Gość: roman IP: 80.51.55.* 08.02.04, 13:55 czy ktoś wie coś na temat inwestycji "Dom morski" , która ma być realizowana przy Bukowińskiej, zwłaszcza jeżeli chodzi o developera - firmę POLNORD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: dom morski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 21:05 Też jestem zainteresowana tym deweloperem. Czy ktoś coś wie? Ja wiem tyle, że mają prao do gruntu i pozwolenie na budowę. Apartamenty mają być oddane w czerwcu 2005 roku. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: dom morski IP: 81.221.16.* 11.02.04, 09:15 Polnord-Dom to bardzo solidna firma developerska, nalezaca do koncernu Polnord- Energobudowa z Gdanska, jednej z najwiekszych firm budowlanych w kraju (500 mln. PLN przychodow za 2003 rok). Ja mieszkam w ich budynku przy Sikorskiego i jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dom morski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 15:25 Dziękuje Leon za informację, rzeczywiście wizyta w ich siedzibie budzi zaufanie (w przeciwieństwie do innego dewelopera!). Ciekawe czy jest ktoś kto kupił mieszkanie w inwestycji "Dom Morski"? Jeżeli tak - odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
czaviar Re: dom morski 11.02.04, 22:53 Ja rowniez, zanim podpisalem umowe, szukalem informacji na temat Polnordu. Firma istnieje na rynku budowlanym od 30 lat, notowana na Giełdzie, posiada Certyfikat Developera, ich mieszkania na Wybrzeżu cieszą sie duzym powodzeniem. W zasadzie to mi wystarczyło. Wizyta w ich siedzibie tylko utwierdziła mnie w przkonaniu, ze mam do czynienia z profesjonalistami. Pozdrawiam Czaviar - przyszły mieszkaniec Domu Morskiego:) dom-morski.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dom morski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:47 Dzięki Czaviar za informacje.Chyba w takim razie będziemy sąsiadami. A tak przy okazji, fajna strona bolg. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś