Gość: jacek IP: *.acn.waw.pl 02.02.10, 13:49 Co sądzicie o tej inwestycji, lokalizacji, jakieś opinie o spółdzielni? www.smbrodno.pl/mieszkania.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zap Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 12.02.10, 01:47 Ta spółdzielnia to relikt PRL. Budynek wizualnie interesujący ale położony na rogu ruchliwej Kondratowicza i trasy tramwajowej. Zresztą podobno spółdzielnia wszystko rozdzieliła po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 07.05.10, 12:16 nie liczą się ze zdaniem mieszkańców, o wszystko trzeba się wykłócać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Różopol Bródno IP: 89.228.3.* 21.08.10, 17:50 Nie trzeba się kłócić wystarczy umieć rozmawiać. Mieszkam w zasobach spółdzielni od 24 lat i nigdy nie miałam z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 21.08.10, 18:35 Uważajcie, bo Was zaraz Steady zdemaskuje, podli naganiacze! Przecież tam są aż 3 wolne mieszkania, stąd ta marna nagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Różopol Bródno IP: *.warszawa.mm.pl 13.10.10, 22:27 Czy ktoś ma jakieś informacje na temat tej inwestycji?? Kiedy zaczna budowe?? Albo chociaż podpisanie umów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibot Re: Różopol Bródno IP: *.europe.hp.net 14.10.10, 11:45 W umowach, które były podpisywane, spółdzielnia zobowiązywała się do przedstawienia umowy przedwstępnej w ciągu 6 miesięcy. Warunkiem było uzyskanie pozwolenia na budowę. W lipcu wezwali do podpisania aneksu do umowy. Kontaktowałem się z nimi na początku października. W tej chwili pozwolenie już jest i zaczynają prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Różopol Bródno IP: *.warszawa.mm.pl 27.10.10, 23:08 A kiedy ma być zakończona budowa tego osiedla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: Różopol Bródno IP: 46.113.29.* 29.10.10, 19:04 po co pytasz, zakłamany głąbie, skoro ty chcesz SPRZEDAĆ, a nie kupić? Żałosny smarkaczu jeden. Won skąd przyszedłeś. Prowizyjkę schowaj pod podusię i powtarzaj 'w gurę, w gurę, w gurę, taniej nie będzie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Różopol Bródno IP: *.chello.pl 31.10.10, 20:03 Myślicie ze będzie podwyżka za mieszkania na tym osiedlu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: Różopol Bródno IP: 109.243.203.* 31.10.10, 20:13 myślimy że niepotrzebnie oderwałaś się od robienia pały mężusiowi. Decyzje podejmuje facet a ty wracaj do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Różopol Bródno 16.11.10, 08:08 czy jest ktos kto kupił tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuska_1 Re: Różopol Bródno 18.11.10, 20:45 Ja cały czas zastanawiam się nad podpisaniem umowy.Nie macie co do niej wątpliwości? Przedwstępną podpisałam, ale teraz nie wiem co zrobić?Szukam osób, które tam kupiły mieszkania, bo widzę,ze prawie wszystkie sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Różopol Bródno IP: 178.73.63.* 08.12.10, 13:01 Nie osiedle Różopol, tylko inwestycja Różopol- nowy blok na osiedlu Bródno. Umowy przed wstępne były podpisywane w lutym 2009!!! więc nie dziwne że lokale są rozdysponowane. Odnośnie inwestycji były ogłoszenia w lokalnej prasie. W związku z potrzebą zamrożenia 5000zł na cele przygotowawcze do inwestycji mało kto się garnął do podpisania umów. Odpowiedz Link Zgłoś
alidar1 Re: Różopol Bródno 31.01.11, 22:01 Witam Ja dopiero teraz się tą inwestycją zainteresowałem, mi się wydaje na pierwszy rzut oka interesująca, szukam kogoś, kto się rozmyślił i chciałby zrezygnować, odstąpić na moją rzecz od umowy przedwstępnej. Najbardziej interesowałoby mnie mieszkanie 1 lub 2 pokojowe. Ewentualnie proszę o kontakt mail: alidar@onet.pl pozdr. Dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Różopol Bródno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:16 Co sądzicie o zaawansowaniu budowy Różopol Bródno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: property_man krzempus tos sie podszyl pod jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 21:50 ty stary naganiaczu - wania ci z walonkow capie Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? 24.05.11, 07:48 może bysmy uruchomili jakies forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prozi Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:24 Jakieś propozycje co do miejsca ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? 10.06.11, 14:15 zgadajmy sie na priva i cos ustalimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredysz Re: Czy są tu jacyś przyszli sąsiedzi? IP: *.181.223.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.11, 17:54 Oczywiście że są sąsiedzi... Prozi dobre miejsce to będzie dziś u Ciebie. Zaczniemy już np: świętowanie wpisów do księgi wieczystej;) Odpowiedz Link Zgłoś