steskniony ojjjj na sama mysl kolana mi sie zaczynaja trzasc i chcialabym bardzo zamknac oczeta i otworzyc je znajdujac sie juz na miejscu aktualnego przeznaczenia... Buziaki ogromniaste. Dziekuje za kciuki i polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Za Ulinhę ;) 14.07.06, 20:06 Lec kochana do tej skwarnej Brukseli ciesz sie skwarem..przez chwile . Bruksela jest tak deszczowa ze nosem pozniej ci deszcz wyjdzie. Powyzej 265 dni deszczu w roku, a jak nie pada to mzy Bedziecie jezdzic do Portugalii sie odddeszczowic. I nie mow, ze wykrakalam, to nie moja wina. Zobaczyczysz ze bedzie pieknie, nawet z tym deszczem, milosc bedzie wam najpiekniejszym sloncem swiecic. No lec, usciskaj Luisa od nas i zawsze krzycz o kciuki, nawet na zapas zawczasu, wielkie serdecznosci przesylam i §¤§. I nie zapominaj: kto wymyslil nasze motto ma swiety obowiazek sie nim kierowac. Buzka do wtorku. )) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Za Ulinhę ;) 15.07.06, 10:43 Ulka dasz rade. )) Dalej trzymam za te twoja przeprowadzke. ))) A co do deszczu to i tak nie jest tak zle jak tutaj)) Wiec jak bedziesz miala dosc to pomysl sobie, ze marjanna ma pewnie jeszcze gorzej)) Da sie przyzwyczaic. Mnie juz deszcz nie wzrusza. )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 10:56 Mozecie troche potrzymac bo musze odwiedzic urzedy.. dzis albo w poniedzialek. Chyba jednak odloze sobie te przyjemnosc na przyszly tydzien ale kciuki mentalnie mozecie potrzymac Kran Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 11:06 Bede trzymala bardzo mocno,jutro tez o tym nie zapomneA piwo da sie utrzymac w rekach z zasisnietymi kciukami wiec nie ma problemu) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 11:48 No mowilam mentalnie Do poniedzialaku tobyscie przykurczow dostali. A swoja froga to az strach jaki ja mam urzedowstret... Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 11:48 No mowilam mentalnie Do poniedzialaku tobyscie przykurczow dostali. A swoja froga to az strach jaki ja mam urzedowstret... Kran Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 12:05 No dobra to mentalnie trzymam przez weekend, a w poniedzialek realnie)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 12:41 Gut , mamy kompromis)) Wstane o osmej rano zeby miec to jak najszybciej z glowy... Moj problem to oprocz urzedofobii jezyk . Nie zebym nie mowila po norwesku , radze sobie swietnie dopoki nie trafie na przedstawiciela jakiegos norweskiego dialektu, wrrr!! Teraz to przynajmniej z grubsza odrozniam ... jak czegos nie rozumiem to nie moja wina tylko narzecza jakim tubylec mowi. Modle sie tez zawsze zeby nie trafic na Dunczyka lub Dunke... Kran Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 12:43 o matko tam w tej waszej skandynawii to niezle pomieszniae z poplataniem macie))) W takiej sytuacji bede trzymac jeszcze mocniej)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 12:49 W DE tez nie bylo lepiej. Bawarczyk Kolonczyka nie zrozumie i odwrotnie... Dobrze ze nasz polski jezyk taki homogeniczny)) Kran Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 12:51 Tutaj w deszczolandzie tez sie nierozumieja regionami. Ale u Was to te inne nacje moga dobic.))) Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 21:13 Trzymajcir za mnie. Dzis bylam na rozmowie o prace. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 21:42 ooooooo Gosia, trzymam mocno))) Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 21:44 Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.07.06, 22:07 Gosiu!! §¤§!! cii, nie zapeszam Za wszystkich trzymam notorycznie histerycznie i zawodowo. Tylko za pilkarzy mi trzymanie zupelnie nie wychodzi, za cala reszte TAK!! Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 09.07.06, 22:42 Troche spozniona, ale zaciska, intensywnie. Powodzenia, mysl pozytywnie. Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 09.07.06, 23:49 Trzymam za krana i za gosie. Chyba bede musiala spac z zacisnietymi piastkami. 8.00 to u nas 2 w nocy. Czesto jednak budze sie w nocy. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 09.07.06, 23:55 Ja dopiero teraz zauwazylam ze za Gosie trzeba trzymac ... wiec sie spiesznie dolaczam !!! Odpowiedz Link
tamsin Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.07.06, 00:15 ja Gosiu tez trzymam kciuki i wysylam pozytywne mysli! Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.07.06, 12:36 No i co, Gosiu, coś już wiadomo? Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 14.07.06, 12:41 z pierwszej rozmowy jeszcze nie wiadomo. A w srode ide na druga. Same nerwy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 14.07.06, 12:56 Gosiu ,zesraj sie a nie daj sie. Im wiecej takich rozmow tym latwiej sie je znosi, mozna sie przyzwyczac No nic trzymam §¤§ i za wszystkie inne dziewczyny tez. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 14.07.06, 13:35 Asia ma racje, ze im wiecej takich rozmow tym latwiej. A do tego im wiecej tym lepiej sie czlowiek prezentuje. To tez bardzo wazne. Powodzenia. Trzymam kciuki Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 14.07.06, 18:29 No pewnie Gosiu, po kazdej rozmowie nabierasz pewnosci i czegos sie uczysz. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
bietka1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 14.07.06, 21:58 Trzymam kciuki A swoja droga taka rozmowa to juz cos, glowa do gory Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 18.08.06, 10:07 No dalej chodze na rozne rozmowy. W srode bylam na jednej. A teraz siedzew mojej dodatkowej pracy i sie nieco obijam . Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 10:00 Dziewczyny 5 z egzaminu, 6 z pracy semestralnej! Wszystkim trzymajacym kciuki dziekuje serdeznie i stawiam dzis flaszke . Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 19:31 Dziekuje Wam za podtrzymanie mnie na duchu. A i jeszcze powiem, ze na spotkanie w sprawie pracy ide dzieki mojej norweskiej kolezance z klasy. Wiec jednak poznali sie na mnie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.08.06, 16:01 Pojawilo sie kilka nowych kolezanek wiec dla przypomnienai podrzucam do gory watek kciukowy) Kran Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 10:11 gosia_t to gratuluje ,mozna zaczac wakacje . Odpowiedz Link
annah11 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 11:00 Ogromnie sie Gosiu ciesze, gratuluje. Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 12:59 Dolaczam sie do gratulacji. Przyjemnie zaczac poranek czytajac o sukcesie. Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 13:09 Brawo Gosiu, mowilysmy ze bedzie OK. Gratulacje, to dowod ze nie nalezy sie poddawac. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 17.07.06, 19:24 Bardzo sie ciesze i gratuluje ) Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 04:02 Jutro rano mam sprawę do zalatwienia...oczywiście na wczoraj. Potrzymacie ? Kran Niedbały Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 11:49 Ja za Ciebie też nieustająco )))) Sprawę załatwiłam ale jestem wykończona. Chodziło o szkołę Juniora. Kran Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 17:06 Kranie jak Ty mi bedziesz o 4 nad ranem prosic o kciuki na ten sam dzien to ja nigdy nie zdaze ich zacisnac za Ciebie)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 19:39 )))))))) Ale i tak wiem że mi cały czas dobrze życzysz Gosiu , na pewno z pracą się uda. A miałaś w szkole przygotowanie jak się zachować na interview ? Ja taki i mi pomogło. Pierwszą pracę dostałam bo miałam w tej fabryce praktykę i mnie znali. Drugą i trzecią bo miałam polecenie od koleżanek tam pracujących. Ale i tak za każdym razem dopiero po rozmowie wiedziałam jak trzeba było rozmawiać... Kran Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 20:17 Trzymam Kranie i Gosiu tez. Trzeba czasem wiele rozmow odbebnic, ale na kazdej czegos sie tam czlowiek uczy i te doswiadczenia pomagaja przy nastepnej. Bedzie dobrze)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 20:24 Dzięki kochana , ale ja pracę mam a powód trzymania dzisiejszych kciuków czyli szkoła J. został rozwiązany pozytywnie , choć stresogennie Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 23.08.06, 21:24 jan.kran napisała: > Dzięki kochana , ale ja pracę mam a powód trzymania dzisiejszych kciuków czyli > szkoła J. został rozwiązany pozytywnie , choć stresogennie Hi, hi, wiem ze masz prace i to nie jedna. O kciukach bylo do obydwoch, o pracy tylko do Gosi. Niezbyt udany skrotowomyslowy post. Musze pracowac nad stylistykaGratuluje rozwiazania problemow szkolnych. Mam nadzieje, ze J bedzie sie w nowej szkole dobrze czul i ze bedzie mial odpowiednia stymulacje. Za to trzymam kciuki do czerwca! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 23.08.06, 23:19 Juniorowi się szkoła nie podoba ale jeszcze nie ma takiej co by Mu pasowała:ppp Ale może da sobie radę... Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 24.08.06, 07:05 Kranie a co mu nie pasuje? Tak z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 27.08.06, 11:40 gosia_t napisała: > Kranie a co mu nie pasuje? Tak z ciekawosci pytam. -------> Gosiu , odpowiedziałm na wątku Edukacja. Odpowiedz Link
gosia_t Na ilu rozmowach bylyscie? 21.08.06, 15:30 No wlasnie na ilu zanim dostalyscie prace? Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Na ilu rozmowach bylyscie? 21.08.06, 17:05 Gosia, ja mialam duzo szczescia tu w Holandii i prace dostalam w zasadzie od reki. Ale generalnie z doswiadczenia w Polsce wiem, ze nie jest latwo. Swoje trzeba odczynic) Nic sie nie martw. Forumowe kciuki Ci prace predzej czy pozniej zalatwia. Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.08.06, 21:32 Ide na druga rozmowe. Przeszlam pierwsza ture. Hura!!! Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 29.08.06, 07:35 Trzymajcie kciuki dzis o 10 ostateczna rozmowa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 29.08.06, 09:14 Gosiu zalatwione §¤§ pamietaj rowno przez nos oddychac i pojdzie jak po oliwie na parkiecie. Trzym sie. Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 29.08.06, 13:37 Gosiu, nastepnym razem prosze o wczesniejsza informacje. My tu w Ameryce spoznione o 6 godzin. Otwieram rano komputer i po kciukach. Pozostaje tylko nadzieja, ze kciuki europejskie wystarczyly... Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 29.08.06, 14:10 Sma nie wiem. A maja jeszcze sporo kandydatek i nie dali odpowiedzi. Czekanie mnie dobija. Plakac mi sie chce normalnie a nie moge bo siedze w mojej dorywczej pracy. Dzieki za kciuki. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 29.08.06, 20:47 Gosia trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze Ci sie uda. Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 08:24 Czy jak dzwonili po referencje do mojego obecnego szefa to jest to dobry znak? Odpowiedz Link
samo Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 08:46 gosia_t napisała: > Czy jak dzwonili po referencje do mojego obecnego szefa to jest to dobry znak? Tak, to dobry znak! To znaczy ze sa toba zainteresowani i dokonuja ostatnich ocen kandydatow. Nawet jesli cie nie zatrudnia, nie zalamuj sie. Ja czesto chodze na rozmowy kwalifikacyjne. Kilka pierwszych to byly mokre rece, lomotanie serca i ogolne poczucie zrobienia z siebie kompletnej idiotki. Teraz wlasciwie traktuje to juz jak kolejne spotkanie- albo sie uda,albo nie. Doszlam do wprawy, bo wlasciwie niewazne o jaka prace chodzi-pytania sa podobne. A z kazda kolejna rozmowa stres jest coraz mniejszy. Zmieniam prace, nabieram kolejnych doswiadczen. To nie koniec swiata jak cie nie przyjma! Aplikuj wszedzie gdzie sie da i chodz na wszystkie rozmowy, nawet jesli nie jestes zbytnio zainteresowana. Coz to za komfort dostac telefon, ze jestes przyjeta i odpowiedziec,ze wlasciwie to nie jestes zainteresowana Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 08:56 Myślę Gosiu że to dobry znak. Poza tym podpisuję się pod Samo. Ja np. jestem straszna gaduła i po każdej kolejnej rozmowie łatwiej mi opanować opwiadanie swojego życiorysu i skupiam sie na adremie. Poza tym pytania sie często powtarzają i masz czas sobie pomysleć jakbys odpowiedział następnym razem. I rzeczywiście trzeba próbować ciągle. Trzymam kciuki ! Ula Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 11:51 gosia_t napisała: > Czy jak dzwonili po referencje do mojego obecnego szefa to jest to dobry znak? To bardzo dobtry znak! U nas dzwoni sie po referencje, zwlaszcza do obecnego szefa, jak juz sie walsciwie podjelo pozytywna decyzje, to jest tzw "kropka nad i" Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.09.06, 14:43 No i chyba sie nie sprawdzil znak. Minal tydzien od telefonu do mojego obecnego szefa i sie nie odezwali niestety. A to juz chyba nie jest dobry znak. Odpowiedz Link
babiana Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.09.06, 14:53 Gosiu, powinnas sama zadzwonic i zapytac ich jak sprawa wyglada. Po tygodniu czekania i denerwowania sie masz do tego prawo. Zreszta to nawet dobrze wyglada poniewaz wykazujesz, ze jestes zainteresowana praca i ci na niej zalezy. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.09.06, 15:47 Wlasnie do mnie zadzwonili i kaza isc na 3 rozmowe. Kurcze nie moga sie zdecydowac. I znowu nerwy. Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 07.09.06, 18:57 No i znowu dobry znak, dalej trzymamy! W KUPie sila) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 08.09.06, 00:13 Trzymam kciuki, kiedys sie musi udac! Odpowiedz Link
samo Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 08.09.06, 08:53 U mnie ostatnio 3 rozmowa to byla oferta pracy, wiec sie nie nerwuj tylko nastaw sie ze ci te prace dadza i juz. Powodzenia! Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 08.09.06, 10:45 Gosia trzymam. Samo ma racje. Bardzo czesto trzecia rozmowa jest oferta pracy Odpowiedz Link
gosia_t Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.09.06, 11:08 Trzymajcie dlaej, bo jestem po trzeciej rozmowie i dalej nic nie wiem. Odpowiedz Link
ulinha Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 17:56 GRATULACJE i buziaki OGROMNIASTE Czas wiec na wzniesienie musztardowek!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 19:58 Gosiu, no to polewaj ))) swietujemy!! Odpowiedz Link
triskell Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 21:33 Gosiu, gratuluję i życzę zadowolenia z pracy owej!!! No z tej okazji to Cię na drinka na pewno naciągnę. Lej do tej musztardówki. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 21:33 Juz gratulowalam ale gratuluje raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))SUPER ! a nie mowilam Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 22:19 Gosia, moje gratulacje)))) Wznosze musztardowke za zadowolenie z pracy Odpowiedz Link
bietka1 Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 22:23 Ja rowniez wznosze Oj dzieje sie, dzieje... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 22:37 No na serio strasznie sie ucieszylam! wiec jeszcze raz:Gosia wielkie gratki i oblewamy no nie? )) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 22:46 Gratulacje Gosiu!! Zycze Ci samych sukcesow w nowej pracy!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dostalam prace :)!!!! 12.09.06, 23:45 Wznoszę toast musztardówką z szeri !!! Bardzo , bardzo się cieszę , kciuki trzymałam uczciwie))) Odpowiedz Link
samo Re: Dostalam prace :)!!!! 15.09.06, 11:58 To polewaj, ino szybko bo spac musze isc Gratulacje! Odpowiedz Link
mon101 Re: Dostalam prace :)!!!! 15.09.06, 16:27 Super, Gosiu, polewaj "po wsiech". Ja tez nie omieszkam dodac: " a nie mowilam")))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dostalam prace :)!!!! 19.09.06, 04:23 Możecie jutro przed południem potrzymac bo idę do Urzędu . Bez specjalnego przekonania że coś załatwię ale chociaż spróbuję. Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dostalam prace :)!!!! 20.09.06, 01:19 Jutro mam zadzwonić i w piątek pogadam z Urzędem) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 01.09.06, 09:07 Mam do załatwienia niemiły telefon. Odkładam jak mogę ale w końcu muszę... Potrzymajcie)) K. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 01.09.06, 09:52 Trzymam Kranie. Mam nadzieje, ze tym razemnie jestem za pozno. Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 01.09.06, 21:34 Kiedy, Kranie, trzymac? Troche mi trudno, bo mi kieliszek wina aktualnie przeszkadza, ale rozumiem, ze to raczej w dzien powszedni? Potrzebujemy dokladniejszej instrukcj Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 01.09.06, 22:11 Jutro przed południem. Może być mentalnie nie fizycznie Ogólnie czuję pozytywny oddech Waszych kciuków na plecach bo mam ostatnio dobrą passę , tfu , tfu przez lewe spluwam! K. Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 01.09.06, 23:01 Trzymam kciuki! Oby rozmowa nie była aż tak nieprzyjemna i oby Twoje było na wierzchu! )) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 09:08 No kranie ja od momentu obudzenia sie trzymam. I pisze teraz jednym palcem.))) Odpowiedz Link
sukiennica No i co? 09.09.06, 00:15 Trzymalam na prawde. Dlatego nie moglam napisac, ze trzymam Odpowiedz Link
jan.kran Re: No i co? 09.09.06, 02:06 Nie zadzwoniłam... Czekam na telefon albo jakiś znak. A w ogóle to postanowiłam że napiszę zamiast dzwonić. K. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 02.09.06, 09:32 Zaciskam kciuki za wszystkie i Sylwka i lece na jarmarek z przyjaciolka. Po wczorajszym pozarze potrzebuje ukojenia. Nie wiem jakie jestesmy zwierzeta. Zmienne jestesmy jak kameleony. Raz szalejemy, a raz smiejemy sie do rozpuku z tych szalejacych...ale to nie ten watek,cholera §¤§ Odpowiedz Link
balamuk Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 08.09.06, 18:48 Kranie, badz czlowiekiem, zadzwonilas? Bo ja sama takich tlefonicznych nieprzyjemnych rozpaczliwie nie znosze i trzymam za Ciebie, i trzymam... I powiedz, kiedy moge puscic. Gosia, jezeli to jest trzecie "widzenie", to Ty ich psychicznie wykoncz. Niech Cie przyjma i jeszcze po rekach caluja! Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 09.09.06, 09:05 Kranie ja to widze, ze Ty tak jak ja. Jak nie bardzo chce zadzwonic to pisze. Bo w ten sposob zrobilam co mialam zrobic a niem usialam wykonywac przekletego telefonu)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 09.09.06, 09:50 Chodzi te o język Ja niby po norwesku mówię ale jak się zdenerwuję to się jąkam:ppp Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 20.09.06, 01:22 P.S. Poprzednim razem jak trzymałyście to poszło świetnie , chodziło o podatki Nie dosyć że mi zwrócą kasę za dwa lata to do końca roku zamiast 36 % zapłace 10 % bo już zapłaciłam sporo w tym roku:o) Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 20.09.06, 20:23 Teraz ja mam zapotrzebowanie na kciuki,jutro miedzy 10 a 11 ta. Bede dzwonic do szpitala w Geteborgu zeby mi przelozyli czas wizyty dla Nastolata. Wiem, ze to bardzo trudne, bo wizyta u slawy miedzynarodowej, a slawa bardzo zajeta. Niestey dali nam termin kiedy ja mam byc w Paryzu, a malzonek akurat ma miec projekt w Madrycie. Zrezygnowalabym z tego Paryza, ale jade z przyjaciolka i nie chce jej wystawic do wiatru Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 20.09.06, 20:28 jan.kran napisała: > P.S. Poprzednim razem jak trzymałyście to poszło świetnie , chodziło o podatki: > ) > > Nie dosyć że mi zwrócą kasę za dwa lata to do końca roku zamiast 36 % zapłace > 10 % bo już zapłaciłam sporo w tym roku:o) To, Kranie, zdecydowanie nalezy oblac. Natychmiast polewaj w musztardowki!)) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 20.09.06, 23:22 PIje wiec za Krana i trzymam kciuki za Mon. By the way w G. mam rodzine Odpowiedz Link
mon101 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 21.09.06, 21:33 Udalo sie! dziekuje za kciukowe wsparcie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 22.09.06, 04:57 Super !!! A ja idę do Urzędu w poniedziałek rano. Muszę mieć jutro trochę spokoju... Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 22.09.06, 06:03 Świetnie! Nie ma to jak KUPoe kciuczki )) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 08:58 Poprosze o duuuze kciuki w czwartek, 12 pazdziernika o 9:30 rano czasu warszawskiego. Mam rozmowe o prace do obslugo naziemnej na lotnisku amsterdamskim. Zeby bylo weselej nie wiem czy rozmowa nie bedzie po niderlandzku. A to moze byc wyzwanie.)) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 09:22 Zeby bylo weselej nie wiem czy rozmowa nie bedzie po niderlandzku. A to moze byc wyzwanie.)) Veel succes!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 09:43 Trzymam kciuki mocno!!! I na wszelki wypadek cyzeluj niderlandzki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 09:52 nie boj sie Marjanno, i po niderlandzku pieknie wypadniesz. Kciuki juz zaczynam przyciskac zeby do czwartku dobrze zmiekly. Glowa do gory. Wszystkim innym poytrzebujacym tez trzymam jak zwykle z calym zapalem. Dobrego dnia. Za mnie tez potrzymajcie, zeby mnie robota nie zjadla po wakacjach. Odpowiedz Link
bielinka Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 19:03 Trzymam kciuki za Marjanne! Co tam niderlandzki! Nam niestraszne takie zagwozdzki - patrz na Krana Marudzi i narzeka ale sobie niezle radzi )) A ja prosze kciuki, bo jutro bede negocjowac przez telefon ok 14.00 dogodny dla mnie termin obrony mgr. Mnie zalezy na 30.X, a chca mnie wepchnac na 17.X lub 20.XI. Niech sie uda niech sie uda 30.X..... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 20:50 Niech sie uda niech sie uda 30.X.... -------> Trzyyyyymam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 10.10.06, 21:15 Niech sie uda niech sie uda 30.X..... NO!!! teraz to juz musi Odpowiedz Link
bielinka Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 08:27 Kochane! Udalo sie! Mam termin obrony mgr na 30.X na 13.00!!!!!!!!!!!!! KuPowe kciuki sa nie do przebicia! Teraz z koloei trzeba bedzie trzymac zebym sie obronila....... A zadnych ostrych narzedzi wnosic na sale nie mozna Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 08:30 bielinka napisała: > A zadnych > ostrych narzedzi wnosic na sale nie mozna Bielinko, ząbkami i pazurkami się obronisz, żadne narzędzia niepotrzebne. A kciuki mentalnie już teraz zaciskam i do 30-go będę trzymać. KUPa w Ciebie wierzy! Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 09:27 Prosze o kciuki dla mojego znajomego.W poniedzialek mial straszny wypadek,teraz lezy biedny w spiaczce i jutro sie okaze,jak bedzie dalej Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 12:00 O rany, Blau, dużo dobrej energii Twojemu znajomemu wysyłam i mam nadzieję, że wkrótce podzielisz się z nami dobrymi wiadomościami na temat jego zdrowia. Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 12:04 Dziekuje Triskell i wszystkim tym,ktorzy tak mocno zaciskaja kciuki. Dzis maja mu robic rezonans magnetyczny,takze bedzie cos wiadomo. Poza tym,jak sie zle dzieje to juz we wszystkim..dzis babcia moja miala wylew: (a ja siedze tutaj i sie zamartwiam i zrobic nic nie moge Takze prosze o kciuki i duzo dobrej energii. Blau Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 19:21 No to ja też trzymam - za Asię, za Bielinkę, za znajomego Blaubeere, za Monhann, jeszcze dodaję kciuki za Blue_Jay w sprawie midterms. Uff, dziewczyny, ależ się nazbierało... )) Marjanno, jak tam rozmowa po niderlandzku? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 19:37 Ściskam mocno , zbiorczo i generalnie za wszystkich))) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 13:39 monika_a_b napisała: > > Marjanno, jak tam rozmowa po niderlandzku? Ech, zycie... Rozmowa sie nie odbyla, bo musza mnie najpierw sprawdzic, czy jestem bezpieczna. A poniewaz mieszkam w Holandii mniej niz 5 lat wiec to moze potrwac do 6 miesiecy.(( Jak dostana dla mnie zgode na przepustke to wtedy sie ze mna spotkaja. A teraz musze znalezc kogos w MSZ w Polsce, kot mi przyspieszy sprawe. A najgorsze jest to, ze przy obecnej opcji politycznej moi koledzy z Okecia niewiele moga, ale beda probowac. Ech... Odpowiedz Link
monhann2 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 15:57 Trzymama za wszystkich, ktorzy potrzebuja, musi sie udac)) Prosze takze za mnie potzymac, o cos bardzo waznego, obiecuje, ze jak wypali (wierze, ze tak, bo KUP-a silna jest) to puszcze cynk. Dzieki. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 15:59 oczywiscie 'potrzymac' mialo byc Odpowiedz Link
maja92 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 16:12 potzymamy i potrzymamy - byle zaskutkowalo))))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 16:36 Bielinko, Jagodko, Monhann potzymam potrzymam poczymam pozaciskam do pierwszej krwi. §¤§ !! (paznokcie mi odrosly przez wakacje i faktycznie boli) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 22:19 Dla wszystkich potrzebujacych- trzymam baaardzo mocno!!! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 22:55 Bardzo mocno trzymam za wszystkie potrzebujace! Odpowiedz Link
ulinha Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 12.10.06, 23:35 wiec i ja skromnie poprosze.... Od prawie trzech tygodni czekam na wyniki bardzo istotnych dla mnie badan... nie moge i boje sie nawet ich doczekac... Dzis dowiedzialam sie ze nie ma ich jeszcze poniewaz,albo: 1) badajacy mial wakacje 2) probki wymagaly dluzszych badan 3) wyniki wskazywaly na potrzebe dalszych prob... chcialabym wybrac wersje pierwsza... Na dzien dzisiejszy mowia o poniedzialku... Odpowiedz Link
maja92 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 11:14 Dziewczyny ja tez prosze o kciuki)))) W poniedzialek o 14:00 (15:00 polskiego czasu) mam bardzo wazna dla mnie rozmowe kwalifikacyjna. Ta praca i ta firma to od dawna bylo moje "top of the list". Juz ciesze sie jak glupia, ze zaprosili na rozmowe, bo to malutki sukcesik Odpowiedz Link
triskell Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 12:04 No to dokładam kciuki za Monhann, Ulinhę i Maję. Dziewczyny, zrobiłyście ze mnie jakiegoś wielokciukowego mutanta, kiedyś miewałam tylko dwa. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 13:39 Trzymam za wszystkie potrzebujace. Odpowiedz Link
bielinka Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 17:19 Siedze nad "tezami" na egzamin i wygladam dziwnie bo trzymam kciuki za wszystkie nas potrzebujace. Ech to zycie, nikt nie mowil ze jeszcze kciuki beda potrzebne Bedzie dobrze, bo jak ma byc? Prawda? W KuPie siła! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 13.10.06, 18:18 Bosze ale się nazbierało... więc na pierwszym miejscu trzymam za zdrowie to to podstawa. A zaraz na drugim za pracę I mocno ściskam !!! Kran Odpowiedz Link
maja92 Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 16.10.06, 11:45 Rany jak ja panikuje, bo to juz za chwile juz za monencik.... Odpowiedz Link
blue_jay Re: Możecie §¤§ :- )))) V I I 16.10.06, 14:36 ja poprosze o kciuki mocniste dzisiaj od 1 do 3.. pisze midterm z neuroscience i trzese portkami juz, wiecej kawy pic nei moge, bo wrzod na wrzodzie do glowy tez juz nic nie wchodzi Odpowiedz Link