Dodaj do ulubionych

BARC Warszawa

IP: 217.17.32.* 17.02.04, 08:01
Czy ktoś zna tego developera? Może jakieś plotki na ich temat. Jakoś nie mogę
nic znaleść na ich temat. Dzięki bardzo za wszystkie odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: BARC Warszawa IP: *.netia.pl 17.02.04, 12:36
      Ja przerobiłem juz barc - nigdy więcej- na szczęście wywalczyliśmy swoje ale
      kosztowało to dużo nerwów i pieniędzy.
      Mieszkam w ich inwestycji na chomiczówce - teraz zdaje sie buduja na
      tarchominie - i z tego co czytałem nauczyli się na naszej skórze jak wydoić
      przyszłych lokatorów.
      Poszukaj postów na tym portalu - jakiś rok temu dużo było złych opinii na ich
      temat.Pozdr
      • Gość: zadowolony Re: BARC Warszawa IP: *.zapora / 217.96.25.* 17.02.04, 13:52
        Mieszkam na Tarchominie,
        Bardzo mi sie podoba, nie mam problemow, akt otrzymalem szybko i bez problemow,
        usterki jakiekolwiek mialem zostaly zlikwidowane.
        Ogolnie polecam. Moze jedynie uczulam zeby czytac dokladnie umowe aby nie byc
        zdziwionym po fakcie - szczegolnie jesli chodzi o miejsca parkingowe. U nas na
        osiedlu sporo malkontentow jest z tego powodu. Ale narod polski zawsze na cos
        musi ponarzekac
        pozdrawiam
        Zadowolony

• Gość: Niezadowolony Re: BARC Warszawa IP: 212.160.211.* 17.02.04, 14:13
          To musisz być przedstawicielem BRAC-a, czy może to mieszkanie to prezent, za
          takie wypowiedzi i jeszcze inne grzeszki na korzyść BRAC-a?
          • Gość: zadowolony Re: BARC Warszawa IP: *.zapora / 217.96.25.* 18.02.04, 08:23
            Nie jestem ani zadnym agentem ani mieszkania nie mam za friko tylko za ciezki
            kredyt. Ale nie zamierzam wturowac bezzasadnej krytyce. To co mam na swoim
            podworku dokladnie bylo napisane w umowie przedwstepnej. Przyznam ze handlowcy
            prawie juz gineli pod gradem moich pytan na niekonczacych sie spotkaniach ale
            tym sposobem wiem co mam, wiem co mi obiecywano i nie mam pretensji do
            Niewiadomokogo......
            Ciagle Zadowolony
    • galuszek Re: BARC Warszawa 17.02.04, 13:51
      Jestem mieszkańcem osiedla "Pod Dębami".
      Zajrzyjcie na nasze forum www.poddebami.waw.pl
    • rafalmachowski Re: BARC Warszawa 17.02.04, 14:12
      barc wspólpracuje z kryminalistami. parkingowy zniszczył mi samochód sprawa
      jest w prokutaturze
    • Gość: marc Re: BARC Warszawa IP: 5.5R* / 212.121.135.* 17.02.04, 15:14
      Szczerze mówiąc ja jestem obiektywny..
      i obiektywnie mówiąc!!! Uważaj! Nie wiem czy inni działają lepiej czy gorzej...
      ale uważaj na BARC.!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka