wuetend 15.09.09, 10:01 Prosze o podawanie najlepszych Waszym zdaniem firm deweloperskich oraz najlepszych Waszym zdaniem projektow (szczegolnie tych powstajacych!). Moje propozycje: Firma: JWC Projekty: wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuetend Re: najlepsi developerzy, najlepsze projekty 15.09.09, 10:04 I jeszcze: Firma: Turret Development Projekt: Wola Tower Uzasadnienie: rzetelny deweloper, znakomity tajming cenowy, rewelacyjny dział marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Re: najlepsi developerzy, najlepsze projekty 15.09.09, 11:39 Wszystkie inwestycje wzdłuż trasy ekspresowej na Bemowie - super skomunikowanie drogowo-kolejowe z centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjb Re: najlepsi developerzy, najlepsze projekty IP: 193.67.24.* 15.09.09, 14:21 A na serio: wydaje mi się że budowane Nowe Powiśle i te bloki, które już stoją na rogu Dobrej i Lipowej są całkiem w porządku. Atrium Residence przy Bagno i Grzybowska są ok lokalizacyjnie, myślę że jakościowo też. Minus za ceny. Może jeszcze atlas przy Giełdowej? Choć póki co okolica średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 też na poważnie 15.09.09, 14:59 Projekt: Osiedle Kocjana na ul. Kocjana Deweloper: Budimex-Nieruchomości Plusy to pobliski las bemowski i tereny sportowe oraz dobra jakość wykonania. Minusy - czasochłonny dojazd do centrum. Dla mnie plusy przeważają nad minusami, ale to kwestia preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngelOfDeath Re: też na poważnie IP: 94.254.204.* 15.09.09, 19:09 Dużym minusem jest zanadto dodatnia cena. 9500 zł za m2 mieszkania w tej lokalizacji to rozbój w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś