Dodaj do ulubionych

Lofty Żyrardów - 5.5kzł

IP: *.mgsp.pl 20.02.10, 13:09
a miały być tylko 6900. Szczerze powiedziawszy 5.5 kzł za dosyć ładna
architekturę niedaleko od Wawy wydaje się atrakcyjne. Znacznie bardziej
niż 6.5 kzł w jakimś bloku we Ursusie itp.

PS. Kilka dni temu pytałem o dane AMRON które jakoś nie wypływają na
rynek od kilku miesiecy. Powtarzam więc pytanie - czy nieco bardziej
wiarygodne dane niż ceny ofertowe róznych O fajansów są na tyle
niewygodne że nikt nie chce się nimi podzielić ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jac Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.chello.pl 20.02.10, 15:51
      Hehe, Żyrardów "niedaleko od Warszawy"...?
      • Gość: jacek Plonsk, Grojec tez juz "awansowaly' na przedmiesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 16:54
        przedmiescia Warszawy

przynajmniej wedlug deweloperow
        • Gość: Opiekun klienta Re: Plonsk, Grojec tez juz "awansowaly' na przedm IP: 217.196.71.* 23.02.10, 12:14
          W gruncie rzeczy Żyrardów to zachodni kraniec Ochoty !
    • Gość: amron Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 212.2.99.* 20.02.10, 17:03
      jaki problem zlozyc zapytanie ofertowe? dlaczego w polsce wszyscy uwazzaja ze wszystko nalezy sie im za darmo? a odnosnie loftow to nie o te dokladnie inwestycje chodzilo
      • Gość: jacek Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 10:09
        doucz sie gamoniu co to jest zapytanie ofertowe

ja cie uczyc nie bede

nazjezdza sie takich co nie wiedza nawet ktoredy SKMka jezdzi do miasta w 25
        minut i to do samego centrum
        • Gość: jacek smolne podszywki w akcji?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 13:45
          i potem swolocz kier.budowy bedzie klepal bzdury o Jaktorowie
    • Gość: andrzej Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 195.116.31.* 22.02.10, 14:02
      Powodzenia z Zyrardowem, szaro, brudno, wieczorami niebezpiecznie i
      50 km od WWy!
      Nawet za 3500zl za m2 dziekuje!
      Wole Ursus!
    • Gość: miko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:28
      ceny zachęcające..
      • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 167.236.248.* 04.05.10, 12:35
        zachecajace dla kogo?
        intersujace natomiast jest to ze wybierac mozna juz z ponad 20 ofert podczas gdy
        w styczniu bylo ich 14 jak widac oferta znajduje glebokie poklady popytu... ujemnego
        • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 15:26
          Gość portalu: oko napisał(a):

> zachecajace dla kogo?
          > intersujace natomiast jest to ze wybierac mozna juz z ponad 20 ofert podczas gd
          > y
          > w styczniu bylo ich 14 jak widac oferta znajduje glebokie poklady popytu... uje
          > mnego

Eeee coś Wam się w kalkulatorach popsuło. Najtańszy jaki znalazłem to 608 000
          PLNów za 98 m2. Co wychodzi 6200 za m2. I tak taniej niż było ale na pewno nie
          5500.

Może nie do końca szukałem dobrze, sprawdziłem dwa czy trzy piętra. I też się
          upewnię, że chodzi o lofty Girarda tak? I ciekawe co na to redaktor M. Wielgo:

mieszkaniowy.blox.pl/2010/01/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-podrozaly.html
          • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 167.236.248.* 04.05.10, 16:06
            marek juz szczekal
            mieszkaniowy.blox.pl/2010/02/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-nie-podrozaly.html
            a cena 5,5 to zdaje sie byla wycena rynkowej wartosci tej ynwestycji przez zakladajacego ten watek
            jak widac po ogromie zainteresowania tymi promocyjnymi cenami co to tylko do konca marca mialy byc a mamy juz maj i nadal wisza i pies z kulawa noga sie nie zainteresowal, to szacunek autora watku blizszy jest rzeczywistosci niz marzenia dewa
            swoja droga moze by tak poprosic mareczka co by sie zapytal dewelopera co to nie rzuca slow na wiatr jak tam mu idzie sprzedaz penthausow w tej wyjatkowo prestizowej lokalizacji, chetnie bym tez przeczytal artykul o tych ktorzy kupili lokale w tej ynwestycji i co nimi kierowalo przy podejmowaniu tak "racjonalnej" decyzji
            • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 16:24
              Gość portalu: oko napisał(a):

> marek juz szczekal
              > mieszkaniowy.blox.pl/2010/02/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-nie-podrozaly.html
              > a cena 5,5 to zdaje sie byla wycena rynkowej wartosci tej ynwestycji przez zakl
              > adajacego ten watek
              > jak widac po ogromie zainteresowania tymi promocyjnymi cenami co to tylko do ko
              > nca marca mialy byc a mamy juz maj i nadal wisza i pies z kulawa noga sie nie z
              > ainteresowal, to szacunek autora watku blizszy jest rzeczywistosci niz marzenia
              > dewa
              > swoja droga moze by tak poprosic mareczka co by sie zapytal dewelopera co to ni
              > e rzuca slow na wiatr jak tam mu idzie sprzedaz penthausow w tej wyjatkowo pres
              > tizowej lokalizacji, chetnie bym tez przeczytal artykul o tych ktorzy kupili lo
              > kale w tej ynwestycji i co nimi kierowalo przy podejmowaniu tak "racjonalnej" d
              > ecyzji

Policzyłem te lofty. Wolnych jest 19 bez jednego (prawego) półpiętra. Policzyłem
              jeszcze jedno - 98m2 + 20m2 antresoli daje razem cenę około 5100PLN/m2. Ale
              nadal jest to 50km od Warszawy. To chyba nadal sporo...
              • perneon Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 17:11
                dajcie spokój, nie wiem jakim trzeba być fantastą, żeby wierzyć w sprzedaż
                mieszkań w budynkach pofabrycznych po 6k z metra, na takim zadupiu jak żyrardów.
                może coś się ruszy jak w końcu zrobią tam autostradę, ale za ile lat to będzie?
                rany, przecież taniej w tamtej okolicy można kupić działkę i postawić dom
                wielkości pierdziliona metrów. ale jednak prestiż nie ten ;)
                • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 20:45
                  perneon napisał:

> dajcie spokój, nie wiem jakim trzeba być fantastą, żeby wierzyć w sprzedaż
                  > mieszkań w budynkach pofabrycznych po 6k z metra, na takim zadupiu jak żyrardów
                  > .
                  > może coś się ruszy jak w końcu zrobią tam autostradę, ale za ile lat to będzie?
                  > rany, przecież taniej w tamtej okolicy można kupić działkę i postawić dom
                  > wielkości pierdziliona metrów. ale jednak prestiż nie ten ;)

Eee tam fantastą. Przejeżdżałem dzisiaj obok bloku na Dickensa (nowy, oddany
                  chyba w zeszłym roku) i wiszą tam dwa banery. Zadzwoniłem hobbystycznie. Jeden -
                  53 metry, 2 pokoje, wynajem, cena 2900 + opłaty. Drugi mieszkanie około 75, 3
                  pokoje, cena 12 000 za kwadrat. W obu apartmentach okna wychodzą na zajezdnię
                  autobusów. To jest Panie fantazja!
                  • perneon Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 21:03
                    > Eee tam fantastą. Przejeżdżałem dzisiaj obok bloku na Dickensa (nowy, oddany
                    > chyba w zeszłym roku) i wiszą tam dwa banery. Zadzwoniłem hobbystycznie. Jeden
                    > -
                    > 53 metry, 2 pokoje, wynajem, cena 2900 + opłaty.

rzeczywiście ktoś ma fantazję. ale ratę trza spłacić, a przecież ynwestor do ynteresu dopłacać nie będzie. wynajem mieszkania 53m za 2900zł to faktycznie oferta nie do odrzucenia. szczególnie, że w tamtej okolicy można mieć taniej mieszkanie prawie 2x większe:

otodom.pl/mieszkanie-warszawa-ochota-98m2-3-pokoje-2500-pln-id5641920.html
                    • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 04.05.10, 21:25
                      perneon napisał:

> > Eee tam fantastą. Przejeżdżałem dzisiaj obok bloku na Dickensa (nowy, odd
                      > any
                      > > chyba w zeszłym roku) i wiszą tam dwa banery. Zadzwoniłem hobbystycznie.
                      > Jeden
                      > > -
                      > > 53 metry, 2 pokoje, wynajem, cena 2900 + opłaty.
                      >
                      > rzeczywiście ktoś ma fantazję. ale ratę trza spłacić, a przecież ynwestor do yn
                      > teresu dopłacać nie będzie. wynajem mieszkania 53m za 2900zł to faktycznie ofer
                      > ta nie do odrzucenia. szczególnie, że w tamtej okolicy można mieć taniej mieszk
                      > anie prawie 2x większe:
                      >
                      > otodom.pl/mieszkanie-warszawa-ochota-98m2-3-pokoje-2500-pln-id5641920.html

Ano jest to proste wyliczenie 53m2 x 8500 za m2 x 30 lat (zakładam za i na tyle
                      kupili) = 2900 minimalna rata kredytu...
                      • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 167.236.248.* 05.05.10, 09:34
                        wyliczenie moze i proste tylko jak widac realia rynkowe wynajmu juz jakby nie
                        przystaja do tych prostych wyliczen
                        pokisi przez rok bez wynajmu i zracjonalizuje cene, gdzies tak na polowe
                        dzisiejszych oczekiwan, bo w koncu na nieruchomosciach sie nie traci
                        ps. ciekawe czy jak stopy podskocza to podwyzszy jeszcze cene bo w koncu apartme
                        jest tyle wart...
              • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 02.06.10, 19:51
                treadstone73 napisał:

> Gość portalu: oko napisał(a):
                >
                > > marek juz szczekal
                > > mieszkaniowy.blox.pl/2010/02/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-nie-podrozaly.html
                > > a cena 5,5 to zdaje sie byla wycena rynkowej wartosci tej ynwestycji prze

> Policzyłem te lofty. Wolnych jest 19 bez jednego (prawego) półpiętra. Policzyłe
                > m
                > jeszcze jedno - 98m2 + 20m2 antresoli daje razem cenę około 5100PLN/m2. Ale
                > nadal jest to 50km od Warszawy. To chyba nadal sporo...

Policzyłem te wolne lofty jeszcze raz. Minął miesiąc i lofty spączkowały -
                dzisiaj jest ich 21. Nadal całe prawie półpiętro nie jest w sprzedaży (czyli
                jest tam jeszcze +18 mieszkań). Czy red Wielgo powinien szczekać drugi raz?
                • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 29.06.10, 13:56
                  > > Gość portalu: oko napisał(a):
                  > >
                  > > > marek juz szczekal
                  > > > mieszkaniowy.blox.pl/2010/02/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-nie-podrozaly.html

> > Policzyłem te lofty. Wolnych jest 19 bez jednego (prawego) półpiętra.
                  Policzyłem jeszcze jedno - 98m2 + 20m2 antresoli daje razem cenę około
                  5100PLN/m2. Ale nadal jest to 50km od Warszawy. To chyba nadal sporo...
                  >
                  >
                  > Policzyłem te wolne lofty jeszcze raz. Minął miesiąc i lofty spączkowały -
                  > dzisiaj jest ich 21. Nadal całe prawie półpiętro nie jest w sprzedaży (czyli
                  > jest tam jeszcze +18 mieszkań). Czy red Wielgo powinien szczekać drugi raz?

Minął (prawie) kolejny miesiąc. Tym razem po policzeniu tych loftów jest ich 26.
                  Czy ktoś może to zweryfikować? Bo liczba loftów się zwiększa z miesiąca na
                  miesiąc... Oczywiście te 18 mieszkań na pierwszym piętrze nadal dostępne.
                  • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 09.04.11, 11:26
                    treadstone73 napisał:

> > > Policzyłem te lofty. Wolnych jest 19 bez jednego (prawego) półpiętr

> > Policzyłem te wolne lofty jeszcze raz. Minął miesiąc i lofty spączkowały
                    > > dzisiaj jest ich 21. Nadal całe prawie półpiętro nie jest w sprzedaży (cz
                    > yli
                    > > jest tam jeszcze +18 mieszkań). Czy red Wielgo powinien szczekać drugi ra
                    > z?
                    >
                    > Minął (prawie) kolejny miesiąc. Tym razem po policzeniu tych loftów jest ich 26
                    > .
                    > Czy ktoś może to zweryfikować? Bo liczba loftów się zwiększa z miesiąca na
                    > miesiąc... Oczywiście te 18 mieszkań na pierwszym piętrze nadal dostępne.

Po raz kolejny policzyłem te lofty. W tej chwili wolnych jest 11 a zarezerwowanych 16. Razem 27 mieszkań nie sprzedanych. Całe pierwsze pięto z prawej strony nadal wyłączone ze sprzedaży. Słabo ta sprzedaż idzie chyba, że strona mało aktualna. Ale ostatnie wiadomości na stronie są z 30/03/2011 więc chyba ktoś tam aktualizuje :)
            • Gość: oko rok temu pytanie dzis odpowiedz IP: 167.236.248.* 10.06.11, 14:53
              no nie wierze ze nikt tego nie zlinkowal w temacie naszych ulubionych loftow
              rok temu zapytalem kto i po co to kupuje i juz dzis znalazlem odpowiedz, co prawda mareczek sie przy tym nie narobil ale mimo wszystko
              wuł'ala:
              lofty.gazetadom.pl/Lofty/12,114677,9647240,Polskie_lofty___wywiad_z_piosenkarka_Justyna_Steczkowska.html
              kupila pani gwiazda, nawet cale dwie sztuki
              a czemu
              bo urzekla ja koncepcja poprzemyslowych budynkow umiejscowionych w wielkiej zywej aglomeracji miejskiej przerobionych na mieszkania...
              w zwiazku z tym kupila sobie loft w... zyrardowie
              widze ze charakterystyczna ciaglosc logiczna charakteryzujaca kupujacych mieszkania w ciagu ostatnich kilku lat zostala zachowana
              ale poza tym reszta ma w miare sens, gwiazda szuka przede wszystkim przestrzeni tworczej a nie mieszkania, infrastruktury duzej aglomeracji nie potrzebuje wrecz ucieka przed negatywami takiego skupiska, a ze do pracy codziennie dojezdzac nie musi to w sumie mozna stwierdzic ze zakup calkiem sensowny
              ciekawe tylko czy wszyscy sasiedzi to tez wolne zawody bez biura w wawie do ktorego trzeba dojezdzac...

ps. widze ze prezesowi co slow na wiatr nie rzuca jakby ciagle przybywalo ofert, a ceny ani rusz nie chca isc w gore mimo ze autostrada coraz blizej, teraz to juz 8k PLN z metra mialo byc a tymczasem na stronie sie reklamuja ze 3,3k PLN z metra (z antresola)
              co by jednak oddac sprawiedliwosc chyba sprzedali kilka (ze cale 3) penthousy, ciekawe czy 2/3 z nich to wlasnie gwiazda kupila/dostala w ramach reklamy

• Gość: oczko Re: rok temu pytanie dzis odpowiedz IP: *.centertel.pl 14.08.12, 01:42
                Każdy kupuje gdzie chce.
    • Gość: qpmz Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.05.10, 23:33
      Żyrardów jest BARDZO daleko. Poza tym to miasto zawsze ciągnęło do Łodzi, a nie
      do Warszawy. Kompletnie sobie nie wyobrażam dojazdów stamtąd do pracy w stolicy.
      Samochodem to masakra finansowa i porażka czasowa, a pociąg pospieszny jedzie
      niby ze 40 minut, ale codzienny kontakt z PKP to dla mnie horror na żywo. Za
      który dziękuję z góry.
      • Gość: jacek Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 09:21
        A2 bedzie sie pomykac do samego centrum stolicy

ja tylko czekam na autostrade zeby sie przeniesc pod Warszawe

ale na razie SKM nie jest zle - 25 minut z Jaktorowa na centralny a potem ide z
        buta na Jana Pawla

czyste klimatyzowane wagony
        • treadstone73 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 06.05.10, 09:45
          Gość portalu: jacek napisał(a):

> A2 bedzie sie pomykac do samego centrum stolicy

Tylko ile za to trzeba będzie zapłacić dziennie?

> buta na Jana Pawla
          >
          > czyste klimatyzowane wagony

Jacek tutaj ma rację, jechałem kilka razy trasą Warszawa <-> Skierniewice.
          Pociąg trudno nazwać pociągiem - raczej taki większy tramwaj z wygodniejszymi
          siedzeniami i klimatyzacją. Tłoku masakrycznego też nie było ale to było w
          godzinach raczej wieczornych (19-20). Te pociągi też kursują jakoś bardzo
          często. Niemniej jednak ja się na coś takiego nie piszę... Mokotów rozleniwia :)
        • Gość: qpmz Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.10, 00:26

> A2 bedzie sie pomykac do samego centrum stolicy

Darmowa będzie tylko do Pruszkowa. Masz kasę na codzienne bulenie jak za zboże?

Poza tym przy Lasku na Kole A2 połączy się z trasą Toruńską w miejscu gdzie już
          dziś za kilkaset metrów (za wiaduktem na Broniewskiego) w godzinach szczytu
          zaczyna się masakryczny korek. Dzisiaj też był.

I co ci da ta autostrada?
          • Gość: gość A2 IP: *.chello.pl 18.06.10, 12:27
            > Darmowa będzie tylko do Pruszkowa.
            A i to nie jest już pewne po wycofaniu się obecnego rządu z obietnic na Śląsku:
            katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8030118,Koniec_marzen_o_darmowych_autostradach_A1_i_A4.html
            "Zgodnie z polskim prawem wszystkie autostrady są płatne i od tej reguły nie ma żadnych wyjątków - powiedział nam w czwartek Mikołaj Karpiński, rzecznik resortu infrastruktury. W ten sposób ministerstwo zburzyło nadzieje na darmowe przejazdy autostradą A4 i budowaną właśnie autostradą A1 na terenie Metropolii Silesia"

Czyli pan Mikołaj Karpiński nie widzi żadnej szansy na znowelizowanie obecnego ustawodawstwa, aby uwzględniało rolę autostrad jako obwodnic dużych aglomeracji. No tak, jak nie Prezydent to skomplikowane i niepodatne na reformy ustawy...
        • gryzikiszka Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 09.04.11, 13:20

> ale na razie SKM nie jest zle - 25 minut z Jaktorowa na centralny a potem ide z
          > buta na Jana Pawla

SKM z Jaktorowa? 25 min. na Centralny? Chyba się tu komuś miasta pomyliły z lekka...
          • vranix Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 10.04.11, 07:24
            z lekka?
            ten troll nadanie regularnie te brednie, nie wiem, moze chory jakis?

najzabawniejsze ze posty to krytykujace sa tu kasowane.
            • Gość: Gość Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 20:59
              >Po raz kolejny policzyłem te lofty. W tej chwili wolnych jest 11 a zarezerwowanych 16. >Razem 27 mieszkań nie sprzedanych. Całe pierwsze pięto z prawej strony nadal wyłączone >ze sprzedaży. Słabo ta sprzedaż idzie chyba, że strona mało aktualna. Ale ostatnie >wiadomości na stronie są z 30/03/2011 więc chyba ktoś tam aktualizuje :)

Sprzedaż loftów idzie świetnie. W zeszłym roku kolega treadstone policzył 11 loftów wolnych i 16 zarezerwowanych - razem 27 loftów niesprzedanych (ale jak pisze część pięter nie była dostępna do sprzedaży). Dzisiaj czyli dokładnie rok później liczby są lepsze: nie sprzedanych jest 104!!! lofty w tym 73 wolne i 31 zarezerwowane.

Czy nierzucający słów na wiatr prezes i red Wielgo coś skomentują?
              • Gość: oleg Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.04.12, 21:21
                > Czy nierzucający słów na wiatr prezes i red Wielgo coś skomentują?

tej inwestycji jeszcze? nie,
                ale inna juz gw skomentowala:

lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,11521113,U_Scheiblera__Najslynniejsze_polskie_lofty_upadaja.html
                • Gość: PWiechowski Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.jmdi.pl 02.06.12, 21:47
                  Witam,
                  szukam kontaktu do wszystkich osób, które zakupiły loft w Loftach de Girarda w Żyrardowie.
                  i są zainteresowane omówieniem stanu obecnego budowy, planów zakończenia inwestycji itp.
                  Dysponuje aktualną dokumentacją zdjęciową oraz filmową LdG.

Proszę o poważne potraktowanie powyższego i kontakt z Państwa strony.
                  Mój mail: pwiechowski@tlen.pl
                  Kontakt telefoniczny po ustaleniach mailowych.

Pozdrawiam
                  Oczekujący na zakończenie budowy.
                  02.06.2012
              • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 178.73.30.* 12.04.12, 21:52
                a jak im sprzedaz penthousow zre, az cale 3 sprzedane w tym 2 centralne wiec jest szansa ze one nigdy nawet nie byly w sprzedazy, zostaje wiec efektywnie jeden, pewnie to ten ktory justynie odpalili za reklame
                no to pan prezes nam pokazal... caly jeden penthouse rocznie...
                • Gość: Zenek Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.home.aster.pl 13.04.12, 22:00
                  Pamiętam jak tam byłem je obejrzeć dwa lata temu, cena z metra 3 tys (wliczając antresolę, którą dawali za darmo). Na stronie internetowej pokazywali, że wolnych jest jeszcze może z 30% mieszkań. Potem naczytałem się na tym zresztą forum, że wstrzymali budowę, minęły dwa lata i co? Widzę kolejny wątek, że nic nie sprzedali.
                  • Gość: ola Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.home.aster.pl 23.04.12, 08:41
                    mysle, ze lofty de girarda upadaja tak samo jak scheiblera
                • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 178.73.30.* 30.07.12, 01:45
                  niezwyklych ofert w zyrardowskich loftach ciag dalszy, tym razem wyglada na to ze ktos robi "konkurencje" prezesowi ktory nie rzuca slow na wiatr
                  www.domiporta.pl/details,30797,120087858-mieszkanie-zyrardow.asp
                  nie wiem tylko co jest wieksza glupota, cena jaka oczekuje sprzedajacy czy tekst ktory zamiescil w ogloszeniu:
                  "Loft 30min od centrum Warszawy "

ps. czy domiporta to jakis specjalny portal dla uposledzonych, bo co widze zalinkowana na gazete oferte to "lepsza", oni tam jakos specjalnie dobieraja oferty tak zeby byly kompletnie nierynkowe, czy z definicji targetuja sie na "innych klientow" wiec maja tylko "inne oferty"?
                  • Gość: jacek Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 09:54
                    > rel="nofollow">www.domiporta.pl/details,30797,120087858-mieszkanie-zyrardow.asp

loft o powierzchni 62 m kw ....
                    • Gość: myśloncy Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.home.aster.pl 30.07.12, 11:59
                      To tak samo jak 45 metrowe apartamĘty WE Wilanowie :)
                    • Gość: palant Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.152.139.20.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.08.12, 13:57
                      > loft o powierzchni 62 m kw ....

90 m kosztowałoby 800 tys. :)
                  • Gość: grzesiek34 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.zyrardow.vectranet.pl 09.08.12, 19:32
                    A mi się tam osobiście podobaja mieszkania, zupelnie inne niz standardowe bloki a 30 min od warszawy to pewnie pociag bo tyle jada z zyrardowa do warszawy..
                    Ale wiadomo jak z wszytskim rzecz gustu.
                    • mufffa Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 09.08.12, 22:03
                      Mi też! Chciałem nabyć okazyjnie taki lofcik, ale ubiegł mnie niejaki Parys Szczyc, podobno jakiś aktorzyna od siedmiu boleści!
                      • Gość: oczko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.centertel.pl 16.08.12, 19:17
                        Ech ta zazdrość!
                    • Gość: oko Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: 167.236.248.* 10.08.12, 09:51
                      w pol godziny to pociagi nawet do grodziska nie jezdza a co dopiero z zyrardowa
                      bujac to my a nie nas
                      • Gość: gość Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.ostrowiec.com.pl 11.09.12, 21:50
                        Jeżdżą, jeżdżą. Tyle, że pośpieszne. Kolej Mazowiecka nieco dłużej. A po remoncie torów mają jeździć kilka minut szybciej. Dodatkowa atrakcja to Pawlak w przedziale co rano ;) Problem raczej w tym, że pociągi po 22 jeżdżą raczej nie często, a taksówka z Warszawy to majątek. I ten "dworzec"...
                    • Gość: rekin1976 Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 12:09
                      No i dzieci do "dobrej i bezpiecznej szkoły" poślesz.
                      • Gość: Mika Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł IP: *.zyrardow.vectranet.pl 10.08.12, 17:21
                        A ja też mieszkam w Żyrardowie i pociag tak jak ktos juz napisal jedzie ok 35 min do Wawy centralnej gdzie pracuje, sprawdz sobie na rozkladzie ;)
                        Ciekawa sprawa z tymi loftami opinie są baaardzo różne.
                        • mufffa Re: Lofty Żyrardów - 5.5kzł 10.08.12, 17:39
                          Nic dziwnego! Zawistni kumple Szczyca, która nie załapali się na rezerwacje najlepszych lofcików, chcą odstraszyć zainteresowanych. Reszta chwali jak może.
    • Gość: syndyk noi i ZBANkrutowali ! IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 18:45
      no i zbankrutowali
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,13026169,Lofty_u_Scheiblera_od_syndyka__60_ofert_w_przetargu.html
      koniec wątku
      • strefa_kleski_zywiolowej Re: noi i ZBANkrutowali ! 11.12.12, 21:13
        zbankrutowali juz w pazdzierniku
        zyroskop.info.pl/2012/10/syndyk-w-loftach-de-girarda/
        wkleiles zly link - dotyczy loftow w lodzi a nie w zyrardowie
        • Gość: lofciarz Re: noi i ZBANkrutowali ! Upadł deweloper IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 23:08
          Upadł deweloper

Bez mieszkania i z 30-letnim kredytem na karku ponad 60 pechowych inwestorów w Żyrardowie robi wszystko, aby do tego czarnego scenariusza nie dopuścić. Ich los jest w rękach sądu upadłościowego
          Anna Cendrowicz z mężem zapragnęli 120-metrowego loftu w rewitalizowanym przez firmę Green Development zabytkowym budynku dawnej przędzalni w położonym 45 km na południowy zachód od stolicy Żyrardowie. Na wizualizacjach obiekt - nazwany przez dewelopera Loftami de Girarda - prezentował się wspaniale.
          • Gość: Darek Re: noi i ZBANkrutowali ! Upadł deweloper IP: *.subscribers.sferia.net 15.05.14, 09:16
            propaganda sukcesu ynwestycji nie pomogła

mieszkaniowy.blox.pl/2010/01/Lofty-w-Zyrardowie-jednak-podrozaly.html
            • Gość: upadek Re: noi i ZBANkrutowali ! Upadł deweloper IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 18:10
              buhahaha

wyborcza.biz/biznes/1,100896,15961584,Upadl_deweloper__co_stworzyl_lofty__Sad_teraz_pognebi_.html?biznes=warszawa#bajkiwielgo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka