Gość: Ola IP: *.acn.pl 13.02.04, 10:47 Może troche nie na temat ale czy są tu (Kabaty ) jakies dobre przedszkola?Co robicie ze swoimi pociechami? Interesuję mnie Al. Kasztanowa i okolice Tessko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Przedszkole Kabaty IP: *.unused.zigzag.pl 13.02.04, 16:42 absolutnie odradzam przedszkole na Polnej Róży Mój syn przez rok chodził do SWiat magii na Rybałtów (700zł/mc) Tu wrażenia "średnio-lepsze" A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Przedszkole Kabaty IP: *.acn.pl 14.02.04, 14:43 Dzieki za informacje .Może jeszcze ktoś coś podpowie? A jak z przedszkolem sióstr...?czy jest tłok na Kabatach? Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Przedszkole Kabaty 14.02.04, 16:58 Z Państwowych przedszkoli: Na samych kabatach i moczydle jest jeszcze p;acówka na ul. Wilczy Dół 4 [przy szkole i tym 'osławionym basenie] Na bliskim Natolinie jest przedszkole na Lokajskiego [ul. Przy Bażanatarni róg Rosoła] - z tego co słyszałem i wiem poniekąd z doświadczenia [córka sąsiadki tam chodziła ] jest niezłe... Z okolic Tesco - 6-7 minut autobusem [513 i 179 ] Z Kasztanowej Aleii - licząc dojście do przystanku - mniejwięcej tyle samo... Można nawet spacerkiem - z dzieckiem jakieś 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reg Re: Przedszkole Kabaty IP: 193.110.121.* 16.02.04, 10:15 A ja polecam Pracownię edukacyjną na ul. Pod Lipą, www.pracowniaedukacyjna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ajw33 Re: Przedszkole Kabaty 06.04.13, 23:59 &min jadac w dół skrótem z Kabat do Powsina - dokladnie Bielawa(poczatek Konstancina) miesci sie wyjatkowe przedszkole SWIAT DZIECKA. TAakiego przedszkola z pewnoscia nie ma na calym ursynowie. Przedszkoe zostalo zaprojektowane i wybudowane na potrzeby przedszkola, sale sa jasne i duze, dzieci maja gdzie sie wyszalec. Wlasna kuchnia, wszystkie posilki sa szykowane na miejscu. Jedzenie jest przepyszne. No i nauczyciele naprawde z powolaniem. Warto pojechac i na wlasne oczy zobaczyc tym bardzie, ze jest to bardzo blisko kabat. Sama mieszkam na kabatach i przejazd tam zajmuje mi 7 min ;) www.przedszkoleswiatdziecka.edu.pl Gość portalu: Ola napisał(a): > Może troche nie na temat ale czy są tu (Kabaty ) jakies dobre przedszkola?Co > robicie ze swoimi pociechami? Interesuję mnie Al. Kasztanowa i okolice Tessko. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Przedszkole Kabaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.10.13, 21:40 Czy w waszych przedszkolach dezynfekuje się pomieszczenia? Moje dziecko chodzi do punktu przedszkolnego w Piasecznie, gdzie ozonują powietrze. W okresie zwiększonej zachorowalności na przeziębienie i grypę, z sali przedszkolnej eliminuje się bakterie i zarazki. Dzieciaki mniej chorują. Napiszcie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś