gosia60 05.03.05, 17:32 sprzedam Motorolke E365 ,zadbana,z aparatem cyfrowym,menu w jezyku polskim.Cena 120 euro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piemeltje Re: sprzedam GSM 06.03.05, 07:51 gosia60 napisała: > Telefon bez simloka. Bede upierdliwy: to jest tylko pol odpowiedzi. Bo czy to znaczy, ze zdjety, czy ze nigdy go nie bylo? To jest roznica. Gosiu, bylbym nawet zainteresowany nabyciem niedrogo jeszcze jednego GSMa, ale Twoja cena jest ksiezycowa. € 120 (czyli pol ceny nowego) to mozesz zadac za aparat, ktory kupilas dwa tygodnie temu, ale uznalas, ze kolor pokrywy baterii nie pasuje ci do nowych butow. Jesli tak jest, to OK i wtedy to nie dla mnie. Jesli natomiast nie omieszkalas napisac "zadbany", to znaczy, ze aparatu jakis czas uzywano, ze zatem najpewniej nie jest on juz na gwarancji (a jesli zdejmowano simlock, to na pewno nie jest na gwarancji) i w takim przypadku proponuje Ci za niego € 30. Nie, to nie jest dowcip. Przejdz sie do dowolnego skelpu z komorkami, ktory prowadzi rowniez skup albo sprzedaz komisowa. € 30, i to z zastrzezeniem, ze jeszcze chce sprawdzic, czy urzadzenie jest sprawne. Wiesz, jak to jest z ogloszeniami w internecie. Sama zreszta poczytaj: www.allegro.pl/my_page.php?uid=1252988 A jezeli znajdzie sie naiwny, ktory da ci € 120, to tez OK, bede sie cieszyl Twoim sukcesem. Odpowiedz Link
gosia60 Re: sprzedam GSM 06.03.05, 12:42 Mylisz sie co do pewnych rzeczy.Otoz telefon pomimo tego ,iz byl kupiony w komisie posiada jeszcze 23 miesiace gwarancji i chce go sprzedac za takie pieniadze ,za jakie kupilam.Co do allegro,to wiesz ,roznie bywa z zakupami tam,bo mozna np.zamiast telefonu otrzymac zabawke albo cegle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gosia60 Re: sprzedam GSM 06.03.05, 12:48 Piemetje ,dzieki za stronke,az sie poplakalam ze smiechu.Poczytac warto! Odpowiedz Link
piemeltje Re: sprzedam GSM 06.03.05, 13:19 gosia60 napisała: > Mylisz sie co do pewnych rzeczy.Otoz telefon pomimo tego ,iz byl kupiony w > komisie posiada jeszcze 23 miesiace gwarancji i chce go sprzedac za takie > pieniadze ,za jakie kupilam. No to gdzie jest moja pomylka? Przeciez na poczatku mojego poprzedniego postu zaznaczylem, ze jezeli jest to telefon praktycznie nieuzywany i na gwarancji, to cena jest jeszcze OK, tyle ze nie dla mnie. Jezeli masz jeszcze 23 miesiace gwarancji, to czyja to gwarancja? Bo jesli komisu, to ona niekoniecznie przechodzi na tego, kto kupi ten telefon, a jesli producenta, to ile jej bylo pierwotnie? Zrozumiale, ze chcesz sprzedac za tyle, za ile kupilas, ale sama powiedz- czy to tez jest dobry interes dla piemeltje? Dobry interes to jest kupic taniej. Telefon jest juz starszy niz wtedy, gdy go kupilas, a sprzet starzeje sie cholernie szybko. Jak wstawisz go w komis, to przeciez tez dostaniesz mniej. Ale dlaczego ja mam Ci placic cene komisowa? Niech bedzie: € 40? Odpowiedz Link
gosia60 Re: sprzedam GSM 06.03.05, 14:02 Piemetje,wyglada na to,ze sobie pogawedzimy.Ale przeciez kazdy temat jest dobry.A tak poza tematem,nie obrazajac to zachowujesz sie jak zyd z Bilgoraja(a moze Bilgoraju).Cena ewentualnie 100€.Pozdrowka. Odpowiedz Link
piemeltje Re: sprzedam GSM 06.03.05, 15:41 > Piemetje,wyglada na to,ze sobie pogawedzimy. Czemu nie, z mila checia i na rozne tematy. > A tak poza tematem,nie obrazajac to zachowujesz sie jak zyd z Bilgoraja(a > moze Bilgoraju) Dlaczego piemeltje ma sie czuc obrazony? Jak ktos piemeltje mowi, ze on sie zachowuje jak Zyd, to piemeltje jest zaszczycony, bo Zydzi to madry narod i maja leb do geszeftu. > Cena ewentualnie 100€. Jeszcze poczekam... Odpowiedz Link
piemeltje Re: sprzedam GSM 07.03.05, 21:15 Chcialem tylko powiedziec, ze od jutra w Makro Siemens CF 62 za € 99. Odpowiedz Link
gosia60 Re: sprzedam GSM 08.03.05, 07:34 Widzialam Piemetje,tez wczoraj wertowalam oferte Makro.Pozdrowka. Odpowiedz Link