Dodaj do ulubionych

Fiat Strada Cabine Dupla

IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.09, 13:38
Ta nazwa jakaś taka "niecenzuralna". No chyba, że miało być "Dziupla"...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wałek Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 07.07.09, 13:44
      Dobra maszyna. Jakościowo konkuruje z Dacią Logan a cenowo z Toyotą Hilux.
    • Gość: 13k Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 17:48
      Jakby go robili w Europie a nie ściągali z Ameryki Południowej, to może miałby i dobrą cenę i by się sprzedawał, a jeśli za tą cenę można dostać pojemny furgon, to sorry, ale za krótką skrzynie nikt płacić nie będzie.
      A co do Poloneza Trucka, to niestety miał większą pakę i więcej wersji, plus dzięki napędowi na tył i zastosowanemu tam sztywnemu mostowi i resorom, można go było nawet przeciążyć i szedł, a już Fiata Strady niestety nie
    • Gość: Patryk_O Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: 87.204.7.* 08.07.09, 08:14
      autorowi się chyba coś poprzestawiało. Hilux był testowany TopGear i został okrzyknięty czołgiem, bo gdy go podpalili, i wjechali nim do morza (słona woda jest zabójcza dla samochodów) to następnego dnia samochód jeździł nadal. Ciekawe czy Fiat który należny raczej do awaryjnych marek może konkurować z Toyotą "czołg" Hliux?

tak jak przedmówca, samochód ten może konkurować z tanimi pickupami a nie górnopólkowymi
    • Gość: Dżon Kiszka Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 08.07.09, 08:47
      Takie "testy" jak robi TopGear to sobie można w ziobro wsadzić. Nowego Hilluxa z common railem trzeba holować do serwisu jak go byle mżawka dopadnie ;)
    • Gość: ENERGETYK Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.zep.com.pl 08.07.09, 09:45
      Własnie zajżałem na stronkę fiata i skonfigurowałem stradę wersja 1.3 multijet z przedłużaną kabiną, 2 poduszki, radio CD, zasłona skrzyni ładunkowej, osłona silnika, stała tylnia szyba (co kolwiek to znaczy) z VAT 62 150 zł bez VAT'u 50 942 więc chyba jeszcze nie tak drogo :)
    • Gość: Badi Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:49
      A niby czemu Fiaty są awaryjne? Mam nuova Bravo Sport i tam nic nie jest awaryjne koleżko, więc nie obrażaj włoskiej marki. Pick up'ik bardzo fajny. Podobne widziałem w rzymskim Zoo, jak rozwoziły żarcie dla tygrysów. Polonez też tam był.

szkolenia bhp bydgoszcz
    • Gość: Wazon Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 08.07.09, 10:49
      Energetyk, 4 dychy to uczciwa cena i ani grosza więcej :)
    • Gość: ENERGETYK Re: Fiat Strada Cabine Dupla IP: *.zep.com.pl 08.07.09, 14:55
      Wazon tak to o każdym samochodzie można powiedzieć ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka