Dodaj do ulubionych

SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.02.04, 13:23
SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE NA JEJ TEMAT
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: *.pkobp.pl 04.02.04, 09:49
      Interesowałem sie ale ceny maja z kosmosu. Np inwestycja przy Hicie.
      Praktycznie wylotówka z W-wy w stronę Babic krzyczeli 3700,00 !!!!. Istne
      nieporozumienie.
      • pingu_sik Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE 05.02.04, 18:43
        Miejsce fajne, ale ceny CHORE ( szkoda!!! ), słyszałam też coś o problemach z
        własnością gruntu na którym jest inwestycja, podobno kilkadziesiąt
        osób "wrobili" cały czas się borykają z problemami spółdzielni. Tylko tyle
        udało mi się dowiedzieć. Może ktoś zna jeszcze jakieś pikantne szczegóły?!.
        pingu_sik
    • Gość: MM Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 13:40
      Kiedy w 2000 roku musiałam podjąć decyzję o kupnie mieszkania - rozważałam SM
      STrop. Polecił nam ją znajomy, który kupił tam mieszkanie - bez opóżnień, bez
      zmiany cen, bez jakichkolwiek utarczek. Ja nie zdecydowałam się na zakup, gdyż
      nie odpowiadało mi położenie inwestycji w okolicach Dworca Zachodniego. Ceny
      były wówczas niezbyt wygórowane przy obowiązujących wówczas na rynku.
      Inwestycja którą rozważałam w SM STROP została oddana w terminie tzn VI 2002r.,
      a moja inwestycja "omsknęła" się o 1,5 roku.
      • pingu_sik Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE 17.02.04, 17:56
        Moja droga, tak było może w 2000 roku, teraz to już historia. Ceny za m2 w
        spółdzielni poszły w górę ( czyt. beż rewelacji ), a inwestycje
        zaczynają "kuleć", a tak jest przynajmiej z tą Górczewska-Lazurowa. Ja
        natomiast jestem bardzo ciekawa co na to obecni lokatorzy, przyszli no i
        same "władze" spółdzielni?!.
        To tak jak w tej reklamie telewizyjnej;
        - " Kto za to płaci?,
        - Pan?,
        - Pani?,
        - Ci Państwo!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Może ktoś zna opinnie lub inne szczegóły?
        Zapraszam do udziału. Chętnie się zapoznam z nimi.
        Pozdrawiam
        • Gość: Krolik Re: SM "STROP" - SOLIDNA SPÓŁDZIELNIA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.04.04, 21:12
          Cena jest 3700 za metr ale nikt nie wspomina ze w cenie metra jest garaz :). W
          takim wypadku mieszkanie 49m jest za 180tys. Odliczajac garaz za srednia cene
          25tys wychodzi ze 49 metrow mamy 155tys, co daje nam w efekcie 3100 za metr a
          to juz po tej stronie miasta jest rewelacja. Co do gruntu to jest wziety w
          Kredyt Banku kredyt na budowe ostatniego z 4 bydynkow. Po podpisaniu umowy
          spoldzielnia sama daje lokatorom pismo wystawione przez BANK, o wylaczeniu
          mieszkania i lokatora z kredytu. Obsluga - rewelacja

wrazie pytan piszcie zajac4@wp.pl
    • zagatka Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE 27.04.04, 12:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=11364885
    • Gość: jerry Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: *.crowley.pl 12.05.04, 15:35
      W "stropie" kupiło mieszkania dwóch moich znajomych - jak kupowali to myslalem
      ze to za dobra oferta - ta spoldzielnia musi pasc .....- wybudowali w terminie
      pieniadze wzieli smiesznne i sa dalej ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka