Gość: bromba IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 15:04 Dbałości o depilację trudno dowierzać, po spacerze, choćby tutaj: goo.gl/huCL lub innych naszych plażach... Pewnie, że jest lepiej, ale szczególnie starsze społeczeństwo wymaga jeszcze edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obywatelkane1 Re: Akcja depilacja 08.08.10, 00:28 Edukacji? Przecież mogą istnieć ludzie, którym się włochatość podoba. Mi się podoba i nigdy z niej nie zrezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goryl Re: Akcja depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 00:30 najlepsza pasta cukrowa to camsakizi- mozna zakupic na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Akcja depilacja IP: 212.180.165.* 08.08.10, 00:41 To jet gazeta dla pedałów, którzy chcą dostosować świat do swojego widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucktherulez Re: Akcja depilacja IP: *.4web.pl 08.08.10, 01:24 Boże, dawno nie czytałem tak idiotycznego artykułu i tak przekłamanych badań statystycznych. Znam bardzo wielu Niemców i zapewniam, że każdy uznałby golenie sobie torsu za dziwne i bezsensowne. Poza tym o co chodzi z tą higieną? Rozumiem, że niektórzy wolą się golić niż wejść pod prysznic 2, 3 razy dziennie - chociaż to żałosne. Sam jestem owłosiony i to konkretnie i zapewniam, że nie mam żadnych problemów z higieną - po prostu umiem o siebie zadbać. Widać dla niektórych to zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biki Re: Akcja depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 02:19 Byłam na epilacji okolic bikini w Sharley'u u p. Anny Kamińskiej (4 zabiegi) i niestety nie jest prawdą, że można pozbyć się owłosienia raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: Akcja depilacja 10.03.12, 22:58 A kto powiedział, że 4-y.Ja jestem po 6-ciu laserach u Pani Ani i jest super. Rośnie kilka meszkowych włosków.Wszystko zależy od fazy wzrostu włosa, koloru skóry, odstępów między zabiegami. Polecam:) i pozdrawiam Pani Aniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witas Re: Akcja depilacja IP: *.171.36.210.static.crowley.pl 08.08.10, 07:39 Jestem bardzo owłosiony i nie widzę problemu z higieną. To artykuł dla pederastów! A większość dziewczyn lubi włochatych-określa Nas jako męskich. Włosi należą do bardzo owłosionych i niby się depilują???Jakieś jaja...Nigdy nie miałem problemów z dziewczynami ,ale z chłopakami pewnie bym miał:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: Akcja depilacja IP: *.acn.waw.pl 08.08.10, 08:01 nadmiernie owłosiony facet (pachy, tors, nie daj boże plecy) jest obrzydliwy i odrażający Odpowiedz Link Zgłoś
subincyzja Re: Akcja depilacja 08.08.10, 09:10 @fucktherulez A od kiedy tłuku twoich dziesięciu znajomych z Niemiec odpowiada badaniom na próbie tysiąca ludzi? Dowód anegdotyczny nie jest dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anz Re: Akcja depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 09:49 @subincyzja Dlaczego od razu go obrażasz nazywając "tłukiem"? Można chyba tego unikać prawda? Najbardziej w badaniach marketingowych śmieszy mnie to, że uznają próbę 1000 osób za reprezentatywną...Swoją drogą rozumiem depilację włosów na plecach, czy PRZYCINANIE włosów w okolicach intymnych w czasie upałów (tu akurat względy higieniczne), ale golenie klaty zakrawa co najmniej na metro. Pozdrawiam Panowie, chłopczyków golących swoje klateczki już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Akcja depilacja IP: *.stargard.mm.pl 08.08.10, 09:58 @subincyzja Czy mógłbyś się powstwzymać od obrażania? Coś mi się wydaje, że te badania nie były przeprowadzone wśród przypadkowych ludzi, a wśród czytelników pisma w stylu Logo. To tak samo jakby brać pod uwagę wyniki ankiety na pytanie "Czy lubisz PiS"wśród czytelników GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bond Re: Akcja depilacja IP: *.chello.pl 08.08.10, 10:06 'Nie jest prawdą, że na depilację zgłaszają się jedynie geje, chippendalesi i modele pozujący do katalogów z bielizną' - JEST PRAWDĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bex Re: Akcja depilacja IP: 195.94.208.* 08.08.10, 10:19 Odwieczny problem - zwolennicy mówią o higienie i estetyce, przeciwnicy o wyzywają od gejów i chłopczyków. Niezależnie od upodobań, prawda jest taka, że owłosienie to jakaś ewolucyjna pomyłka. Po co homo sapiens w XXI w. włosy??? Te na głowie to jeszcze zrozumiałe, ale reszta??? I kto mi wyjaśni powód, dla którego natura obdarzyła nas włosami łonowymi;) A dla zwolenników nie pielęgnowanych "ogrodów" mam pytanie - lubicie wyjmować te uwielbiane włosy z ust podczas seksu? Bleeeee:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa śmiechu Re: Akcja depilacja IP: *.ver.abpl.pl 08.08.10, 10:30 Łyse karki z beemwu pewnie to wezmą pod uwagę, przecież trzeba pokazać tatuaże i klatę zbudowaną na anabolikach. Smieszy mnie w ogóle ta dziwna moda na depilację wszystkich części ciała, młode panienki z małymi piersiami i wygolone wyglądają jak dwunastolatki. Lubię głaskać kobietę po "futerku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Akcja depilacja IP: 109.243.103.* 08.08.10, 10:49 nie znam żadnego normalnego faceta, który by się depilował. Owszem, znam dwóch golących się i depilujących zciotczałych chłopczyków, który do rodu męskiego ciężko zaliczyć. Zresztą od dawna podejrzewam ich o pedalstwo, choć jeden z nich pewnie dla przykrywki od czasu do czasu pokazuje się z dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stantutaj Re: Akcja depilacja IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 11:19 Kampania marketingowa trwa. Kobietom już wmówili wszystko, wciskają tony chłamu, teraz czas na zidiocenie mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Akcja depilacja IP: *.aster.pl 08.08.10, 11:29 a mój facet usuwa włosy z pleców (na moją prośbę) kilka razy w roku. Nie jest chłopczykiem zasadniczo sam idiotycznie czuje się z tymi włosami np. na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSMETYCZKA Re: Akcja depilacja IP: *.hari.cable.virginmedia.com 08.08.10, 11:34 Jestem kosmetyczka i specjalizuje sie w woskowaniu kobiet i mezczyzn. Najwieksza klejentela sa mezczyzni ktorzy chca sie pozbyc owlosienia w okolicach intymnych ze wzgledow higienicznych lub innych. Zwlaszcza w lecie zabieg ten jest popularny, wiadomo jest ze tam gdzie duzo wlosia wystepuje nadmierne pocenie i przykry zapach. Do waszej wiadomosci, wlasia pozbywaja sie geje, ale w wiekszosci straight guys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Akcja depilacja IP: *.toya.net.pl 08.08.10, 11:51 Totalne pedalstwo :) Pozdrawiam pseudo panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Akcja depilacja IP: *.chello.pl 08.08.10, 11:51 dziwne, że do depilacji dały się przekonać kobiety, które właściwie nie mają czego depilować (cztery klaczki na krzyż pod pachami), a faceci się swoją sierścią nie przejmują. Wszystkie głupie pomysly firm kosmetycznych podchwytują kobiety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Akcja depilacja IP: *.nitka.net.pl 08.08.10, 11:58 :< Futerko na klacie to cecha namiętnego drapieżnika. Nie podobają mi się panowie, którzy się depilują, przypominają mi plastikowych Kenów. Nie podobają mi się też ci, którzy farbują włosy... Mężczyźni, nie dajcie zrobić z siebie idiotów, bo za 5 lat wam wcisną, że fajnie jest się malować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akcja depilacja IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.10, 12:02 Nie jest prawdą, że na depilację zgłaszają się jedynie geje, chippendalesi i modele?! A ja nie znam faceta nie będącego ciotą, który sobie cokolwiek wydepilował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Akcja depilacja IP: *.nitka.net.pl 08.08.10, 12:03 Ja chcę faceta z pasją, a nie z wydepilowanymi pachami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiatator1 Re: Akcja depilacja IP: *.icpnet.pl 08.08.10, 12:06 Jesli badania prowadzi sięna próbie 10 pedałów to faktycznie może wyjść, że wiekszość Niemców się depiluje. Idioci lubią gonić za trendami, prawdziwi mężczyźni nie muszą gonić za niczym, to kobiety za nimi biegają. Owłosienie ma swoje zadanie - ochrona przed odparzeniami - gdyby go nie miało to byśmy go nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: Akcja depilacja IP: 195.150.70.* 08.08.10, 12:24 Czyżby Michnik miał dość włochatych w swoim łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś