Dodaj do ulubionych

Sabre czy Epam

IP: *.static.chello.pl 09.09.13, 21:19
Cześć

Tu i tu jestem na końcówce rekrutacji - może być tak, że nic z tego nie będzie, a może być tak że będzie można wybierać

Nie mam nikogo znajomego zarówno w Sabre jak i w Epamie - staram się o stanowisko programisty, opinie w necie o Epamie mnie mocno zniechęcają, a do Sabre zachęca mnie możliwość pracy zdalnej, chociaż czytałem, że menadżerowie krzywo patrzą na zdalna pracę i nie jest z tym do końca tak różowo

ale to tylko obiegowe opinie, nie potwierdzone przez nikogo - dlatego bardzo bym prosił o parę słów jeśli możecie

z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Qbus Re: Sabre czy Epam IP: 62.233.210.* 11.09.13, 12:03
      Jeśli wahasz się między tymi dwoma firmami to daj sobie spokój z epamem. W Sabre bardzo fajna atmosfera pracy.
      • Gość: cplusplus Re: Sabre czy Epam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 19:14
        sabre ma problemy bo wejdzie na gielde i tnie koszty gdzie sie da...

jest sporo innych firm w krakowie, ibm, ocado, luxoft...
        • Gość: taki_jeden Re: Sabre czy Epam IP: *.static.chello.pl 21.10.13, 12:02
          problemy przejściowe czy raczej trwałe
          zwija się to czy rozwija
          warto czekać czy nie warto?
          • Gość: ninja Re: Sabre czy Epam IP: *.164.255.75.awist.pl 28.10.13, 16:49
            nie ma się co bać, rozwija się i będzie rozwijać.
        • Gość: former employee Re: Sabre czy Epam IP: *.krakowskiinternet.pl 28.10.13, 17:08
          na temat epam byl obszerny watek na gowork. niestety serwis usunal wiekszosc najbardziej wartosciowych opinii (negatywnych oczywiscie)
      • Gość: Pracownik Re: Sabre czy Epam IP: 151.193.120.* 12.12.13, 14:44
        Mowisz, ze w Sabre bardzo fajna atmosfera pracy? No to ja Ci powiem, ze to bardzo zalezy od zespolu. Ja tak fatalnej atmosfery i w ogole codziennosci pracy nie mialem w zadnej dotychczasowej firmie...
    • Gość: taki_jeden To warto pracować w Sabre czy nie warto? IP: *.static.chello.pl 31.10.13, 21:14
      Opinie się rózne
      - w ofercie przesłanej przez Sabre piszą że oferują co nie miara szkoleń
      - ale w opiniach pojawia się informacja o tym, że raczej na chcących się szkolić źle patrzą

mnie na tym nie zależy specjalnie - ale jak tak ma być ze wszystkim - że ładnie jest na obrazku, a potem się męcz z rzeczywistością, to nie wiem czy warto się angażować

Co prawda - Sabre - to jakaś marka w Krakowie jest, ale czy warto?

• Gość: Madzia Re: To warto pracować w Sabre czy nie warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 17:32
        Szkoleniami mydlą ci oczy... jak pójdziesz raz na rok/dwa na szkolenie to będzie dobrze. Są takie rzeczy jak szkolenia wewnętrzne organizowane np. przez Oracle i wtedy spokojnie można dołaczyć... Praca w Sabre to tak naprawdę mało wyzwań i "pie...nie w bambus", nawet jak masz koncepcję, możesz coś zdziałać to i tak kończy się na tym, że zotajesz spozycjonowany do polskiego robaczka. W chwili obecnej czy warto? Nie, bo dużo ludzi poleciało, nastroje są paskudne i firma z moich obserwacji bardzo prymitywnie rozstaje się z pracowanikami (kontraktorzy to dopiero mają problem)... ale to już raczej problem tych lamburd z działu kadr, które zostały oderwane granatem od pługa.
    • Gość: krzysztoforiusz Re: Sabre czy Epam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 21:48
      Sabre
    • Gość: kiki Re: Sabre czy Epam IP: *.5.144.149.ipv4.supernova.orange.pl 03.01.23, 13:42
      Sabre
    • Gość: Paulina Re: Sabre czy Epam IP: 165.225.206.* 31.03.23, 15:18
      Polecam zerknąć do Luxoft, ciekawsze projekty niż w Epam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka